Zadovoljstvo z vačimi C4-kami

Začel/a _janez_, Februar 13, 2007, 08:45:52 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

hadei

Dobro, ?e pustimo kaj je močno ali ne. Avto bi morali menjat. Ste videli fotografije?! Plastika kar zeva stran, pas se ne vrača na mesto...itd...avto je v qurcu totalno.
In logi?no, da potem samo išče? in išče?. Glede na to, da je zjeban je bolje, da najde čimve? napak tako, da lahko re?e "evo, pol avta je zanič". Saj tudi dejansko je.
[SIGPIC][/SIGPIC]

gargamel

Citat od: hadei;2080"KAR"...zadovoljen?! Navdu?en ravno nisi. Kaj je povzročilo tisti "kar"? Samo MP3?!

No mogoče sem se slabo izrazil nad avtom sem navdu?en. Manj pa sem navdu?en nad serviserji. Edini, ki me ?e ni razo?aral je Jenko s Praprotne police. Tudi Toni z Grusupelj je OK samo ?e se on zavzame za tvoj avto druga? pa je tko kot ostali serviserji. Postal je velik in nima stalnega nadzora nad vseemi zaposlenimi, ki lahko harajo posvoje. ?e Jenku vzamejo pooblastilo za Citroen, jaz verjetno ne kupim ve? novega citroena.

gargamel

Citat od: garac;2084@gargamel, saj se ga da "navit"

?e bi hotu močnej?ega bi ?e v osnovi kupil 110 konjskega.

gargamel

Mislim, da je za vse težave, ki jih ima afric s C4 kriv nesposoben servis na Toma?evici in Citroen Slovenija.

Tile prodajalci in serviserji na Citroenu ali pa katerekoli druge znamke se zgleda ne zavedajo, da povpre?en kupec, ki si lahko kupi avto za okoli 20000 EUR prižakuje vsaj popolno servisno storitev, ?e ?e ne popoln avto.

gigo

Pa zdej sm vidu kdo je ta ćlovek. Kulček-Anej iz Sežane. Par blokov stran od moje matere. Sem ga non stop videval na cesti s tem avtom in si nisem niti približno predstavljal, da ima kake probleme kaj pšele takšne, ki so bile v prispevku predstavljene. O Tomačevici in njihovem odnosu pa ne bi rad komentiral ker če začnem bojo začele padat ovadbe zoper mene!
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

_janez_

Samo pizda moreš bit pa fajn mona da pomisli? vle?t ključ ven iz ključavnice. Pa kaj te briga ?e gre ven. Va?no da ga lahko s ključem v?ge? in vgasne?! Tisto vezje ki ga ima v rokah pa je po moje samo za za zaklepanje, v?ig luči in zapiranje stekel, kodirni kristal je verjetno v ohi?ju vlit.

Gox

Tako so tudi na mobisuxu razglabljali, da je šipa za kodo ulit v ohišje ključa. (naj bi imelo kar nekaj novih avtov tako.) Tista elektonika kar on ven vzame, pa je za odklep in zaklep + luči ... zato avto tudi pri?ge...

(kaj pa je šel fant ključ razdirat, ?e je deloval?)

Kako pa se volan zaklene lahko vidite na spodnjem posnetku :-)

http://videos.streetfire.net/hottestvideos/2/f89e08cc-6c0e-4ae3-a1bd-989900ffbe9c.htm

hadei

Fajn pizdarija. Sicer pa je tisti s C4 opozoril, da ni v redu, da se vozi brez ključa v ključavnici, ker se volan zaklene. Pa? je samo pokazal kaj vse lahko naredi.
[SIGPIC][/SIGPIC]

tct

ključ ?e zastopim, ampak da se ti črno kadi iz haube, pa da ne greš pogledat kaj je bilo? Roko na srce, Citroeni so pokvarljivi in po nepotrebnem zakomplicirani, zato tudi starejši nimajo nobene cene. Edino ?e ga pravilno voziš in vzdr?uje?, se ti oddol?i z neskončnimi in poceni kilometri. Tega pa vsi ne šelijo, nimajo potrpljenja ali ne znajo.

Xandrej

Kakorkoli zadeve ki gredo tako dale? tudi na sodi??u pride do dejstev ki jih moraš dokazat ter so tam strokovnjaki ki bodo zagovarjali stališče citroena... Kaj boš rekel? Da klima ne dela? Pa bodo rekli seveda dela samo nad 3 stopinje celzija, Kuhal je avto? Ja baje 1 leto samo ni dihtunga na glavi ali pa glava nič stran dobila... 100% bi nekaj spipao. Kadilo se je izpod haubež Kje pa zakaj pa kako? nič dokazano... Brez ključa? ?ip za zagon je vlit v kovinski del, vezje daljinca je le za odpiranje oz. odklepanje ter zaklepanje vozila... Vglavnem niti ne vem kako avto v brzini na avtocesti vgasne... Ali za?ne cukat ali kakorkoli V brzini avto ne ugasn kako je bilo reženo. Avto rjavi? Ja diski rjavijo pa pleh na turbini... Diske ti je pajtlalo od za?etka? Nepravilno utekanje novega vozila...

Spodbijejo ga kje hoče? in kdaj hoče?...

Ima stvari prav kot je zadnji pasovi in nevemkajvse... Ga podpiram ampak nimam niti mao upanja, da bo kaj dosegel. Nažalost je tako...

Citroen je pokvarljiv kot vsak avto da so v kopru čudni tudi vsi vemo ampak kr obtočevat firmo kot je citroen ni kr tak sploh pa ne s skopimi informacijami oz. brez pravih dokazov...

hadei

Je bilo nekaj nepravilnosti v njegovih izjavah, to je ziher. Kar se diskov tiče, sem imel podobne težave s LANOSOM. Takoj za par tiso? kilometri ga je pri zaviranju treslo kot 100 mater. Nato so mi menjali in zadeva se je ponovila. Nato sem vztrajal, da menjajo zavorne šeljusti in problem se je re?il.
Kako utekanje diskov...daj no. Zdaj pa ?e pretirava?. Naslednji? bo nekdo imel problem, ker se mu je sedež prehitro sesedel pa boš rekel, da je potrebno sedež utekat?! Bolj počasi bi se od za?etka vsedal pa bi bilo v redu. Pa ja.
Pa odstopajo?a plastika?! Prehitro je vozil in se je odlepla. Bi lahko hitro vozil šele po 3000 km, ko se lepilo strdi?!
To, da se je kadilo izpod haube je bolj tak-tak. ?e je bil ?rn dim, bi bilo nekaj zasmojeno. ?e pa je bil bel, pa je lahko raztezna hladilne tekočine malo hlapov izpustila. nič nenavadnega.
Nekateri se obNašate kot, da ni močno, da se pri tak?nem avtomobilu pojavijo tak?ne težave. Saj se tudi pri drugih.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Xandrej

Bere? al samo čaka?, da boš napadel. JA HADE IMA PAR DEJSTEV PRAV PAR PA JE MIMO!!! Si da? dopovedat? Od kod ?rni dim? Nekaj se je smodilo HALO KAJ???? Nekje se mora nekaj videt!!!

Eno leto kuhal avto. Ni ga avta na svetu, da ne poči dglava motorja ali vsaj dihtungo pihne.

?e enkart izrecno za HADEI-ja. Podpiram ga pri stvareh ki se nebi smela dogajat in ? bo spračil riti doli komu v kopru prav je tako. Ampak govorim za njegovo dobro ker gre na sodišče tam ti kr tak ne talajao denarja... Sploh pa ne z izjavami s ?rnim dimom pa kuhanjem avta pa take me razume?.... JA pa vsi avti crkujejo tudi CITROEN!!!

Pa ?e nekaj: Ko boš dal nove diske na abto pa idi prej v trgovino pogledat kaj piše na pakungi... Prvih 300 kilometrov brez naglega zaviranja ali sploh it na avtocesto pa 150 pa dol na nulo... Ko so plavi je adijo... Ti ji nobem ne reklamira posledi?no jih lahko brusi? kolko hoče? pa so ?e deformirani in so adijo.

gargamel

Kar mene moti pri vsej zadevi in bo verjetno tudi sodišče:

-čeprav ni bil zadovoljen s servisom je avto ves čas servisiral na toma?evici
-trdil je da je mogoče garancijo uveljavljati samo v avtohiši kjer se avto kupi
-trdil je da avto ni bil karamboliran (pa je sestrelu srno)
-ne pozna delovanja avtomatske klime (vse kar bi moral narediti je vklopiti ventilator, ne pa da mu izvedenec piriporo?a, da vgradi ventilator na tri brzine mislm kuga ...)
-?rn dim izpod haube (hja mama je mal sklopko skurla bodo rekl na servisu)
-vozi se brez ključa pa ima ključ v avtu (ja normalno bodo rekl sej je mel ključ ?e vedno pri sebi ko je avto delal tako da je normalno da je blokada izključena. Naj močak naredi drug kluč pri lokalnem ključavničarju pa proba, ?e tist avto zalaufa potem je res nekaj narobe. )

hadei

ANDREJ, ?e enkrat preberi moj post. PA BOLJ POčasI, da boš videl kje se nisem strinjal s tabo. Samo pri diskih.
Tudi na cigaretnih škatlah piše, da kajenje povzro?a raka......PA ?E VEDNO NE POMENI, da ga bo dobil.
Ti ?e očitno nisi imel novega avta.

Glede dima pa sem podebelil text, da te odve?na vsebina ne bo zmedla.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Gox

Ja na novih ploščicah in diskih je opozorilo da se prvih ne vem koliko kilometrov ne sme zavirati na polno. Tako da se disk in ploščice prilagodijo en z drugim in za?nejo 100% zavirati.

?e na ploščicah za skuter je to opozorilo... prvih nekaj 100km nič naglega zaviranja in pregrevanja.

Tudi Naš ZX je ?e nov tresel pri zaviranju. Pa so v garanciji menjali diske in od takrat dalje vse ok... ?e danes so OK.

Pa? napaka, ki je bila v garanciji odpravljena.

Glede napak te C4-ke, ... pa? tip ima smolo in je res bilo nekaj narobe. Recimo, pasovi, tista guma, diski... to vsekakor morejo v garanciji upoštevat in uredit... To pa da se je enkrat pokadilo črno izpod haubež?? je potrebno dokazat kaj se je pokadilo in zakaj?

Tipu dam po eni strani prav.. naj zahteva odpravo napak v garanciji, tisto kar so res dokazane napake... tisto o dimu, pa klimi, mislim da ?e njemu ni čisto jasno kaj bi s tem...