Platišča (alu) za Xantio

Začel/a deyo, December 09, 2007, 01:48:50 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Mike666

Ja mogo boš dat distančnike ja! Jaz mam tudi fordove feltne gor (par postov nazaj črna Xantia).
Ampak pazi ker notranja distančna luknja ni enaka kot na pestu. na feltni je namreč večja kot na pestu! jaz sem si dal delat po naročilu 20mm 4 kom.

dobek

Citat od: deyo;29983A to bo pa spet za Xandreja. Ti bo on razložil.
(pa alergijo na distan?nike ima :emot68:)

ne samo on...odkar se je kolega skoraj ubil, ko je z ovinka na strehoi letel zarad pocenega distancnika, tudi meni vedno bolj smrdijo :ahh1:
:burn:

Mike666

zato pa ne kupujte poceni robe!
Jaz sem v CE nabavil z tršo mešanico aluminija in so kar robustni!

spitfire666

Najprej hvala za tako hitre odgovore, res ste tapravi citroenarji!!!!
Se pravi, bi bili 20mm čist dost debeli.
Kje v celju se pa to da kupit, ker pri nas (okolica Kranja) nikej podobnga za dobit.

Hja, pa ?e neki, ?e bom zbasov gor tiste feltne, k so 16 col, kakšne pnevmatike nj dam gor: 205-55-16???, al k?no drugo dimenzijo????

Xandrej

Včasih se je dalo dobit od OZ kit za citroene 4x distan?nik 20mm ter vijaki... Sicer sem proti distan?nikom ampak ?e ?e imaš felne doma je to edina rešitev... Probaj vpr?at pri ?panu ali pa pri prodajlcih OZ feln... Vem, da se je dobil ta komplet pa je to bilo kot mora bit. Drugo je ?e kupi felne pa ne pašejo pol pa je biznis tukaj.

garac

ej, kako okolica kranja se ne dobiš
A si bil mogoče v techno racing na kokrici?

http://www.technoracing.si/
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

michoBX

Poglej pr BOLTEZU - primskovo, nasprot OMW - ?ravfe majo, za distan?nike nevem...
Hja, dougcajt mi je ja...

CitroX

Citat od: Xandrej;30007Včasih se je dalo dobit od OZ kit za citroene 4x distan?nik 20mm ter vijaki... Sicer sem proti distan?nikom ampak ?e ?e imaš felne doma je to edina rešitev... Probaj vpr?at pri ?panu ali pa pri prodajlcih OZ feln... Vem, da se je dobil ta komplet pa je to bilo kot mora bit. Drugo je ?e kupi felne pa ne pašejo pol pa je biznis tukaj.

Ja, je OZ to imel. Te imam na zimskem kompletu, ker so pe?ojeva platišča.
- Ni težko biti svetovni prvak, èe živiš v svojem svetu. -

deyo

?e nekaj me zanima.

platišča so za Citroena, v TUV-u je navedeno en kup citroenov,vse dimenzije ustrezajo tudi za Xantio, sam Xantie ni med Naštetimi vozili v tuv certifikatu. A ta plati?? lahko homologiram ali mora bit naveden ta pravi tip avtomobila v Tuv-u?

dobek

Citat od: deyo;30939A ta plati?? lahko homologiram ali mora bit naveden ta pravi tip avtomobila v Tuv-u?

ne, mora bit naveden v tuvu
to mas kak pdf, al stiskano samoč
:burn:

deyo

Citat od: dobek;30950ne, mora bit naveden v tuvu
to mas kak pdf, al stiskano samoč

PDF v priponki.

pubi2cv

Eno podvprašanje...da ne odpiram nove teme.
Imam original Alu platišča za Xantio. Naj dam gor 185/65-15 ali 205/60-15 ?
Raje bi ostal pri 185, ker drugih dimenzij nimam napisanih v karton?ku. Zanima me torej, ?e je original alu platišče primerno za monta?o teh gum. Ko sem jih kupil, so bila nanjih platišča ?irine 195, vendar na Xantiji X1.
Avto je sicer 1.8 16v.

Hvala in LP:emot80:

dvorjan

Citat od: pubi2cv;31318Eno podvprašanje...da ne odpiram nove teme.
Imam original Alu platišča za Xantio. Naj dam gor 185/65-15 ali 205/60-15 ?
Raje bi ostal pri 185, ker drugih dimenzij nimam napisanih v karton?ku. Zanima me torej, ?e je original alu platišče primerno za monta?o teh gum. Ko sem jih kupil, so bila nanjih platišča ?irine 195, vendar na Xantiji X1.
Avto je sicer 1.8 16v.

Hvala in LP:emot80:

Daj gor 195/65/15 pa bos najceneje skozi prisel.
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

pubi2cv

Ta dimenzija ni primerna za Xantio X2:emot117:

dvorjan

Kaj da ne, jo gres homologirat pa je, ce te ze nevpis v kartoncku moti ...
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!