Platišča (alu) za Xantio

Začel/a deyo, December 09, 2007, 01:48:50 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

michoBX

Èe bo use po sreči dobim original alu od xantie... Jih moram it še gledat, kako so ohranjene. Srčno upam da so ok! LP
Hja, dougcajt mi je ja...

smrkec88

se opravičujem za daljšo odstnost, službene obveznosti.
drugač pa hvala lepa za razlago glede dimenjzij platišč.
pristaš citroenov:emot167:

deyo

Danes je Xantija končno dobila nova ALU platišča Dezent L.

Xandrej

Upam, da 17 col... :BigThumbs:

grozny

stari so dobre

daj vrži gor kako slikco pa kak podatek več
Na svetu si, da greš za soncem
                  , da gledaš sonce
                  , da si sonce
                  , da odganjaš sence

deyo

@Xandrej - Žal ne. So15 colske, samo so premajhne (je guma 65 prevelika - ni figure,je pa udobnost). Ponudila se je ena dobra priložnost za nakup novih ALU platišč, pa sem jih vzel. Obstaja tudi možnost, da me Xantija kmalu zapusti (verjetno jo bom prodal - ostal bom naprej na Citroenu :) ), tako da se nisem spuščal v 17 colske, ker bi moral zamenjati tudi gume.
Èe pa bo Xantija še ostala z mano (oz. z mojo lepšo polovico) pa imam tudi že kupca za ta komplet in bom potem dal gor enake 17 colske.

@Grozny - Bom tudi slikal,samo mi časa zmankuje za vse skupaj (je dan prekratek).Lahko jo pa prideš pogledati v živo, sedaj ko sem v vaših krajih. Je parkirana na strehi, mene pa tudi veš kje me po novem lahko najdeš.

Markolin

Ker Deyo nima časa, in sem se slučajno mudil na tisti strehi in sem slučajno imel fotoaparat pri sebi, sem naredil še nekaj fotk.

LP

Xandrej

Sicer premale, drugače pa všečne... Pa postylaj malo čerljusti, da nebo ta rjavina več kukala...

deyo

Citat od: Markolin;51760Ker Deyo nima časa, in sem se slučajno mudil na tisti strehi in sem slučajno imel fotoaparat pri sebi, sem naredil še nekaj fotk.

LP

Jao Markolin in to si moral biti zjutraj, ker vidim, da je še fraj parkirni plac. Zakaj nisi uletel na kavo?

Citat od: Xandrej;51769Sicer premale, drugače pa všečne... Pa postylaj malo čerljusti, da nebo ta rjavina več kukala...

Bom, bom, ker zdaj je kot iz odpada, hehehe

Markolin

Citat od: deyo;51824Jao Markolin in to si moral biti zjutraj, ker vidim, da je še fraj parkirni plac. Zakaj nisi uletel na kavo?

Èe dobro pogledaš v prvo sliko, boš celo videl s kakim avtom sem bil tam, parkirni pa ni bil glih prazen, sem jaz tam parkiral. Pa prvo sploh nisem veel, da je to tvoj avto. Ko pasem napis na zadnji havbi vidu pa mi je blo takoj jasno.

LP

grozny

od kje pa tebi Renault?

no eko js sm tudi danes (jah no u bistvu uceraj) zjutraj skakau okoli tega autka pa feltne gledau-pa šol do Deyo-ta pa na kafe

pa u še domačo nalogo prnesu....
                  , da gledaš sonce
                  , da si sonce
                  , da odganjaš sence

garac

čaki malo, a deyo je mel cajt za it na kaffe?
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

grozny

zame si ga je najdu

očitno drugi niste tega vredni :emot77::emot77:

se hecam daj

ma je izkoristu da je malo zbežau iz pisarne na :emot154:
                  , da gledaš sonce
                  , da si sonce
                  , da odganjaš sence

deyo

Citat od: garac;51848čaki malo, a deyo je mel cajt za it na kaffe?

E, tudi to se zgodi. Se počasi zadeva normalizira.

deyo

Citat od: Xandrej;51769Sicer premale, drugače pa všečne... Pa postylaj malo čerljusti, da nebo ta rjavina več kukala...

Evo, tudi to danes zrihtano.