C4 wrc radijsko voden

Začel/a boga, Oktober 30, 2007, 05:29:40 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

michoBX

To rundo me ?e ne bo - predvsem zato, ker bx ?e ne bo fertik...
Hja, dougcajt mi je ja...

Klemzy

Od včeraj naprej sem tudi jaz postal lastnik C4 WRC. Danes moram samo ?e 9V baterijo kupit pa da sprobam kako to leti. V?eraj sem bil prov jezn sam nase da je nisem nabavil. Sem lahko samo gledal model?ek in si mislil kaj to dela. Tako da danes bo testna vožnja.
Aja v Leclercu v Lj jih je polno (no vsaj včeraj jih je bilo)

Xandrej

Citat od: michoBX;23282To rundo me ?e ne bo - predvsem zato, ker bx ?e ne bo fertik...

Ja pa se skom priPelješ a ne?

Klemzy

Citat od: Xandrej;23272Koliko bi bilo interesentov, da bi prišlo se malo dru?it in se ''igrat''. Da vidim ?e bi nas bilo kaj kako soboto popoldan.

Jaz bi bil kar za akcijo. Samo rabim prej vedit kdaj da se organiziram...

michoBX

CitatJa pa se skom priPelješ a ne?

Mal sm ?udn napisal - hotel sem re?t, de bom verjetno na bxu delal, da ga spravim drugi tedn na cesto. Druga? pa podpiram tako srečanje, in bi pr?u ?e bi le lohk. FSMte ;)

Xandrej

Saj ?e nebo tak hitro. nekje v novembru, decembru.. Malo jim bomo dali čas, da se napiflajo vozit te stroje.

lalan

?e bo v Lj, nos problemos kadar koli (no, skoraj kadar koli)
2 Picassoja imamo

Xandrej

Aja do maribora je 3 svetlobna leta. Ve? čez trojane je avtocesta ?e.

garac

Porabil sem ene 2 kompleta baterij, vozilo me ?e vedno ne uboga, kot bi šelel. Zadnje dni imam veliko opravka z C4 wrc in carrera rally avtocesto. C4 se nekako noče dr?at proge
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

deyo

O lala, danes sem z njim imel eno hudo srečanje z loncem od roče (takim hrapavim). Karoserija ?udežno preživela (odrsana samo malenkostno nalepka).

Trpe?no vozilce, ni kaj :).

Gox

To pa res .. prenese skoraj vse ... No na moji se pozna na maski ene tri sledi udarca v vogale ... Do sedaj sem porabil 1 komplet baterij, drugi s polnilnimi baterijami je ?e v avtu. 9V baterija ?e vedno ta prva.

LP

lalan

Naš pa na Miklav?a čaka (no, oči ga je ?e mal sprobal, hehe)
2 Picassoja imamo

Gox

Danes mi je aktivirana C4-ka nehote ?tartala rikverc v moji citro garaži. (prijel sem telekomando in nehote dal rikverc)

Tako da je bilo pravo veri?no tr?enje ... C4 v C4, C4 v C6, C6 v TA, TA v Xsaro WRC, ta pa v kamion ... zraven pa ?e cela vrsta parkiranih c4-k :funny34d:

deyo

Danes sem si ogledoval tudi tisto večjo razli?ico, ki pa je na oko bolj grda.
Edino kar bi si "sposodil" od nje so slick gume in gume s profilom, ki so boljše od teh Naših sedanjih.

michoBX

Sem postal novi lastnik c4ke ;) Dobr ?iba:)