C4 wrc radijsko voden

Začel/a boga, Oktober 30, 2007, 05:29:40 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

boga

Zahvaljujem se članu foruma, saj sem prišel do nove C4 na daljica. Model nikko 1:18 po ugodni ceni. Menda je kupil 3 ali celo 4kom, kolkor je imel denarja s seboj. Avto niti ne izgleda tako slabo, ga bom slikal čim prej, da ga vidite, zdaj sem žal snel baterije z aparata in jih dal kam drugam kot v wrcjko.:emot26:
kar fajn grrrrrrrrrrrrrrrre
Tistega lepega dne bo C4 picasso parkiran pred našo teraso.

Francl

Takega C4 bi tudi jaz kupil "za tamalga". V bli?njem Merkatorju sem včeraj opazil Gronholmovega focusa. Kljub vsemu spoštovanju, je vseeno prvi na vrsti Loebov stroj. Enega imam ?e, ampak navadnega na zadnju polici.
:Hammer3:

boga

kakšna je cena v merkatorju? A C4 nimajo? Sicer ni tako natan?no izdelana tale c4, saj je plastična in gor so nalepke, ni potiskana, ampak je vseen fajn. Oblika je kar lepa, tudi luči itd, notranjosti itak ni, so ?rna stekla, ker je noter motorček. Zdaj moram v trgovino ?e po baterijo za daljinca. Merilo je 1:16, nekaj detajlov sem malo poravil, bf godrich nalepke so malenkost pre?iroke, sem jih pristrigel, sicer je kar soliden, razen nalepk. Gume so tudi "trde"

Gox

Na slikah lepo izgleda, super. A vožnjo si ?e stestiral? Kakos e Pelješ

drži dobro parket?

Kmalu bom tudi jaz dirkal s tako C4-ko :emot26:

LP
Goran

lalan

A ja.K ?e glih.Kje si ga pa kupil?
2 Picassoja imamo

Gox

Kakor sem bil obve??en, jih prodajajo v Ljubljani v Leclercu :-)

Drugje jih ?e nisem opazil.

:emot26:

visar

Res je ravno včeraj sem ga kupil in sicer imajo močnej?ega 24km/h okoli 60? ta ?fohnej?i pa je okoli 20?. pri tem je lepši cenejši saj je drugi res za vozit.

Vozi se ga super.. :emot26: :emot26: :emot26:
______/\\______
______/\\______

hadei

Hehe, bi bilo v redu eno tekmovanje naredit z daljinsko vodenimi avti.
[SIGPIC][/SIGPIC]

visar

______/\\______
______/\\______

boga

@visar, se strinjam, ta švohnejši je lepši, ker nima dodatnih spojlerjev. Malo moti, da je v bistvu gnano le eno kolo.

Ja zdaj nas je ?e en kup, ki jih imamo, sam frekvence bi moral različne zrihtat. Torej: Visar, Boga, Garac, Deyo, Gox, CitroDS.

?e kdo?

garac

Ja takole je: Kupil sem jih zase, za boštjana, za deya, goxa, citroDSa in ?e en ostane, ?e ga bo vzel Francel, sicer ga prodam naprej. Cena je 16.90? v eleclerc.
Imam tudi staro RC xsaro wrc. Probal sem malo oba skup. žal se ne da tako nastavit frekvence, da xsara ne bi motila C4. Obratno je ok. Mere so skoraj identi?ne, nekaj je spremeb na podvozju spredaj. Bistvena razlika je, da ima C4wrc le 4 baterije, medtem, ko ima xsara 6kom. Pri obeh so malo povr?no narejene nalepke. C4 lepše paše na podvozje, za xsaro izgleda kot, da je preozko.
V zakup je potrebo vzeti, da sta oba igrače, ne pa resne dirkalne makete:funny34d:
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

garac

[SIGPIC][/SIGPIC]  

Gox

Aha, tukaj na sliki pa je tudi moja C4-ka ?e v "salonu" :BigThumbs:

?e malo in :emot26:

LP
Goran

lalan

Torej ali se dobijo v Leclercu in a bo moj 4,5 sine ohranil celega kakšen "dan".Koliko so kaj kompaktnič
2 Picassoja imamo

garac

@lalan so karoserija je precej flesibilna tako da ni panike. Prenese tudi kar močne trke. ?e ga sam ne polomim, ga verjetno tudi tvoj sin ne bo
[SIGPIC][/SIGPIC]