C4 wrc radijsko voden

Začel/a boga, Oktober 30, 2007, 05:29:40 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

visar

2x C4 na cesti deluje BP... testirano.
frekvenc je pet in se jih menja s kristali.
testirano na max cca 15 m.
______/\\______
______/\\______

garac

@visar, saj 15m bo dovolj. Sicer imamo za dirko 2 avta dovolj. Le vizuelno podobo jim malo spremenimo pa bo, oziroma opremimo vsakega s svojo ?tevilko
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Xandrej

Jaz bom mel na ?ajbi napisano kdo vozi namesto S.Loeb bo pisalo Xandrej... He he...

dvorjan

Sele zdaj to prebral, pa me ima, da bi se kar do Leclerca zapeljal. =)
Sicer pa ko je sel Garac v shoping jim verjetno ni bilo nic jasno, kaj mu bo cela gora C4 WRC modelckov. No, razen, ce je imel obleceno ono rdeco Citroen jakno.

@Garac: koliko popusta so ti dali? =)
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

garac

nič, sam a imate e lecerc kartico? NE, a b jo radi? NE za tiste par revij na leto ki jih kupm je ne rabim in 2h modelčkov. Zakaj pa nimate ve? citroenov, saj ste francoska trgoviNaš ne vem Zakaj pa nimate francoskih citro revij? Ne vem gospoda ki ima to čez ni ve? v službi

Imajo bmw tuning, japan ?it...
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

dvorjan

@Garac:
Poglej, ce bi kaj iz eBay.de imel ... v soboto grem v Nemcijo, pa ce do jutri sporocis, bi mogoce svabkoti uspeli to do sobote do mojega kolega spravit ...
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

Gox

Danes sem opravil veliki trening na prostem. Testna proga se je odvijala na mojem ne prav ravnem dvori??nem betonu.

C4 ka je odlično prestala preizku?njo, opaziti je le prve praske na levem blatniku spredaj, ko sem obražal preblizu fasade. (čisto malo podrsan rob blatnika :-))

Tako na oko, bi rekel da sedaj po cca 120 minutah divjanja imajo baterije ?e kakih 30% zmogljivosti. (so nove baterije ?e pripravljene :-))

Kaj dela WRC na popokanemu betonu pa lahko vidite na spodnjem posnetku :-)

LP
Goran

Gox

visar

zivijo GoX

kaksno kamero pa si gor dal? videti je cool :-)
______/\\______
______/\\______

Gox

čisto preprosto ... navaden Digitalc (Canon A430) na streho, pa selotejp okoli in okoli da drži :-) To je to ...

LP
Goran

Xandrej

No beseda je padla iščejo se rešitve ter kako pa kaj mislim, da bi akcija uspela, da bi naredili eno srečanje na daljinsko. se pravi narejena bo proga, na suhem in toplem bomo sedaj me samo zanima koliko bi bilo interesentov. neka prijvnina bi se dala, da bi bilo za pijačo in jeda?o. Bilo pa bi eno soboto okoli 14 ure popoldan... Se pravi ena tekma podnevi druga pod ?arometi he he... Kaj pravite. Tisti ki imate doma 2 avteka ?e lahko kakega prijatla pripeljete oz pa? zanima me koliko bi bilo ljudi da vidimo, ?e se nam spla?a, da nebomo pol tam 3 ludeki. Kaj pravite? No bilo bi v MB.

Gox

Danes sem testiral C4-ko z akumulatorji 4x 2300mAh od digitalca ... Super leti :-)

LP

lalan

Citat od: Gox;23240Danes sem testiral C4-ko z akumulatorji 4x 2300mAh od digitalca ... Super leti :-)

LP

Ej stari, nehi se ?opirit.Prid na tekmo, pa se probamo :emot26: he, he....
2 Picassoja imamo

michoBX

Jaz grem v petek iskat tole igračko - ste me čist ogreli... Danes žal ni blo časa ?e za eleclerc...
Hja, dougcajt mi je ja...

Xandrej

Koliko bi bilo interesentov, da bi prišlo se malo dru?it in se ''igrat''. Da vidim ?e bi nas bilo kaj kako soboto popoldan.