C4 wrc radijsko voden

Začel/a boga, Oktober 30, 2007, 05:29:40 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Gox

Danes sem prevzel C4-ko WRC ... pogon na zadnji kolesi, blokada diferenciala zadaj, trde slick gume, vrti noro, leti leti ... tudi burn out ni noben problem :-)

:emot26:

(Hvala Garaču za dostavo do Kopra)

1. Vse pripravljeno za za?etek
2. C4 na tleh

Gox

Gox

Majhna nesreža pri snemanju :emot74:

Gox

?e en kratek posnetek "on board" :emot26:

lalan

Danes sem se tudi jaz ustavil v Leclercu.......:emot26:
2 Picassoja imamo

garac

@gox, a to je kamera za prah odkrivat pod posteljo?
IZ posnetka lahko vidite, da ni krhek, saj zdrži kar močna zaletavanja
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Gox

Zdrži kar močne trke tudi v vogale. Pri nekontroliranemu drsenju sem večkrat pobral tudi vogal obdan s ploščicami.

Po 1 urni vožnji po drse?i podlagi se na C4-ki ne pozna niti pikice.

Mislim da je kar dobra plastika, dovolj pročna da prenese "skoraj" vse ...

Doma me ?e podijo ven iz hiše, ker neprestano avto ropota po hodniku.

LP
Goran

Xandrej

Evo jaz sem včeraj šel v Leklerc v MB (ja mamo ga zdaj) pa sem nabavil 2 komada enaga zame enega za prijatla... ?e bi imeli svoje frekfence bi si jih lahko malo postajlali pa naredili tekmo... Jaz imam 2 komada Xsaro pa C4 pa vsak ima pa bi imeli tekmovanje. Naredli bi stezo pa gasa... To bi bilo dočivetje... Citro mini rally...

garac

lahko pa tekmujemo po 3 na enkrat in potem sistem na izpadanje. ZA stezo vprašaj gorazda, ?e nam odstopijo en del salona kakšno soboto, ali delavnice
[SIGPIC][/SIGPIC]  

deyo

Ja moj na laminatu ne dela drugega kot se vrti,vrti vrti in vrti.

Sem se pa dosedaj izogibal trkom v vogale. Ampak po va?ih besedah to ni problemati?no :).

garac

očitno je podobno kot v moto gp Michelinke (bf godrich) se ne obnesejo najbolje. Problem je da so kolesa plastična, model za 67? ima gumena, drugačen upravljalec, a moti me, da ima dodane spojlerje in je veliko manj podoben originalu. Za tisto kar ga bomo mi vozili bo po moje kar ok
[SIGPIC][/SIGPIC]  

deyo

Seveda mu nič ne fali oz. manjka. Sedaj ko ga gledam postavljenega na omari je prav lep model?ek :).

Seveda se pa ?e kregamo kdo bo šef daljinskega upravljalca :).

Gox

Moj C4 je dobil častno mesto v moji Citro garaži, zaradi velikosti je garaža takoj postala premajhna in bodo potrebne razširitve.

Je pa tale C4-ka kar lepo narejena in lepo izgleda tudi na polici. (do dirke pa bomo ?e kakšne druge gume kje izbrskali :-))

Danes je trening na betonu odpadel zaradi dežja in slabega vremena :-)

LP
Goran

Xandrej

Madona sma s kolegom probala vozit na enkrat s xsaro pa s C4 pa hudič ne gre se frekfence motijo karkoli da? na daljicu A ali B ali C... Tak, da bi morali imet stezo, vsak svoj avtek pa na čas... Danes smo se ?e pogovarjali bomo stvar po vsej vrjetnosti realizirali... Samo, da ?e Naštudirama kako pa kaj ?e se bo dalo seveda. Aja dobil sem tudi C4 picasso oni mali bom dal pod galerijo.

Gox

To kombinacijo Xsara WRC in C4 WRC je ?e Garač testiral, žal tudi on neuspešno .

Tako da Xsare s c4-kami ne pašejo ... A sta probala vozit C4 : C4 ?

Tukaj verjetno ne bi smelo biti težav, glede na to da imajo opcije za tri različne frekvence.

Koliko dale? pa vam lovi daljinc?

Lp
Goran