Zanimive fotografije

Začel/a Gox, Februar 10, 2007, 02:17:36 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Zeko124

Hahaha, za CS maniake:BigThumbs:
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

zlikovski

Lovro

Citat od: zlikovski;78772Sama sreča.

Ta znak verjetno ne mara ljubljančanov, barja, mlak, žab, citroenov DS/ID, GS, GA, CX, BX, XM, xantij, C5 in C6.

To bi pasalo na kak anti citro forum.
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

Zeko124

"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

grozny

Citat od: Lovro;78774Ta znak verjetno ne mara ljubljančanov, barja, mlak, žab

samo ta del je pravilen. ostalo pa si si sam izmislil in dodal.

se pa podpišem pod @zlikovski-jev post
Na svetu si, da greš za soncem
                  , da gledaš sonce
                  , da si sonce
                  , da odganjaš sence

zlikovski

Logo mi je zanimiv.
Nekak tak ja, ampak nočem iz tega potegnit kakšne medregijske nestrpnosti ;)

grozny

Kam iti?
K ženi na  dretje  ali
k ljubici na gretje
Na svetu si, da greš za soncem
                  , da gledaš sonce
                  , da si sonce
                  , da odganjaš sence

andraž

Citat od: zlikovski;78835Logo mi je zanimiv.
Nekak tak ja, ampak nočem iz tega potegnit kakšne medregijske nestrpnosti ;)

Èe to napišeš je to vsekakor medregijska nestrpnost. :BigThumbs:

Zeko124

www.keramika-genorio.si

dvorjan

Evo, ena povsem resnicna, posneto v soboto. V kleti smo v stari kopalni kadi pustili nekaj sokov in vina. Po mesecu dni je bil rezultat naslednji: zmanjkalo 6 litrov soka, steklenice z vinom pa so cele. Predvsem zato, ker so steklenice. Mis (da, le ena!) je imela hudo zurko, najraje pa ima okus visnje in cesnje. =)

Se fotogradivo (sem jo zalotil na delu).
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

Zeko124

Hahaha, ta je pa lepa! Kaj pa si potem naredil z ubogo žejno miško, a si jo lepo deložiral, al kar "zatolkel" ?

www.keramika-genorio.si

dvorjan

Citat od: Zeko124;78932Hahaha, ta je pa lepa! Kaj pa si potem naredil z ubogo žejno miško, a si jo lepo deložiral, al kar "zatolkel" ?

Ne, sem jo pustil pri zivljenju. Sploh pa ni miska, prav lepo rejena je. =) Zaradi nje imamo vse cevi obesene pod strop, ampak da hudic pregrize vse, kar vidi, si pa ne bi mislil. Sploh oni Fructalovi sokovi imajo zamaske trde kot le kaj, ampak je to ni ustavilo. No, saj je potem ze postala bolj pametna, je pregrizla spodnji del in je ves sok prikladno stekel v banjo. Zdaj pa do zime ne dobi drugega za gristi kot papir. =)
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

Zeko124

Citat od: dvorjan;78934Ne, sem jo pustil pri zivljenju. Sploh pa ni miska, prav lepo rejena je. =) Zaradi nje imamo vse cevi obesene pod strop, ampak da hudic pregrize vse, kar vidi, si pa ne bi mislil. Sploh oni Fructalovi sokovi imajo zamaske trde kot le kaj, ampak je to ni ustavilo. No, saj je potem ze postala bolj pametna, je pregrizla spodnji del in je ves sok prikladno stekel v banjo. Zdaj pa do zime ne dobi drugega za gristi kot papir. =)

Hehehe, no lepo da je nisi kar "fental". Ehh, miši grizejo svašta, pri nas so pregrizle (brez zafrkancije) kantico od epoksidne fugirne mase, potem pa še vrečico za B komponento ki se je potem razlila po A komponenti. Skratka zasušilo je pol mase. Pa tudi katica trfa ko hudič... Je ni plastike da miš nebi zgrizla pomoje =).

www.keramika-genorio.si

2sv

Lovro

Včeraj sva bila s sinom Maksom na obisku pri sosedih. Slučajno sem opazil igračo-avtomobil, ki ga je imel moj sosed, ko smo bili še otroci. Z zanimanjem sem ga vzel v roke, obudili smo par spominov, nato pa sem ga dal Maksu da se je z njim lahko igral. Takrat sem opazil, da je na avtu nalepka s spačkom. Ko sem bolje pogledal, sem ugotovil, da gre za nalepko ljubljanske sekcije še iz YUAS časov - spaček, ki ga jaha ljubljanski zmaj.
Maksu je bil zelo zanimiv zmaj, meni pa tisti YUAS napis in tako sva jo skupaj lepo občudovala. Nalepko sem seveda takoj slikal, takrat pa je soseda predlagala, da jo kar snamem. Z malo pomočjo fena sem jo odstranil, tako da je sedaj na varnem v mojem arhivu. Najprej sem sicer razmišljal, da bi jo dal naprej, ampak sem si premislil in bo verjetno ostala kar pri meni. Nalepki sicer manjka zgornji del, ampak kljub temu je še vedno zelo zanimiva za arhiv.
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)