Zanimive fotografije

Začel/a Gox, Februar 10, 2007, 02:17:36 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Xandrej

Saj samo na tak način lahko slovenski turizem služi. Radarji, lisice na AVTOBUS???? pa vsrana in umazana počivališča ki se ob 22 uri zaprejo... :Hammer3::Hammer3::Hammer3:

janez

Kaj vem , men je pa lepo na naši obali. Prijazni ljudje, čisto morje, dobra hrana. Ja zakon je pa potrebno upoštevat. Èe se kje ne sme parkirat se ne parkira. Èe se parkira se pa plača kazen. Pika.

janez

Èe je pa parkirišče umazano pa niso krivi drugi kot pa sami uporabniki, ki zasvinjajo vse povprek. To je kot da bi doma metal smeti okoli kante po dvorišču in nato bentil nad komunalo ,ki da ni pospravila dvorišča. A se motim ?

grozny

Citat od: Xandrej;77607Saj samo na tak način lahko slovenski turizem služi. Radarji, lisice na AVTOBUS???? pa vsrana in umazana počivališča ki se ob 22 uri zaprejo... :Hammer3::Hammer3::Hammer3:

pejdi v LJ pa narobe parkiraj pa pol povej kolko si plačal....

sranje na parkiriščih pa ne puščamo domačini ampak naši vrli sodržavljani od Èrnega kala dalje! in to še posebno rada dela mladina.

kar se janezek nauči to janez zna.

P.S.
Keža to nima veze s tabo :)
Na svetu si, da greš za soncem
                  , da gledaš sonce
                  , da si sonce
                  , da odganjaš sence

janez

Citat od: grozny;77620P.S.
Keža to nima veze s tabo :)

Ni panike... No pa niso vse naši bivši brtje krivi, to je tak posplošeno. Verjamem da so največji problem naši ljudje ... pa seveda ostali. Nasploh je tak , doma vse poštimano, drugje pa ni važno, sej bojo spucali. Èe ne bo pa turizem in komunala in ostali krivi.

Lej zadnjič sem bil na Krasu in tamnekje sem se ob cesti ustavu. Lepo kanta za smeti. Zrihtano, sam not vržeš. Ampak drug pogled na okolico kante... Ne smeti, temveč gradbeni odpadki. In to verjetno niso naši "bratje " pripeljali gor temveč lokalci . In to je to. Kam bo slovenc vrgu gradbene odpadke ? Na smetišče kjer je predvideno in treba plačat ? Ne, na prvi parkplac ali gošo.

Bravo. In verjamem da so smeti na parkiriščih od naših ljudi v večini.

Xandrej

Ja seveda od naših. Ki se od MB pa do ljubljane na vsakem počivališču ustavijo pa smeti mečejo povprek... :Hammer3::Hammer3::Hammer3:

janez

Zeko124

Citat od: janez;77609Kaj vem , men je pa lepo na naši obali. Prijazni ljudje, čisto morje, dobra hrana. Ja zakon je pa potrebno upoštevat. Èe se kje ne sme parkirat se ne parkira. Èe se parkira se pa plača kazen. Pika.

Keža točno tako!:BigThumbs:

še ena stvar, ki je zame zelo pomembna: mlad, lušten material nasprotnega spola, pa pomožnosti še Slovenski ;).

Edin ko je vse tak drago...

Kar se pa gradbenih odpadkov tiče... Pri nas je tak da neseš par ceglov na smetišče in pride 12 eur (to sva zadnjič anredila s fotrom).

nazadnje ko menjavaš streho skipaš več denarja za odpad starih strešnikov, kot pa za nove! pol se pa čudjo zakaj so hoste povne tega sra*ja!!
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

Zeko124

Citat od: janez;77609Kaj vem , men je pa lepo na naši obali. Prijazni ljudje, čisto morje, dobra hrana. Ja zakon je pa potrebno upoštevat. Èe se kje ne sme parkirat se ne parkira. Èe se parkira se pa plača kazen. Pika.

Keža točno tako!:BigThumbs:

še ena stvar, ki je zame zelo pomembna: mlad, lušten material nasprotnega spola, pa pomožnosti še Slovenski ;).

Edin ko je vse tak drago...

Kar se pa gradbenih odpadkov tiče... Pri nas je tak da neseš par ceglov na smetišče in pride 12 eur (to sva zadnjič anredila s fotrom).

nazadnje ko menjavaš streho skipaš več denarja za odpad starih strešnikov, kot pa za nove! pol se pa čudjo zakaj so hoste povne tega sra*ja!!
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

garac

Preden se spet vname kak prepir, povem svoje mnenje. Tudi jaz, imam rad našo malo domovinico, žal je tako, da so nekateri, ki niso šli v življenju dlje kot v Ljubljano hoteli v evropo.
Kaj nam je prinesla? Avtocestni križ, bele kombije s črnimi stekli in noter po večini ukradeno robo. Restavracije na ac so tajkuni dali v najem švicarjem, tako, da gre dobiček tja, nam ostane le kup smeti in kakcev.
Novo največje počivališče za tovornjake bo naredil Shell, Petrol nima interesa.
Pred dnevi sem bil v Lj, parkiral sem v garažno hišo in za slabe 3 ure plačal 6€, še vedno ceneje, kot kazen, pa v senci je bil avto in varen pred točo.

Na forumu sem v zaradi Citroënov, ker me to veseli. Politika je ženskega spola in vemo, kaj pravijo zanjo, zato, jo raje pustimo pri miru, mi žal ne bomo rešili problemov.
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

rok.si

Ko bi bile smeti samo na počivališčih, bi lahko s prstom kazali, ja. Tako pa ležijo vsevprek.  Pomladanska akcija Očistimo Slovenijo se je lepo slišala, koliko pa je pomagala... Dokler se ne spremeni mentaliteta ljudi, lahko vsako leto 100 000 ljudi čisti vsakih par mesecev, pa bo še vedno kje kaj ostalo. Slovenci s(m)o pač taki, na pisane fasade in nove avte damo vse kar imamo, okolje pa bo že počakalo...

hadei

Se podpišem pod JANEZove poste. Povsem dobro napisano. Prasci so naši in "oni". Vsepovsod jih najdeš.
Na nekem delu ceste, kjer se skoraj dnevno vozim je nastavljeno ogromno košev, ki jih po resnici povedano ne praznijo redno. Je pa dejstvo, da je okrog teh košev že prej precej smeti, še preden so koši polni.
Še posebej je opazna SVINJARIJA na delu cest, kjer je največ turistov. Cele vreče smeti so razmetane po jarkih ob cestah. Banda nekulturna.
Se pa za njim pripelje drug turist, pa verjetno komentira kako smo slovenci umazanci. A njegov zenljak, rojak...kakorkoli....je naredil Slovenijo umazano.
Da jim vse smeti s tovornjakom zapeljejo v spalnico!
[SIGPIC][/SIGPIC]

Xandrej

Hadei si preživel današnjo norijo? Huh ste pa imeli dan 14 kilometerske kolone na sredi avtoceste... Hvala bogu, da sem spičil dol na rogaško pa je šlo... Bogi revčeki.. Haube gor, eni brez klim zunaj pa 40 stopinj na avtocsti ko vsi avti laufajo, mame z malimi otroki... Da nemorejo tistih 10 kilometrov avtoceste še naret madonca pa bi bilo... Oni p aje vinjeto za 95 evrov kupil... Reveži danes so se mi res zasmilili...

hadei

Res je bilo noro. Vseeno kam si se obrnil, samo plehovje. Kar nekaj avtov je zakuhalo. Bom jutri kakšen posnetek naredil. Jutri pa bo štala na vstopu.
[SIGPIC][/SIGPIC]

garac

[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/