Zanimive fotografije

Začel/a Gox, Februar 10, 2007, 02:17:36 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Gox

V to temo lahko prilepite zanimivo-smešno-ali neumno sliko :-)

Ko boste živčni in jezni izpolnite spodnji obrazec in ga oddajte na recepciji :-)

_janez_

CitroDS

:Red-Wink://WWW.CITROENAR.EU :Red-Wink:

garac

da ne bo sam z neta, neki u tube pa to, še nekaj slovenskega, avtor bošo Kos
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Gox

Nekaj fotografij iz Slovenije in z Obale ... Edino ta prva je slikana v Zagrebu :take_picture:

Gox

V arhivu sem našel nekaj zanimivih slik reševanja avtomobila iz morja. Postopek sem opazoval in fotografiral 1.6.2005 okrog 19h.

Malo pred Izolo je v morje zapeljal Clio ... voznik je bil lažje poškodovan ...

Ob morju se je nabralo kar precej gledalcev, ki so opazovali to re?evanje.

Gox

Danes na Zaloški v LJ ... Da bi pa trije moški ven skočli pa to štango mal h kraju porinili, pa ne a?

(Al je pod napetostjo :-) ? )

michoBX

En zanimiv oglas/pa? človk jo bo prodal kot mk2?!

[ATTACH]2668[/ATTACH]
Hja, dougcajt mi je ja...

Gox

1 slika :Gledam danes ene večje škarje za obrezovanje drevja ... pa ne vem zakaj me nekako na Citroen spominjajo :emot90:

2 slika :A kdo tukaj biva? Zanima me po čem je dobil kraj ime?

3 in 4 slika :Zanimiv Camper ... Pozna kdo? Letnik? Firma? Kaj sploh to je? :-)

5 slika :Malo masaže ?

6: slika Citroen? :emot66:

michoBX

1: Èe si s frendi na morju, pa malo podremlješ - portorož, junij 2006

[ATTACH]2964[/ATTACH]

2:  kakšno pivce preveč, pol se ti pa še kakšen hidrant nastavi - pa maš avto načet, kot da bi konzervo odpiral...

3: Evo ga ZXa;
[ATTACH]3147[/ATTACH]

4: Hehe, kaj merijo?!

[ATTACH]3465[/ATTACH]

Gox

1 slika :A ni SExy?

Ponavadi ga vozi mlad fant :emot26:

2 slika: Pa še ena zanimiva fotografija ... ali pa vprašanje?

Kaj ne sodi na to sliko? Oziroma kaj ne spada zraven?

3  slika : Še en zanimiva fotografija... nov parking na pomolu v Kopru ... kako teče prometni tok po tem parkingu? Predvsem me zanima kam kaže ta puščica na desni ?

4 slika: prihod Adriane v luko.

5 slika: Evo en lep primerek Èeškega kamperja :-)

6 slika: Oko sokolovo, mirne roke ... 2.mesto na strelskem tekmovanju

7,8,9 slika : Kampiranje na parkirišču. ?e ve? kot teden dni v Kopru kampirata dva kombija kar na parkirišču, za Koprsko tr?nico.

Med tednom sem celo policijski "camper" opazil zraven, pa niso nič ukrepali, samo opazovali. Mislim pa da so to neki romuni. Obleke priročno su?ijo kar na vrvici parkirišča... kje pa jih perejo pa ne vem ... par dni nazaj so kombi popravljali, tako da so zapeljali na kup zemlje, pa šli spodaj ?raufat ...

hadei

1: Èe veste kaj narediti, da bi bili opazni vsaj po nečem.......ni problema barve rešijo problem......

2: Citroen bankomat.....
[SIGPIC][/SIGPIC]

Gox

Na sliki sem ujel ta najmanjšega Citroena C1-ko, parkirano zraven najprestižnejšega Citroena C6 ... Zadaj sta v parkirnem boksu poravnana ... spredaj pa ....... C1-ki še malo manjka.

Pa še malo podatkov ...

C1 - dolžina 3,43 * širina 1,58 * višina 1,46 * medosna r. 2,34 * masa  800kg
C6 - dolžina 4,90 * širina 1,86 * višina 1,46 * medosna r. 2,90 * masa 1816kg

Torej je C1-ka 1,47 metra kraj?a, 28 centimetrov o?ja, pa tono lažja.

(na Citroenovi internetni strani sem zasledil napako pri podatku o širini C1-ke, je zabeleženo 185, kar nikakor ne more bit, tako da mislim da je širina C1-ke 158)

michoBX

1: Hehe, tale se je pa mal u?tev - ?e ?e hidravlika, sam use se pa tud ne da ;)

2: močakr na hrva?ki strani mejnega prehoda Jel?ane-Rupa se zabava na računalniku... (Slikano v smeri proti sloveniji).

3: To se pa zgodi ?e otroc(nečaki) brez nadzora uporabljajo alkoholca. Se je zgodilo, ko sem bil namorju...

[ATTACH]6519[/ATTACH]

Sem odpuliral stran, pa je. Sonax dela ?udeže....

Gox

1,2 slika : V Kopru na 4 pasovnici pri osnovni šoli Koper, je v li?no narejeni škatli ponovno postavljen radar Traficpax.

Omejitev je 30km/h.

3 slika : 100 % zaščita pred soncem ?

4 slika : Začasna prometna ureditev v Kopru.

Tukaj nekaj ne štima...delo na cesti, semafor ... znaki pa kar nekaj ...

Prvo znak za prepoved ... prepovedan promet v obe smeri, takoj spodaj pa znak za obveznost, obvezna vožnja mimo.

Torej se tukaj lahko policaj postavi, pa vsem ki se mimo peljejo kazen napiše, saj je z znakom promet prepovedan :-)