Zanimive fotografije

Začel/a Gox, Februar 10, 2007, 02:17:36 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Interceptor

Gox

1,2: Danes slikano na AC proti Ljubljani ... Tudi majhen avto ni ovira za pot na morje ...

Poljak.. moč vozi, žena sedi zadaj z otrokom na levi strani, desna polovica avta je namenjena prtljagi + kovček.

vožnja po AC z 90km/h ... samo kam je pa tablico dal pa ne vem :-)

3,4:Po dolgem času sem se lotil temeljitej?ega pospravljanja moje sobe ... Sem glihkar sestavil PC (po udaru strele) in ga postavil na mesto. Obenem sem ?e malo pospravil in preparkiral mojo Citro garažo na novo lokacijo :-)

Slike ... Before >>> After :-)

5: Tega kolesarja sem ujel tik pred domom ... v oči mi je ?e na dale? padla njegova majica :-)

Interceptor

janez

Sem šel zadnji? na Pohorje po les za streho, je reku tip ,?e pa to naloži? ti dam zastonj...

...in je bilo zastonj.

ps., ne se zgračat prosim, jaz pa? z mojo dyano živim...

lp Janez

janez

...tule je bilo pa en kup delov od Amija..., najraje pa vozim les za ograjo (ga lahko fino razdelim po avtu)...

janez

Eno uto za vrtno orodje.

janez

tista slika z amijevimi deli se mi ne prilima, je pa tu z furgon deli, pa en mal pohi?tva, najlepše je bilo pa ko sva kupila drevo (ginko) v drevesnici v Mariboru. Na AC so se mimovoze?i do solz nasmejali in naju slikali.
In ?e enega Colibrija sem skla?u not. ...

janez

Ja tak je to. ?e imaš Diano lahko voziš svašta. Redni servisi in redno čiščenje pa je.
Fedre pa trpijo, to je res in sem zato nabavil Krem?nito(2cv) . Ta ima amijeve fedre in not bom dal od daka menjalnik in mali vpljinja? za manj?o porabo in ?e kaj bom ??aral. Pa privo??il si bom novi priklop in prikolico...enkrat...

?koda pa ,da nimam slike ko sem kupil pralni stroj. Gorenje ,komplet zavit v stiropor in folijo. Smo ga dali v prtljažnik in vrata zaprli. Pa zadnji sedeži so bili zločeni not na svojem mestu kot to gre pri dijanah.

lep pozdrav Janez

dyfan

Janez,
dopade se mi ob?iren prikaz praktičnosti diane. ?e je avto v  normalnem stanju in prav vzdrževan, mislim da mu tudi malo ve? tovora ne ?kodi, samo da je pravilno naločen. Se pa razume, da je ob tem treba pametno voziti.

Zakaj si pa blindiral bočne zadnje šipe? - nič hudega ampak meni je pa? diana bolj všeč s šipami.

Lep pozdrav in sre?no vožnjo!
Lep pozdrav!

janez

Ta dyana je bila kupljena za rezervne dele in je bil a v klavernem stanju kar se tiče tehnike. Kabino in podvozje je prej?ni lasrnik obnovil po svoje. Ve?inoma je narejena iz šeleznih profilov inpločevine debeline do 2,5 mm. Naprimer podvozje ,notranji blatniki, stebri?ki podi. In tudi po?arne stene nima ve? se pravi ja?ka za vodo. Vrata ,blatniki in ostali pleh je bil zanič in sem kasneje ko sem jo barval  zamenjal. Z robom okoli šipe zadaj ni imelo smisla se zajeb??at. Tehnično sem jo zrihtal in jo tudi brez problema registriral. Edina opomba s strani osebja na teh, pregledu je bila , da je grda. Pa kaj. V tistem trenutku sem rabil avto. Finan?no sem bil na psu, C15 mi je crknu, slučba pri Anisu je šla iz slabega proti katastrofi in preden sem končal semjo s pomočjo prijatelja ?e pobarval . En dan rastavil, drugi dan pobarval ,tretji sestavil.
   Ta dyana je edino, kar mi je ostalo dobrega po moji odisejadi pri firmi _niso.

In avto je spadu najcenejši in najboljši do sedaj. Se pa tolačim , da zaradi lepe barve avto ni nič hitrej?i in boljši

Se pa ubadam z njo, jo popravljam, seveda tudi crkne kaj pa vedno bolj poredko a na splo?no z njo nimam problemov in stro?kov.

Fajn ,a ne?

LP Janez

Gox

Pa ?e nekaj zanimivih fotografij ...

1. Xantia ... nekaj tukaj ne štima :emot100:
2. Pravi citroen fan doma ... C2 VTR, C4 by Loeb in C3 čist navaden :-)
3. DaNašnji pogled na Koper.

4. Dobil sem eno paleto papirja, pravijo da ne sme bit shranjen na vlagi. Ker nimam primerne sobe,bi bil kdo pripravljen sprejet tako paleto ? :emot68:

Slika spodaj ...

5. No to pa sem jaz ko okoli slikam Citroene :emot113:

6. slika ... koliko desnih avtomobilov rabimo za kupiti levega ?

7. slika ... sami "Naši" doma (mlaj?i pod streho, starejši pa zunaj ?)

8. Včeraj na Bledu :emot177:

9. Ta dva kot da sta pobarvana iz enake kante :-)

10. Pa še nova vozila ta plavih :-)

bramar

He he, seveda, ker je pa zlat ...:emot145:

Gox

1.Slab ponaredek :-)

2. De? ni ovira za ro?tilj plato :-) Danes sem kljub dežju zalaufal moj priljubljen "?tedilnik".

3,4,5: Že več let stoji v Kopru na parkirišču Intereurope krem Diana.

šele sedaj pa sem ugotovil, da v tem avtu živi starejši moški...(na drugi sliki se ga vidi skozi majhno okence, glih je kosilal ko sem se peljal mimo)

6: V baru v Franciji...

7: No zime je počasi ?e konec, sonce ?e dobro sije, trava je ozelenela, češnje cvetijo ...

Jaz pa sem danes zalaufal plinski ro?tilj?ek in odprl sezono :emot113:

Kamin v ozadju pa je treba ?e malo pospravit, pol pa zakurimo ?e na les :-)

garac

ne moreš verjet, obstaja pizza, ki je gox ne more pojest. Ne, kar ni okusna, ker je zelo dobra, ampak ker je takooo velika.  Sicer sem mu malce glave odbil, ampak evo dokaz
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Gox

1: Še en ponosni lastnik skoraj 18colske pice :emot108:

2: Še ena slika današnje mavrice ... bila je zelo nizka in lepo vidna, žal se na fotografiji malo slabše vidi ...

3: Prečkanje zelo prometne ceste v Zagrebu s kolesom ... možakarju je po več poskusih le uspelo, priti čez.

4: Pisma bralcev v slovenskih novicah.