Zanimive fotografije

Začel/a Gox, Februar 10, 2007, 02:17:36 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Gox

Doma smo porihtali našega oldtimerja :-)  V barvo našega foruma ga je pobarval oče :-)

Cotiemme/Casorzo, oziroma Italijanski motokultivator z elektriko Magneti Marelli, letnik je nekje okoli 1973, računamo da ima okoli 35let, točnega datuma žal ne vemo več.

Sedaj smo menjali platine in kondenzator, tako da dela veselo dalje. To frezo uporabljamo kar pogosto saj je ene srednje velikosti in zelo primerna za na njivo, ima nekje 6-8 konjev.

Gox

1. Slika:
Danes je v Koper ponovno priplula ena velika križarka :-)

2.Slika
Nevarna vožnja nemškega turista, prehitevanje preko dvojne polne črte ...

garac

naj delavce pošteno plačajo, naj merkator spusti cene, naj kmet proda delavcu poceni pa bo patriot, dokler pa ne bo imel plače za spodobno živlenje bo pač kupval tujo cenejšo robo.
Pred leti ko sem bil v skandinaviji so recimo res kupovali dražjo domačo robo, čeprav je bila recimo ruska pol cenje, ampak so si to pač lahko privoščili.

Kaj slovenskega pa sploh še lahko nosi? Toper, Elkoroj? Sicer si še mlad, ampak včasih je imela mura linijo za mlade Muralist, potem je bil elkrojev Teens.
Vse kar lahko danes kupim slovenskega je NES, pa še to bog vedi kateri kitajec šiva.

Droga bo še tistih par Slovenskih blagovnih znamk ukinila, laško in union je že dolgo ista pašta, še steklenice so zdaj enake ogabno zelene.

Dragi Miran res me zanima, kako ti izkazuješ patriotizem? Tankaš le na petrolu, piješ samo cocto, nosiš Murino obleko in voziš rogov Pony?

Država je v Q, in povem ti, sem ponosen Slovenec, vedno v tujino ponesem našo zastavo, ampak države, kot ustanove in stanja v njej se sramujem
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Interceptor

evo zdej je garac fajn povedu in mi vzel besede iz ust.

deyo

Citat od: garac;35994naj delavce pošteno plačajo, naj merkator spusti cene, naj kmet proda delavcu poceni pa bo patriot, dokler pa ne bo imel plače za spodobno živlenje bo pač kupval tujo cenejšo robo.
Pred leti ko sem bil v skandinaviji so recimo res kupovali dražjo domačo robo, čeprav je bila recimo ruska pol cenje, ampak so si to pač lahko privoščili.

Kaj slovenskega pa sploh še lahko nosi? Toper, Elkoroj? Sicer si še mlad, ampak včasih je imela mura linijo za mlade Muralist, potem je bil elkrojev Teens.
Vse kar lahko danes kupim slovenskega je NES, pa še to bog vedi kateri kitajec šiva.

Droga bo še tistih par Slovenskih blagovnih znamk ukinila, laško in union je že dolgo ista pašta, še steklenice so zdaj enake ogabno zelene.

Dragi Miran res me zanima, kako ti izkazuješ patriotizem? Tankaš le na petrolu, piješ samo cocto, nosiš Murino obleko in voziš rogov Pony?

Država je v Q, in povem ti, sem ponosen Slovenec, vedno v tujino ponesem našo zastavo, ampak države, kot ustanove in stanja v njej se sramujem

@garač, to pa si tako napisal, da le lahko rečem :

GARAÈA ZA PREDSEDNIKA !
[/SIZE][/COLOR][/B]

Gox

1: Še ena zanimiva fotografija, posneta cca urco nazaj ...

Kdo ve kje je ostal ta lastnik Ljubljanskega Golfa ...

Ponoči žurka v ambasadi Gavioli, zjutraj after party .... popoldan pa avto še vedno sredi dvopasovne lokalne ceste :emot100:

2: Dva Berlinga ... ta levi mi je nekam sumljiv.

Pozorno poglejte...je slabo popravljen po nesreči?

3: Kakšen velik nosilec za kolesa pa ima ta ?

4,5: Pravilno po EU standardih označeno delo na objektu :take_picture:

(Slikano danes v Kopru)

6,7,8: Huda bejba v Kopru :Hammer3:

garac

1: stunirana rezerva

2: Pravi stroj s kupom dodatne opreme

3: Na gorenjskem se ve, kje je "babam" mesto!:Hammer3:
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Gox

1: Ta italijan pa je nekaj velikega zgubu :-)

2: Zanimivo kaj vse je bilo danes v vrsti na parkingu pred lokalno trgovino ...

C4Loeb, Xantia MkII, C5 MKII, AX, C15 ... sam una dva vmes kvarita sliko :-)

Ibanez RG

Ha ha haaaa...! Vse je ful the best!
Glede tiste bele Xantie, ki je bila parkirana v Portorozu blizu trznice...
Pred recimo letom ali dvema jo je vozila neka gospa. Jaz sem se peljal veckrat mimo in sem to zensko zagledal zraven Xantie, ko sem se s kolegi sprehajal mimo in opazil, da je zadaj cisto dvignjena spredaj pa cisto na tleh v najnizjem polozaju; ceprav je bila rocica dviga v normalni poziciji. Pa sem se ustavil, pogledal registrsko tablico in ji zacel govoriti v anglescini, da z avtom nekaj ni v redu in da se tako ne sme peljati, ker bo sfukala podvozje itd., v glavnem, ko 2 mutava sva bila dokler ona ni mene vprasala, ce sem Slovenec. Rekel sem DA, in ona DA tudi in da zivi v Franciji in da tukaj na odkriti trznici prodaja spominke al kva pa da ima avto tukaj samo kot neko skladisce ker nima stvari kam dat itd. Govorila je pol francosko pa pol po nase in da je avto imela nekje na servisu v Kopru in da so oni to naredili pa sem reku naj gre nazaj reklamirati storitev pa je samo zamahnila z roko, kao jebat jih sej nc ne znajo (jaz bi jih res jebal) in da bo avto dala nekam v Lj. na Dolgi most enemu majstru popraviti (g. dr. mr. Novak) ina da je prej (ko je bila se mlada) delala v tajnistvu v Koprskem Citroenu in sem ji rekel naj ga da tja popraviti, pa je rekla da so tam najvecji bedaki na celem svetu (!!!!) in da ni sans da gre tja. Ok, potem.
No, sedaj je tam ni vec in so parkirani S razredi, Bavarske petice in Audijevi sestaki. Huh...
:BigThumbs:  Citroen C5 - najbolj (h)udoben Citroen do sedaj!  :BigThumbs:

Gox

V Kopru se starejši moški, že več časa vozi z avtom, ki je registriran kot kolo z motorjem. (max. 45km/h) Ima rumeno tablico zadaj ...

Zdej pa sem opazil da je dobil še zanimivo značko na maski ...

Pomojem bo to zaradi močnega vpliva sosedov :-)

gigo

Nisem vedu, da imamo po ZDA reklamo! :)))))
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

psihopat100posto

sobota popoldan v Murski Soboti. :)
lp

evo še ena sobota v MS, tokrat sicer dopoldan! :)
Kteri najlepši na sliki je tej pa se sami odločite! :BigThumbs:

Gox

1,2,3: 2 poškodovanca na čakanju ...

Grda poškodba na C5-ki ... :-(

4: Danes sem opazil da imam res majhen avto :-)

5: To sem zasledil na alter forumu :

"Google je ob svojem 10. rojstnem dnevu odprl arhiv in tukaj si lahko pogledate, kako je izgledal google in predvsem koliko/kaj je našel leta 2001."

Šel sem na stran http://www.google.com/search2001.html

In iskal Citroenarja ... in sem našel tole ...

6: Na gradbišču hitre ceste v Kopru sem opazil bivšo citroenovo tablo, ki je stala prej ob cesti ... škoda ker so jo tako malomarno zavrgli, lahko jo bi vsaj v enem kosu pustili ... velikost 1m x 1m ...

7,8: Še jutri pri nas na obisku Natove tri ladje ...

Natova stalna bojna skupina 1 »SNMG-1, Standing NATO Maritime Group 1.« Skupino sestavljajo ladje USS Taylor (ZDA), TCG Luebek (Nemčija), ESPS Almirante Juan de Borbon (Španija) in ORP Pulaski (Poljska)

9: Dva traktorja :take_picture:

janez

....:BigThumbs:

Lamy

Električni osemkolesnik, ki doseže hitrost 370 km/h

Japonski znanstveniki so razvili športni avtomobil, ki lahko doseže hitrost 370 km/h v pičlih 75 sekundah, z novimi modeli pa naj bi dosegli do 400 km/h. Gre za osemkolesnik z imenom Eliica, kar je okrajšava za "Electric Lithium-Ion battery Car".

Profesor Hiroshi Shimizu avtomobil na univerzi Keio razvija že od leta 2003, vendar japonska vlada za njegovo osemkolesno čudi nima posluha. Izdelali so že dva prototipa, ekipa pa si prizadeva zbrati toliko denarja, da bi lahko izdelali 200 tovrstnih eliic za serijsko proizvodnjo, cena ene pa je okrog 180.000 evrov.

Eliico poganja osem električnih motorjev nameščenih neposredno v njenih osem koles, vsak motor pa zmore celih 100 konjskih moči. Litijonska baterija, ki zagotavlja energijo, je zelo zmogljiva, saj z njeno energijo avto lahko prevozi tudi 320 kilometrov. Ima dolg življenjski ciklel, za njeno polnjenje pa je potrebno zgolj deset ur.
[SIGPIC][/SIGPIC]