Zanimive fotografije

Začel/a Gox, Februar 10, 2007, 02:17:36 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

aygo

Poplavljena cesta na Viču
[SIGPIC][/SIGPIC]

Citroenovc

Nekako imam občutek, da je na tej fotki LuCitova GSka ...
(sam fotka je pa vzeta s e-fotografija foruma, upam da jo pokaže; avtorja pa ne poznam)

OK

LP
Primož

LuCit

je moja smo dokazal da je gs zakon tud za poplave, samo hidravlika do konca pa pičimo. Q7 eat your heart out

janez

Takle, da bo slika ostala na forumu...

zlikovski

V te fekalije pa jaz avto nebi peljal.

sop

Citat od: saxovts;81793no ja lepa žarnica ni kaj

daj povej malo vec o tem problemu - se to veckrat dogaja? so v tem primeru zarnice istega proizvajalca? imas luci v katerih je "kapica" cez zarnico?

LuCit

Citat od: zlikovski;82017V te fekalije pa jaz avto nebi peljal.

ta voda je bla od potoka, zdej kolk fekalij je blo not ne vem in me ubistvu tud ne zanima, dreka pa nism vidu nobenga pa tud smrdel ni nč ;)

Gox

Tudi naša reka Dragonja je poplavljala ... ponavadi sicer mirna z malo vode, je sedaj pokazala svojo moč in odnesla cesto na mejnem prehodu Dragonja, ki je sedaj zaprt.

Nekaj slikic s Facebooka ...

saxovts

Citat od: sop;82023daj povej malo vec o tem problemu - se to veckrat dogaja? so v tem primeru zarnice istega proizvajalca? imas luci v katerih je "kapica" cez zarnico?

tukaj je bila žarnica narobej obrnena ter nič pripeta z fedrom. Sem pa prvič videl kaj takega.

sop

tnx. meni se to standardno dogaja in sem ugotovil da je kapca pred zarnico postrani. posledicno se zarnica neenakomerno greje. zdaj pa pimpam in ugotavljam pravilem polozaj. ze stejem zarnice pri kateri mi bo to uspelo :)

mato

Zgleda kot bi bila mavrica nad Žigovim domom.

saxovts

sj veš tle sm lihk spačka vn z garaže zapelov

Gox

To se je pa dogajalo v noči iz petka na soboto ...

V soboto zjutraj se odpeljem v službo, ura je 5.20h ko me 50m od hiše na cesti čaka fant v belih hlačah, beli jakni in maha naj ustavim ...

Ni mi jasno kaj ta človek dela tukaj v taki uri zjutraj, ko odprem okno in pozdravim me najprej gleda ... pol pa v italjanščini vpraša za pomoč. No potem sem skapiral, da je italjanček, ki je ponoči iskal Night Club (ki je na drugi strani hriba), medtem pa je zgrešil cesto in to dobesedno. Ko je rikvercal po betonski cesti, ni opazil da je na eni strani velik kanal in tako je zapeljal na rob in nasedel. Desna kolesa je še glih imel na cesti, leva stran pa je visela na brežini.

Je reku da je nasedlo, ker ne gre ne naprej ne nazaj ... no sem pomislil vlečno vrv imam, samo moj lahek AX, s sklopko na koncu, ne vem če bi zvleko tega golfa ven, tako da sem mu svetoval, da je še najboljša varianta AMZS kamion, ga zaveže in cukne nazaj na cesto in rešeno.Brez škode pelje dalje, sem reku, če probamo porinit, pa zdrsne dol, se bo prevrnu in se bo razbil, je brezveze naredit še več škode ... no pol je reku, da bo klical kolega ki ima velikega terenca, da ga bo on potegnu ... tako sem se odpeljal dalje v službo.

10minut za mano, se je peljal oče v službo ... njega je ta fant in še eden, ki je od nekje prišel, spet spraševal kje je Night club, da so tam še neki kolegi ...  

No potem zgleda so se Italijani lotili reševanja Golfa na lastno pest, rezultat pa je na slikah spodaj. Ko so poskušali rešit težavo, jim je Golf zdrsnu dol in se prevrnil na streho. No zdej pa ima ...

Šele popoldan ob 15h sta prišle 2 vlečne službe, ki sta golfa nič kaj nežno povlekla ven iz kanala, ga obrnila na kolesa in odpeljala.

:take_picture:

gigo

Ma ne morem vzdržat da ga ne poimenujem ŠUPAK špagetarski na deseto potenco. Pa brez zamere!
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

2sv

so bile pa drage babe se mu ni splačalo it  bi bilo z trd... doma zaspat  he.he