SMEG+ IV2 in Diagbox

Začel/a zlomjo, Januar 05, 2021, 05:17:52 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

zlomjo

Nabavil sem še enega SMEG-a za našega drugega c3čka. Imam pa problem, da je slika narobe obrnjena. Zdaj pa ne vem kako bi prišel do nastavitev. A kdo ve kakšna verzija Diagboxa mora biti za dostop do SMEG-a?

Dr. MadMan

mislim da 8.xx podpira že to. Imam 9.xx če ti kaj pomaga. Ta ima sigurno podporo.
Dr. Navigator

Kreativne IT rešitve
https://www.greit.si

Svetujemo in pomagamo v arhitekturi
https://www.archistudio.si

zlikovski

Jaz imam tudi verzijo 9.68 April 2020 Tak da podpira vse.

zlomjo

Sem pogledal link od zlikowskega in vidim, da bo treba it v investicijo. Sploh če bo potrebno posodabljat SMEG-e z aplikacijami. Kar tiče štelanja radia, je bil RT6 bolj prijazen z mirascripti.

zlikovski

@Zlomjo imam Diagbox 9.68 verzijo, ne RT6, če se prav razumeva :)

zlomjo

Citat od: zlikovski;272319@Zlomjo imam Diagbox 9.68 verzijo, ne RT6, če se prav razumeva :)

Ja, se prav razumeva. Jutri si bom probal snet 9.68 za virtualko.

zlikovski

Nebo šlo, ker neboš mogel aktivirat. Od te verzije naprej se plača, in imaš aktivacijsko kodo striktno vezano za ta računalnik, se neda zaobit, ali kaj podobnega.

zlomjo

Prenesel sem dol en link iz Mhh, pa bom popoldan probal. Èe ne, bom pač plačal.

zlikovski

Èe deluje sporoči, bi se priporočal :)
Jaz sem plačal cca 50€ za kitajsko licenco.

zlomjo

Naložil sem in dela s starim testerjem, nevemkatera verzija. Jutri bom šel še probat na avto, zdaj se mi ne da it na mraz. Opazil sem edino, da noče na server, če bi rabil kaj žetone. V vsakem primeru moram zjutraj probat obrnit sliko.

zlikovski

Dela z starim testerjem, ppmembno je kateri firmware je gor, je primer stari firmware se prepiše z novejšim in dela tudi z novejšim diagboxom, ima mprogram za modificiranje firmwera za vmesnik.
Potem ti dela verzija 9.68 brez licence?
Èe je lexia verzije 4.3.7 (vmesnik) ali novejše bi moralo delovati na tem novem diagboxu.

zlomjo

Ne dela na nobenemu od dveh Lexij pri meni. Please connect a VCI. Na strani od Mhh-ja piše da dela le s full-chip-om. Alora mi ne preostane drugega kot naročiti full-chip.

zlikovski

Probaj prepisat firmware na lexiji z novejšo verzijo.

zlomjo

Bom probal, ko pridem domov. Sem pa že naročil eno full-chip. Ne smemo iz občine, da bi šel k komu probat.

zlikovski

če rabiš za prepisovat program za firmwire in datoteke imam jaz, ti lahko pošljem če hočeš.
Nevem pa kak deluje na različnih lexijah, teh oskubljenih verzijah, imaš na youtube postopek.