SMEG+ IV2 in Diagbox

Začel/a zlomjo, Januar 05, 2021, 05:17:52 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

zlomjo

No, po zaslugi zlikovskega sem posodobil firmware in prišel do Db 968. Žal pa nisem našel nikjer nastavitve za obrnit zaslon. Naslednji korak bo nadgraditev Fw-ja na SMEG-u. Razmišljam, da je bil ta moj smeg v kakem avtu, kjer je obrnjen display drugače, c4 vem da ima obrnjenega.

DejanO

pa je brez slovenščine zdaj?
Joie de vivre. Citroën! 2CV 6 Charleston, C5 III Tourer 2.0 HDi 163 aut. exclusive, Xsara II 1.6i 16V exclusive

zlikovski

9.68 je tudi v slovenščini.

DejanO

res, potem pa sem interesent za nadgradnjo.
Joie de vivre. Citroën! 2CV 6 Charleston, C5 III Tourer 2.0 HDi 163 aut. exclusive, Xsara II 1.6i 16V exclusive

zlikovski

mi je danes zlomjo poslal njegovo verzijo Diagboxa ki deluje na VM z tem še nisem delal, jaz imam install verzijo.
Moram se še malo poučit glede te VM :)

zlikovski

Danes naložil še verzijo z VM Diagbox in deluje.
Hvala @zlomjo!
To pa gre hitro naložit cca 15 min.

zlomjo

Zaenkrat je to super varianta. Prej sem enkrat nehote pritisnil na update in mi je sesulo Diagbox. Pa spet od začetka formatirat, pa nalagat. Tole pa dela hitro in ne moreš povozit. Res pa je, da se ne moreš povezat.

zlikovski

Nadgradnje nedelujejo v nebenih Diagboxih, kateri niso licenčni.

cryptopar

INFO: Zunaj je že verzija Diagbox 9.91 Virtualka aktivirana tudi v SLO. Èe koga zanima mu pošljem link na msg.

Zadnja verzija, ki se jo, da dobit trenutno in jo ponujajo pa je verzija 9.96.2 in se jo lahko instalira na računalnik, dela hitreje kot virtualka, žal pa hočejo za aktivacijo 35€ marec akcija :Hammer3: če koga vseeno zanima lahko pomagam.

DejanO

sem interesent

zdaj imam staro 7.83 slo verzijo, ne vem pa, kako je kaj s čipom in tem kablom, s katerim povežeš avto.

zlikovski

Jaz sem zainteresiran za virtualko.

zlomjo

zlomjo

Berem na Mhh, da se da ročno kodirati do letnika 2016

cryptopar

Res je kodiranje deluje offline do letnika 2016. Diagnostika pa normalno do letnika 2021. Èe kdo rabi pomoč mi naj piše na pv
Citatzlomjo, zlikovski, DejanO
lahko pa tudi kar nalozimo prek teamviwerja.:breaking_pc:

Èe imaš full chip clon 921815C z samsungovim chipom deluje vse normalno.

zlikovski

Naredi torrent fajl, in nam pošlji na PM in si prenesemo.