SMEG+ IV2 in Diagbox

Začel/a zlomjo, Januar 05, 2021, 05:17:52 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

zlomjo

Citat od: zlikovski;274169Naredi torrent fajl, in nam pošlji na PM in si prenesemo.

Po moje je tudi najbolj enostavno. Tako smo zadnjič že delali, ko smo inštalirali 9,61.

DejanO

Citat od: cryptopar;274167Res je kodiranje deluje offline do letnika 2016. Diagnostika pa normalno do letnika 2021. Èe kdo rabi pomoč mi naj piše na pv  lahko pa tudi kar nalozimo prek teamviwerja.:breaking_pc:

Èe imaš full chip clon 921815C z samsungovim chipom deluje vse normalno.

mogoče bi bilo najbolje, da se pri tebi enkrat oglasim, pa pogledaš, kaj imam, sem terenski po vsej SLO.
Joie de vivre. Citroën! 2CV 6 Charleston, C5 III Tourer 2.0 HDi 163 aut. exclusive, Xsara II 1.6i 16V exclusive

Dr. MadMan

Jaz bi tudi link do virtualke. Lahko ti pa naredim mapco na mojem privat oblaku pa daš gor zadevo za vse.
Dr. Navigator

Kreativne IT rešitve
https://www.greit.si

Svetujemo in pomagamo v arhitekturi
https://www.archistudio.si

zlikovski

Ima mogoče kdo ta firmware: 921815C, ali pa si ga prenese dol z svoje lexije in da tu gor?

zlikovski

zlomjo

Moja Lexia ga ima. Kako ga dol poberem?

cryptopar

Nimam časa ustvarjat torrent ker sem že malo pozabil kako gre, prav tako kjer sem trenutno imam prepočasen upload bi nalahalo par dni.. Pošljem interesantom na mail mega link.

Sem poslal linke na sporočila. sporočite če ste dobili ker mi ne kaže da je poslalo kaj.

Dr. MadMan naredi ti bo hitreje, sm poslal če ste dobili.

zlomjo

Sem si zadnjič že sam pobral na Mhh-ju, pa mi ni delalo. Bom probal še 1x. A tebi dela?

zlikovski

cryptopar

Dela ja. Te zadnje verzije ni na mhh sm dobil drugje.

zlikovski

Stestiral, deluje, pa še SLO meni lahko nastaviš. Super še enkrat hvala.

DejanO

v sredo sem v MS, boš imel kaj časa, da pogledava mojo lexio kaj se da posodobiti.
dela na win xp
Joie de vivre. Citroën! 2CV 6 Charleston, C5 III Tourer 2.0 HDi 163 aut. exclusive, Xsara II 1.6i 16V exclusive

zlikovski

jaz imam na desetki, če ti prejšnja 9.68 dela, ti bo ta tudi z prejšnjim Virtual machine delala z 9.68. Sem samo to verzijo dodal zraven in deluje.
Bom doma popoldan od treh naprej. Pokliči me.

DejanO