2CV6 Special

Začel/a Gox, Junij 08, 2020, 10:19:43 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Gox

Zamenjan izpušni lonc z Walkerjem. In tri objemke. 33.522km

Čojko

Gox

Po menjavi auspuha, sem mislil da je začel ta ropotat ... pa sem ugotovil da je en grelc, ko je bil razmigan dobil malo lufta in trese.

Sem malo stisnil s kleščami pleh ob cev ... zaenkrat je ok.

In menjal eno gumico na sedežu pod voznikovo ritjo :)

Zgleda bo treba pri vsakem obisku Francije eno vrečko gumic nabavit :)

Skoraj 2 paketa sem porabil, pa še nisem vseh zamenjal. Par je še starih gor.

bingo

Gox: A je zastava na streho samo položena ali kaj drugega??

Gox

Citat od: bingo;276154Gox: A je zastava na streho samo položena ali kaj drugega??

Samo položena :)

amipick

Gumice za sedeže kupuj samo od Burtona,druge niso vredne nič.Razpadejo še preden jih montiraš.
CITROEN-CX
CIMOS-Dak

Čojko

Jaz sem menjal vse naenkrat.

garac

vojko ta razpadla je bila prav Burtonova
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

guardy

Citat od: amipick;276173Gumice za sedeže kupuj samo od Burtona,druge niso vredne nič.Razpadejo še preden jih montiraš.

Jaz sem kupil spomladi vse od renov-2cv, kao superierna kvaliteta (majo dve verziji). Bomo videli, kako se bojo obnesle... So pa zici narejeni iz nule use na novo, tako da...

Gox

Iz Francije sem prinesel nove senčnike, vrečko gumic za sedeže in mehanizem za šipe držat odprte. (žičke) Pa lesene kroglice zza na sedež sem si kupil v leclercku.

Prva pijača po dopustu, pa je že na parkingu en Mercedes avtomatik zbežal in mi blatnik pritisnil. Prijazna gospa je poravnala škodo takoj. Blatnik sem doma na roke popravil in spoliral. V prihodnje ga bom enkrat popravil. (malo se vidi kje je prepognjen, pa na vogalu je barva počila kjer ga je stisnilo)

34.200km ... lepo šiba dalje :take_picture:

Lovro

Ja, avtomatik lahko kar krepko pobegne, tudi jaz vem za dva primera.
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

Gox

Malo sem ga peljal :) včeraj na piknik, danes pa samo na travnik :take_picture:

12V vtičnico sem pa skoraj namontiral :) Samo še priklopim.

Komaj čakam na naslednji izlet, upam da že ta petek štartamo :BigThumbs:

Čojko

Gox

Citat od: Èojko;276527A je srečanje?

Ja tujina :)

Gox

Gasilni aparat sem iz kovčka zadaj, preselil spredaj pod sedež. Je kar dober plac spodaj, lahko bi še sub dal... ko sem v C4 glih za glih spodaj spravil :)

Opral z "nano" šamponom ... preveril olje, pogledal malo pod haubo kako je kaj in to je to ... pripravljen :BigThumbs: