2CV6 Special

Začel/a Gox, Junij 08, 2020, 10:19:43 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

martinko

Mogoce je enokraki lazji za ga prav nastavit, ma pri voznji oz. manevriranju je tak od specialke meni osebno dosti boljsi...

Gox

Servis narejen po 5700km ... Olje 15-40 ... Filter nov, filter zraka opran in namaščen.

Sornike menjal štelijo ... končnike Vojko zrihtal ... res so bli že znucani. Volanska letev porihtana ... avto se super pelje, nobenega ropota ni več iz podvozja :) Èisto drugačen občutek vožnje.

Naslednja akcija ... nov izpušni lonc, "eni" so dali drugo objemko gor in je šel konus ... malo pušča, se ga sliši tam spredaj ...

x33133 km :) vozimo dalje :BigThumbs:

Zdaj pa bo počasi že za streho odpret a ne :)

Gox

Aja, pa pasove mam narobe obrnjene  :)

Rolco zadaj, spodnje vpetje a spredaj... morem obrnit :take_picture:

andraž

Dobro, da si šel tole popravljat. Res ni bilo več ok. Na tvojem mestu bi šel čez trojane s kakšnim kolom do prodajalca... v nulo obnovljen avto, ja.

Gox

Včeraj sem pasove montiral na pravo mesto :)

Čojko

Pa povštrček imaš. S kakšnim namenom?

Pa še en predlog. Izolacija poda. Jaz sem v Plami Podgrad kupil 3 cm debelo (imajo tudi tanjše) črno izolacijo, ki je bila na eni strani samolepljiva na katero sem nalepil tepih, ki sem ga kupil v Konstil Logatec (imajo vse možne barve). Zelo dobro ublaži glas.

Gox

Povšter mam da ven vidim :) :) :)

V bistvu sem ga dal da ne zdrsam sedež s kavbojkami. Pvc prevleke so barvane, če malo drsaš rata tam bela. Pa da se ne znucajo prehitro raje sedim na povštru :)

sušo

Fino samo je varnostni pas in sedež brez vzglavnika, kar slaba kombinacija. Ali oboje ali nič. Torej pas čez a ne pripet.

Tiki

Ja, če ni vzglavnikov, gre tilnik...
Evasion 2.0i 1995
XM turbo D12 1991
XM 2.0i Break Sanitet 1992
Xantia 1.8 16v SX 1998
ZX 1.4i Break 1997
Xantia 2.0i VSX 1994
XM 2.0 TCT 1996
Berlingo 1.6 16v 2001
"Wannabe Berlingo" 2.0 hdi 2004
Xsara 2.0Hdi Exclusive 2004
Citroen C4 1.6 16v SX 2006
XP 2.0HDI exclusive 2005

guardy

Citat od: sušo;275623Fino samo je varnostni pas in sedež brez vzglavnika, kar slaba kombinacija. Ali oboje ali nič. Torej pas čez a ne pripet.

Plavi ne kasirajo za to? oz kam ga zapneš da se ne vidi?

Gox

Jaz mislim da ti da kazen :) Vzglavniki gor al dol :)
Moraš bit pripet ...

Čojko

Najboljše da jih odšraufaš. :Hammer3:

antasi

Zakon je bil-vsaj včasih, da vozila do l.1975 ne potrebujejo varnostni pas, se pravi ni bil obvezen, od.l.1976 naprej pa je obvezen v vseh avtih. Vzglavnikov se ne omenja. Jasno, da si moral bit pripet, če je vozilo tudi starejše od. l.1975 imelo pas.
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

Gox

Glede na številko na požarni steni, zgleda je bil narejen v sredo 23. oktobra 1985 :)

Čojko

Sredi tedna. To je najboljše za kvaliteto.:BigThumbs: