Corona virus...

Začel/a andraž, Marec 15, 2020, 04:49:04 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

andraž

Karkoli to že je in kaj stoji za tem, moramo biti previdni in pametni... predvsem ne panični. Slišal sem že vsaj pet variant o biološki vojni pa o napadu iz vesolja... zgodbe se rojevajo.
Kakorkoli, ostanite zdravi in predvsem pri zdravi pameti. Citroenarji to imamo.
Pa da bo drugi del pomladi lep in zdrav ter zelo Citroenarsko obarvan.
Pazite nase in na svoje!

bingo

a kaj veste...bodo citroenovi servisi prihajajoča dva tedna zaprti, omejen čas delovanja??

LP

zlomjo

Èe ne vključijo prodajo kruha ali zdravil, bodo verjetno zaprti. Ni pa slaba ideja, nova tržna niša, kot na pumpi.

ModelJT

Ob rednem servisu boste dobili domačo žemljico za samo 9,99€. :Hammer3:
[SIGPIC][/SIGPIC]

garac

Odvisno kako se bodo posamezni servisi sami odločili najbrž.
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

zlomjo

Citat od: garac;264397Odvisno kako se bodo posamezni servisi sami odločili najbrž.

Vi boste imeli panin in refošk?

ZX16V

Corona virus je odgovor na požrešnost človeštva, posebej kitajskega ljudstva.
Koji k.... jim je bilo potrebno jest netopirje? A morajo vse požret kar se premika in ima srčni utrip?
Kako je pa prišel do nas, pa je verjetno druga zgodba.

zlikovski

Pomojem so ta virus tam izpustili, ker je najmanj sumljivo, higijena pač kakšna je, tržnica pač kakšna je, virus podtaknejo in določijo krivca.
Lahko pa je čist XY zarota,.... vglavnem nasrkamo itak mi poden, bogatuni pa itak dobijo svoje in tudi cepivo,...

Romzi

Recimo da to teorijo lahko ovržemo ali potrdimo glede na to če bo Trump zbolel ali ne bo zbolel. Èe bo Melania spet ledik, pa fajn bi poverbala .. hmmm saj še ni tok stara haha

andraž

Je pa skrajno plastična... no go.

zlomjo

Kaj imajo zdaj v Beli hiši veze z mojim paninom s pršutom?

CEPETKO

V indiji hinduijci že izvajajo obrede pitja kravjega urina in kopel v kravjem dreku v preventivo. :Hammer3:
Krožijo pa opozorila da ne puščate vrednih predmetov kot je toaletni papir in makaroni v avtu na vidnem mestu. Prav tako je postal toaletni papir plačilno sredstvo za slednjega se celo v trgovinah :argue1:
Citroen - kreative tehnoloži.

Romzi

Citat od: andraž;264405Je pa skrajno plastična... no go.
Pa saj po uporabi ločujemo odpadke. :AngelPray:

Čojko

Kako je že oni komad. Zaustavite zemlju, silazim,...

ZX16V

Nije mi do ničeg, odlazim