Corona virus...

Začel/a andraž, Marec 15, 2020, 04:49:04 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Čojko

Celo očala imaš za zaščito,:BigThumbs:... eni pa delamo od doma.

gule

Umri Europo bez piva i maski.

info@

Delo "od doma " je rešitev samo za ... peščico...

Me zanima kak bo zidar sezidal hišo, mehanik popravu avto, itd... "od doma"

No ja, mehaniki imamo svojega vzornika https://www.facebook.com/zmago.salamun/videos/10219475330628349/

Zadnje dneve se vse vrti okoli nasvetov , da se naj "dela od doma"... Madona, nisem vedel, da je tolk teh "delavcev od doma " pri nas, ne vem zakaj sploh še kdo hodi v neke fabrke pa slično, če pa vsi itak od doma delajo...

tomaz555

Sam imam za mesec ali več dela doma, če bo le zdravje.  Ne razumem, da ste nekateri že brez, da ni problem v tem, da so lokali zaprti, pa čas ostaja.

Romzi

Citat od: info@;264487Delo "od doma " je rešitev samo za ... peščico...

Me zanima kak bo zidar sezidal hišo, mehanik popravu avto, itd... "od doma"

No ja, mehaniki imamo svojega vzornika https://www.facebook.com/zmago.salamun/videos/10219475330628349/

Zadnje dneve se vse vrti okoli nasvetov , da se naj "dela od doma"... Madona, nisem vedel, da je tolk teh "delavcev od doma " pri nas, ne vem zakaj sploh še kdo hodi v neke fabrke pa slično, če pa vsi itak od doma delajo...
Ja takle mamo. Pred šestimi leti ob žledu je bila pa jeba za delo od doma, ker ni bilo štroma, za delo na šihtu pa tudi jeba, ker so bile vse ceste uradno zaprte - vsaj pri nas - žandarji so pa lepo ustavljali in kasirali :funny34d:

zlikovski

O beguncih pa ni več duha ne sluha :)

gule

So že na poti proti vam, no sikiriki...

zlomjo

Imajo navodila naj ne hodijo k nam zaradi korone

zlikovski

pubi2cv

Hja, fantje, delo na domu ze nekatere JE rešitev. Jaz lahko od doma pokrivam recimo cca 90% svojih rednih delovnih obveznosti, z nekaj prilagoditvami v prihodnje morda celo več. Èe odmislim službena potovanja, ki so v tem trenutku tako ali tako znanstvena fantastika.

Jasno, zidar z mešalcem pod povštrom ne bo ravno učinkovit...drejponk tudi ne moreš prnest u dnevno sobo, ane. Ampak svet se ni ustavil in čim več stvari je treba peljat dalje, kolikor je le mogoče.

V vsakem primeru v prihodnjih tednih in mesecih sledi gospodarski kolaps. S čim več aktivnosti v tem trenutku lahko posledice le omilimo.

Se mi pa zdijo eni ukrepi malo smešni....ko je tole ravno avtomobilski forum: Servisi lahko popravljajo avtomobile, gume pa ne moreš zamenjat ?!? Se pravi, če ti rikne motor ali pa zavore - ni panike, servis vse porihta, ane :AngelPray:. Èe pa nagaziš na žebelj in te zapusti luft iz gume....si pa gotof :Hammer3:

saxovts

Citat od: pubi2cv;264501Hja, fantje, delo na domu ze nekatere JE rešitev. Jaz lahko od doma pokrivam recimo cca 90% svojih rednih delovnih obveznosti, z nekaj prilagoditvami v prihodnje morda celo več. Èe odmislim službena potovanja, ki so v tem trenutku tako ali tako znanstvena fantastika.

Jasno, zidar z mešalcem pod povštrom ne bo ravno učinkovit...drejponk tudi ne moreš prnest u dnevno sobo, ane. Ampak svet se ni ustavil in čim več stvari je treba peljat dalje, kolikor je le mogoče.

V vsakem primeru v prihodnjih tednih in mesecih sledi gospodarski kolaps. S čim več aktivnosti v tem trenutku lahko posledice le omilimo.

Se mi pa zdijo eni ukrepi malo smešni....ko je tole ravno avtomobilski forum: Servisi lahko popravljajo avtomobile, gume pa ne moreš zamenjat ?!? Se pravi, če ti rikne motor ali pa zavore - ni panike, servis vse porihta, ane :AngelPray:. Èe pa nagaziš na žebelj in te zapusti luft iz gume....si pa gotof :Hammer3:

To je mišljeno da nesmeš menjat gum iz zimskih na letne. Ker je mnogo takih ki se jim strašno mudi menjat gume ker jih bo preveč znucal v tem mescu pa čeprav naredi samo 2000km letno. Za zmanjševanje vrst pred vulkanizerskimi delavnicami se gre. Žebelj v gumi se že popravi.

gregor

Z malo truda se bodo tud gume zamenjale, tisti ki to rabijo.

Ampak zdaj bi hodli gume menjevat tisti, ki so doma, in jim je dolgčas, avta pa sploh ne rabijo trenutno.
Evasion 2.1TD 1999
Fiat Ulysse 1.9TD 1995, Fiat Scudo 1.9TD 1999, Fiat Scudo 1.9TD 1998 Avtodom
Zelena Xantia Berline 1.9TD
Lada Niva 2.4D
2x Nissan Patrol Y61
Naprodaj veliko rabljenih delov za Xantio

Romzi

Pa saj ima večina resnih sevisov tudi vulkanizerski oddelek. Ne komplicirat.

gregor

Sem že videl tega.
Je tud čisto možno, da nas napizdevajo. Tako kitajci kot italjani.
Samo pri tej gripi je še vedno problem, da imamo naenkrat resno obolelih več, kot jih zmore obdelat zdravstvo.
Evasion 2.1TD 1999
Fiat Ulysse 1.9TD 1995, Fiat Scudo 1.9TD 1999, Fiat Scudo 1.9TD 1998 Avtodom
Zelena Xantia Berline 1.9TD
Lada Niva 2.4D
2x Nissan Patrol Y61
Naprodaj veliko rabljenih delov za Xantio