Rja in odstopanje barve na drsnih vratih

Začel/a špik, September 02, 2019, 02:27:47 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Citroenovc

OK

LP
Primož

Xandrej

sebi

Poštar

Citat od: Xandrej;258576Mi imamo garaže že 38 let pa še noben avto ni zrjavel sploh... Niti pikice...

Niti pikice?

Vprašanje je samo, koliko je avto star, ter kateri model, vsak ima pa neka mesta kjer se rjava golazen razvije v določenem času. Tudi, če je videti avto povsem zdrav, se pod dvojnimi plehi, ter punkti razvije rja.

Ne mislim se hvalit, ampak za rjo imam nos kot rat Terrier za lovljenje podgan.

gule

Citat od: andraž;258581Kako moraš imenovati Citroen, ki ti daje kruh hiša zla? Res ne dojamem.

Od kar je Peugeot zraven, je to zlo. Tudi gazda, ki mi daje plačo vozi Toyoto. Sicer lasti tudi Vw avto hišo. In ko napišem, da je zlo potem mislim na Peugeot. Sicer, pa kruh služim sam, Citroen nima nič zraven.:BigThumbs:

dbostjan

Citat od: Poštar;258607Ne mislim se hvalit, ampak za rjo imam nos kot rat Terrier za lovljenje podgan.

Ha,ha,ha, zanimiva primerjava... Tudi jaz jo hitro vidim in me zelo moti.

touster

Sicer so vodila zaenkrat še ok... sem pa prejšnjič opazil, da imam na havbi, na spodnji strani, napihnjeno barvo. Z notranje strani - Berlingo 2016 letnik.

Berlingoman

Garancija na barvo je pet let.Sam sem opazil napihnjenost,oziroma mehurčke na pokrovu motorja.Na uradnem servisu sem prijavil napako in dobil odgovor v enem dnevu.Dobil sem nov pokrov motorja,katerega so pobarvali .

ribcek

Kako ste rešili situacijo rjavečih vodil?

touster

Citat od: touster;258614Sicer so vodila zaenkrat še ok... sem pa prejšnjič opazil, da imam na havbi, na spodnji strani, napihnjeno barvo. Z notranje strani - Berlingo 2016 letnik.

Avto je bil star 4 leta in sem ga odpeljal na karoserijski pregled. Tam so ugotovili, da je havba rjavi od znotraj ven. Bile so sledi rjavine pri napeljavi za čiščenje stekel, po celi švas liniji. So zamenjali pokrov, tako da upam, da bo sedaj ok.

Mi je pa sodelavec razlagal, da so mu na Elyssu zamenjali vsa 4 vrata, ker so tudi rjavela od znotraj. Optimizacija proizvodnje... :)

DEA2020

zdravo,

no pri mojem 2017 je isti problem ... barva je od znotraj že napihnjena pa bo letos 4 leta od nakupa... torej me čaka isto... prav tako je isto pod spodnjim robom obojih vrat...

Kam ste peljal na pregled ?

garac

Le glej, da ne zafrkens datum, ker mora biti tocno 4 leta po nakupu opravljen pregled. Par dni lahko odstopa, več ne. Na vsakem pooblaščenem servisu opravijo ta pregled.
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

gule

Žal sem pred leti videl Cactuse, ki so bili stari par let in prišli iz uvoza(Francija) z podobnim problemom. Stvar ni osamljena, začeli so šparat. Njihov verjetno najbolj kvaliteten avto je C4 druge serije.

DEA2020

Citat od: garac;272795Le glej, da ne zafrkens datum, ker mora biti tocno 4 leta po nakupu opravljen pregled. Par dni lahko odstopa, več ne. Na vsakem pooblaščenem servisu opravijo ta pregled.

Ta teden ga bodo dobili na pregled, pa naj naredijo z njim kar vedo, pustil se jim zagotovo ne bom :)