Rja in odstopanje barve na drsnih vratih

Začel/a špik, September 02, 2019, 02:27:47 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

garac

Ce je datumsko prezgodaj ni ok. Lahko pa  se narocis.
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

xtimex

Citat od: gule;272798Žal sem pred leti videl Cactuse, ki so bili stari par let in prišli iz uvoza(Francuska) z podobnim problemom. Stvar ni osamljena, začeli so šparat. Njihov verjetno najbolj kvaliteten avto je C4 druge serije.
Očitno bo še slabše sedaj, ko so se združili v "STELLANTIS", nobena znamka ne slovi po kvaliteti.
Kako bi po naše rekli:"Le vkup le vkup uboga gmajna":argue1:

visar

@xtimex
Točno to sem govoril par dni nazaj ... se strinjam.

@gule
Po mojem je najbolj kvaliteten Xsara in Xantia ... no pa DS5 tudi nisem imel nobenega problema, pri 270Mm sem zamenjal žarnice za dolge luči ... ostalo pa redne menjave, jermeni, zavore ...
______/\\______
______/\\______

gule

Xsara in korozija? Limuzina še ok, karavan tudi, Picasso, pa slab. Xantia, glede na leta ni slabo, a tisto z karavani so naredili pizdarijo. Ds5 res kvaliteten avto, a za vozit, strašno nepregleden in trd, kot Golf včasih(mk2). Saj amortizerje delajo Švabe.

visar

imel sem Xsaro 2.0 HDi (star model) limuzino ter xantio obe linuzini aciva 1 in activa 2... rje in servisev ni bilo nikjer :-)
______/\\______
______/\\______

xtimex

bingo

DEA: a lahko prosim slikaš kje ti rjavi okoli šob za pranje ?

DEA2020

poslikam danes, ko obiščem servis ... načloma je barva napihnjena:
- pokrov motorja z notranje strani (zgorni rob)
- oboje vrat (spodnji rob)
- rjasti vijaki vodil drsnih vrat
- odstopanje pleha na voznikovih vratih
- luščenje črne nalepke voznikova vrata pri ogledalu..

DEA2020

Po danasnjem ogledu: upam na odobritev, zahtevek oddan.. sicer je pa pogoj tudi za karoserijo da je vsako leto servisiran.. kar seveda ne gre skupaj 25000/1 leto..
ker med korono nismo opravili servisa bo vertjetno zavrnjeno, ceprav so ob ogledu ranili rjo da vidijo ce je res..

Torej dobil sm zdrsan avto in upanje na odobren zahtevek ceprav ker avto ni bil 1x letno(lani) servisiran je to narobe :)

Banana republika res.:argue1:

zlikovski

Servisi delujejo, se je treba naročit, vsaj jaz sem opravil normalno servis zdaj med korono.
Pokličeš na servis, pa se dogovoriš, ne vse čakat na zadnji dan, jaz sem čakal na servis približno 1 mesec.

DEA2020

Citat od: zlikovski;272980Servisi delujejo, se je treba naročit, vsaj jaz sem opravil normalno servis zdaj med korono.
Pokličeš na servis, pa se dogovoriš, ne vse čakat na zadnji dan, jaz sem čakal na servis približno 1 mesec.

Ce od 06/2019 do 06/2020 naredis 2500km.. in potem recejo da je garancija na prerjavenje pogojena z rednimi servisi.. ja kako pa ? A ce bi jo drugo leto opazil bi bilo boljse :)?

Potem boljse da s kladivom butnem po obeh vrath in cakam zavarovalnico ...

antasi

Ko bi se eden prijavil zato, da bi pohvalil svojega novejšega Citroena, pa se to menda še ni zgodilo v zgodovini foruma.
Forumaši smo kot psihiatri,  ki poslušamo probleme in krivice, ki se samo njim-lastnikom dogajajo.
Seveda je Citroen tudi kriv, da v celem letu 2020 ni bil niti 1x na servisu, pa tako problematičen in pokvarljiv avto..
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

garac

To tudi mene čudi, da je z avtom kup problemov, pa celo leto ni bil na servisu? Bi pricakival da je taka podrtija na servisu nekajkrat letno
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

xtimex

zlomjo

Citat od: gule;272798Žal sem pred leti videl Cactuse, ki so bili stari par let in prišli iz uvoza(Francija) z podobnim problemom. Stvar ni osamljena, začeli so šparat. Njihov verjetno najbolj kvaliteten avto je C4 druge serije.

Si slišal, Goran? Ne prodaj, niti pod razno!!!