Rja in odstopanje barve na drsnih vratih

Začel/a špik, September 02, 2019, 02:27:47 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

gs nautica

Citat od: Tiki;258326Kaj pa bi brusil če je vse zgnilo?? Èe servis ne reši, bo treba najti drugo vodilo...

Mislim da ni zgnito. Samo barva je odstopila (verjetno prašno štrihanje) in sedaj spodaj rjavi.

andraž

Citat od: špik;258308Kateri trije so to? Da vem :)

Jerovšek, Merlak, Jenko

garac

Ne vem, kaksne servise imate. Meni vsakič podmažejo vodila, tečaje, omejilce vrat... čeprav ni postavke na računu, ampak vidim in čutim, da je podmazano
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

zlikovski

Dandanašnja tehnologija (napredka) je v tem da je vse zdimenzoinirano praktično na limite in kvaliteta materialov pač kakšna je pač je. Zgleda lepo na oko, po nekaj letih ali pa že prej pa se pokaže.
To so novodobni pralni stroji :)

gs nautica

Citat od: garac;258331Ne vem, kaksne servise imate. Meni vsakič podmažejo vodila, tečaje, omejilce vrat... čeprav ni postavke na računu, ampak vidim in čutim, da je podmazano

Ravno zato vpijem SERVIS, kam vozi da to ni bilo narejeno...

gs nautica

Citat od: zlikovski;258337Dandanašnja tehnologija (napredka) je v tem da je vse zdimenzoinirano praktično na limite in kvaliteta materialov pač kakšna je pač je. Zgleda lepo na oko, po nekaj letih ali pa že prej pa se pokaže.
To so novodobni pralni stroji :)

Seveda, vse je slabše kot je bilo pred 50 leti ha ha :BigThumbs:

Čojko

zlikovski

@čojko
Nekaj malega je res ampak vidim dandanes kolko reklamacij je v prizvodnji glede kvalitete delov, pa se vseeno vgrajuje (da nebom govoril podrobnosti) ;) včasih kak šrauf na premi neprime prav, pa gre avto kar naprej,...
Pa so avti višjega cenovnega razreda.

špik

Citat od: gs nautica;258338Ravno zato vpijem SERVIS, kam vozi da to ni bilo narejeno...

Kupil sem ga pri Junik-M, Citroen Blejska Dobrava. Tam sem ga tudi nekajkrat servisiral ... vmes so spremenili in niso več Citroen Avtohiša (sedaj so Kia, a so jim pri Citroenu odvzel kako licenco al ne tega ne vem), tako da sem ga sedaj dvakrat (vključno s servisom aditiva DTF včeraj) peljal v AH Golob v Begunjah.

špik

Še video ...
Zgornji del vodila je ok, spodnji del pa razcvetela zgornja plast ...

gs nautica

Gorenska? Veliko soli? Neredno pranje vozila? Brez mazanja? Ugibam.

špik

Citat od: gs nautica;258362Gorenska? Veliko soli? Neredno pranje vozila? Brez mazanja? Ugibam.

Gorenjska.

Več soli ja. Kakšne veze ima to? Verjetno bi prej pleh cvetel.

Redno pranje vozila.

Kaj naj bi jaz mazal?

alesz

Preko foruma se ta stvar ne bo popravila,nekdo se bo moral odločiti če bo segel v žep.Koda je bila nekje že napisana,ni noben problem na servisu dat stevilko šasije pa dobiš konkreten podatek.Avto je star ko zemlja in na podlagi članstva v "tvoj citroen" dobiš menda po govoricah na tem forumu pol skontoja......normativ za zamanjavo je pa pol ure.....pa imaš avto kot treba,drugače pa jekleno ščetko v roke.................

Poštar

Brez zveze brusit. Sneti vodilo, na peskanje + prašno barvanje.

Pred montažo naležno površino na karoserijo premazati z voskom, drsni del vodila namazati z belo litijevo mastjo in potem periodično tudi čistiti in podmazovati.

gule

Obožujem nekatere "konstruktivne" debate na forumu.