Xantia in avtoakustika

Začel/a deyo, September 09, 2007, 01:05:09 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

danni

a tak predal pase na xantio tip I tut? na odpad bine se nisem klical, mam pa zaj narocen konektor blaupunkt (80eur) pa enak avtoradio (120eur) :BigThumbs:
Mislim,torej vozim citroena.

C16_Žaba

Zanima me ali je ta radio original v Xantijah?(letnik je 00)
Avto ima multifunkciski volan in avtoradijo funkcijonira preko njega.
Samo sem pa videl, da imajo drugi tudi takšne z napisom Xantia.

Hvala za odgovore!
Lep pozdrav! Rad se ukvarjam s Citroeni z forumom pa manj, pride pa prav in zdaj se:)

michoBX

Ja pa že majo, ker tisti z napisom so večji, in se ne rabi blende - pokrova. V naši(98) jo ni... Da je tvoj original, pa mogoče potrdi še to, ker podpira obvolanske komande...
Hja, dougcajt mi je ja...

deyo

Ja pri meni originalni ima napis Xantia. Je pa od Clariona z CD changerjem in kasetami. Je pa bolj širok od tvojega.

michoBX

Taka izvedba je bolj pogosta, nima pa pokrova...  Nekatere majo še gumb za changer

Citroenovc

Lahko ima ali pa nima napisa Xantia.

Tvoj je original. Je vizuelno tudi precej podoben radiu s CDjem, ki ga ima moja v svoji Blondini.
OK

LP
Primož

psihopat100posto

Žaba
čisto isti avtoradijo ima moj foter v P306, original tovarniški, ima tudi  komande na volanu.
lp

C16_Žaba

Ja hvala sem se že vstrašil,da je neki šit.Škoda pa,da nima cdja.

Glede vrac za zapiranje,pa so mi všeč sem jih navajen od prej.
Kaj starejše 98, 99 jih nimajo kolk sem videl ali je to odvisno od modela al koja je finta:) E SVAŠTA.
Lep pozdrav! Rad se ukvarjam s Citroeni z forumom pa manj, pride pa prav in zdaj se:)

michoBX

Se mi zdi da zaradi opreme... Blendo pogrešam - navajen iz bxa...

(Èe jo ma pa kdo slučajno doma, pa naj sporoči...)

deyo

@C16_Žaba, bom poiskal eno sliko mojega avtoradija. Jaz vratc nisem imel. Je pa prva plošča radija širša od tvoje.

danni

Jaz sem mojega orginalnega vrgo ven ker je mel pocen zaslon. Sem pa nabavo blaupunkta z konektorji za na volan pa niso pasali...samo zvok je slo nastavljat prek volana,nic druga :(. Na koncu sem obupal in vstavil svojga starega ki podpira se SD kartice in usb. Pac imam volanske komande zdaj za okras :Red-Irate: Blendo ki je prisla zraven blaupunkta pa sem obdrzal in sem dal 20eur...
Mislim,torej vozim citroena.

Fishmish

Prebral sem to rubriko, ampak imam še par vprašanj. Imam Xantio, letnik 1996 (1. model?). Rad bi zamenjal radio za CD-player. Pa me zanima, če obstaja v okolici Ljubljane kakšna trgovina s temi ploščami (z vratci po možnosti) in kakšna naj bi bila cena. In a obstaja radio, ki ne potrebuje konektor, da lahko uporabljaš tipke na volanu (za cca. 100€). Pa če ma kdo kaj pojma, kakšni zvočniki so v xantii.

gregor

A ima Xantia (X2) tudi na desni strani pri koloteku predviden prostor za napeljavo kablov ipd v kabino?
Evasion 2.1TD 1999
Fiat Ulysse 1.9TD 1995, Fiat Scudo 1.9TD 1999, Fiat Scudo 1.9TD 1998 Avtodom
Zelena Xantia Berline 1.9TD
Lada Niva 2.4D
2x Nissan Patrol Y61
Naprodaj veliko rabljenih delov za Xantio

deyo

@Fishmish, Določeni Blaupunktovi avtoradiji so že po defaultu bili prirejeni za določene avtomobile oz. obvolanskih komand brez uporabe dodatnega pretvornika. Sam v rangu 100€ ne vem če boš kaj dobil. Se pa kmalu navadiš da komande niso več delujoče (iz lastnih izkušenj). Avtoradijo je v Xantiji zelo blizu dosega roke.

@gregor. Èe se ne motim, je to le na levem koloteku. Ne bom pa trdil 100%.

gregor

Včeraj sem vzel dol kolotek, pa na notranji strani sem razdrl tapete, pa mi še vedno ni jasno, kje dobite kabel iz koloteka v kabino.
A na vrhu iz koloteka, kjer že gre iz koloteka proti kabini en šop kablov? V kabino bi potem prišel nekje zadaj varovalk.

Ali malo nižje, kjer so trije gumijasti čepki v stebričku? In potem po stebričku dol ter znotraj čisto na dnu stebrička skozi gumijast čepek v kabino?

Nikjer se mi ne zdi enostavno. :-)
Evasion 2.1TD 1999
Fiat Ulysse 1.9TD 1995, Fiat Scudo 1.9TD 1999, Fiat Scudo 1.9TD 1998 Avtodom
Zelena Xantia Berline 1.9TD
Lada Niva 2.4D
2x Nissan Patrol Y61
Naprodaj veliko rabljenih delov za Xantio