Xantia in avtoakustika

Začel/a deyo, September 09, 2007, 01:05:09 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Klemzy

Citat od: deyo;19744@Klemzy - Verjamem, da se enkrat srežava in primerjava. Avtoradije imava podobne (po nastavitvah), tako da tudi to lahko prilagodiva in na koncu oceniva.

Ja zdej je samo na meni da popravim avto in ga spravim na cesto. V najslab?em primeru pa drug avto pa prestavitev muske.

Xandrej

No to sem hotel sli?at, da si zadovoljen. Bomo enkrat sližali stvar. :emot112:

danni

mene pa nekaj zanima: imam se orginalni kasetar v moji xantii (94') pa bi hotel dati noter cd radio z podporo  za volanske komande.Kaj nardit? V citroen servisu so mi rekli da noben drug radio razen orginalnega ne spila z volanskimi komandami,v trgovini z hi-fi pa so mi rekli da se da dobit kak konektor za radie pioneer pa alpine samo ga je treba narocit pa da bi mogo placat najprej aro ker ni 100% da bo delalo in ga niti nebi vzeli nazaj (mislim,wtf??),stalo pa naj bi okol 70eur (za pioneer).Kaj je to res tak zaj*** al je kaka resitev?Sem pa vprasal se za masko da nebi mel tiste grde luknje na citroen s. pa so rekli 100eur (picasso-10eur itd. heh) pa da naj raje grem po odpadih gledat.
Upam da bo padel kak nasvet glede na to da se tukaj ze dolgo ni pisalo...
Mislim,torej vozim citroena.

deyo

Najprej 100€ za masko je malo več kot preveč, ker jaz sem jo dobil se mi zdi za 7€ novo + DDV.
Adapter za volanske komande kupi za pravi model avtomobila, pa bo delalo b.p.
Za Pionnerja, ki pravijo da je bolj zakompliciran od Alpina z temi vmesniki, je če se ne motim @Picdriver kupil in mu deluje.

Xandrej

Blaupunkt tudi ima...

Sicer pa kot si rekel. Masko oz. blendo nabavi na odpadu. Pa menda je od ZX- enaka.

danni

Deyo...kje si jo kupil ce ni skrivnost? Drugac pa hvala za nasvete,bom si probo narocit konektor pa bomo vidli...sem iz mb drugac..
LP

deyo

Blaupunkt se mi zdi da na določenih modelih avtomobilov delujejo obvolanske komande po defaultu brez vmesnika.

Masko pa mi je nabavil avtoakustičar, ki mi je muziko rihtal v Xantiji. To pa je bil Marjan Poljšak iz Selc pri Pivki (Avtoakustika Poljšak).

michoBX

Maska je naproaj tudi tukaj - za 15 eur. Èe rabiš, niti še ni tak drago - 100eur je res preveč.

http://caraudioempire.com/citroenxantia-pr-1146296
Hja, dougcajt mi je ja...

dobek

to na sliki ni niti od dalec za xantio

dobita se dve razlicni pravzaprav, navadna, da se radio ven vidi in pa predalcek (ta me je na rez. delih prisel vse skupaj okrog 35 al 40€, ce se prav spomnim)

radio noben ne dela brez adapterja, poglej edino na strani proizvajalca radia, ce model podpira. in ja, adapter je treba dokupit, stane pa priblizno od 70-120€, odvisno od proizvajalca
:burn:

michoBX

.... slika maske se mi zdi da je simbolična....

Se dobi tudi univerzalen adaper na ebayu za precej manj denarja... Je pa nekaj funkcij ob volanu okrnjenih, oziroma je večja možnost da katere ne prebavi...
Hja, dougcajt mi je ja...

danni

Hja tisto masko sem tut jaz videl pa sem tudi podvomil da je okej za xantio.baje je en dober odpad z citroeni v žirih,nevem zaj tocno kak se mu rece...ma kdo telefonsko? Za adapter sem ze povprasal ja...okol 70eur za pioneerja...

deyo

gigo

Citat od: danni;34753Hja tisto masko sem tut jaz videl pa sem tudi podvomil da je okej za xantio.baje je en dober odpad z citroeni v žirih,nevem zaj tocno kak se mu rece...ma kdo telefonsko? Za adapter sem ze povprasal ja...okol 70eur za pioneerja...

Tisto je avtoodpad Bine iz Žirov. Ima pa samo citroene.
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

dobek

Citat od: michoBX;34743Se dobi tudi univerzalen adaper na ebayu za precej manj denarja... Je pa nekaj funkcij ob volanu okrnjenih, oziroma je večja možnost da katere ne prebavi...

do zdaj sem videl samo kombiniranega alpine/jvc(sony...ta dva mata na banano priklop, alpine preko iso konektorja)

so pa vcasih meli res neke univerzalne zadeve, samo so bile preko IR ocesa narejene (si rabil pac radio, ki daljinca podpira), pa vsako tipko je bilo treba rocno programirat

dobek

evo sliko predala (manjka mi samo blenda okrog ventilacijskega modula, ma jo mam v prtljazniku, ampak ne najdem tiste 2min, da bi jo zmontiral)