C5 Aircross prvi vtisi

Začel/a Gox, Februar 03, 2019, 09:10:02 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

NOVI C5 AIRCORSS

EM VOZIL IN MI JE VŠEÈ
14 (24.6%)
EM VOZIL IN MI NI VŠEÈ
2 (3.5%)
ISEM VOZIL, A MI JE VŠEÈ
18 (31.6%)
ISEM VOZIL, MI NI VŠEÈ
1 (1.8%)
AJE BI KUPIL P3008
2 (3.5%)
AJE BI KUPIL ŠKODO KODIAQ
1 (1.8%)
E MARAM VOZIL TIPA SUV
13 (22.8%)
E NE ZANIMA, DRUGO
6 (10.5%)

Skupno število članov, ki so glasovali: 52

antasi

Ta je dobra.
Ta avto ni za zategnjene:BigThumbs:
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

MSrougeZX

Ds7 ima pa res kmecke stevce...c5 aircross ima dosti modernejse.
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

DejanO

verjetno samo osnovni model, v vseh, ki sem do sedaj sedel so imele digitalne.
Joie de vivre. Citroën! 2CV 6 Charleston, C5 III Tourer 2.0 HDi 163 aut. exclusive, Xsara II 1.6i 16V exclusive

dvorjan

Citat od: MSrougeZX;252063Ds7 ima pa res kmecke stevce...c5 aircross ima dosti modernejse.

To je nalasc tako narejeno, da te prepricajo v doplacilo za digitalne. =)
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

garac

kaj naj rečem? kam se je skrilo teh 180 konjev?
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

MSrougeZX

C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

gule

Še dobro da ima rezervno gumo.

garac

ja  rezervna guma mi je všeč. Ma sem mislil, da jih ima 130, menjalnik zelo hitro prestavlja, vsaj zdi se mi tako, tudi v "sport mode" Potem pa že znano kick down pospeševanje, pogodiš gre dve dol, pa spet eno gor... Za umirjeno vožnjo je super, itak pa že oblika pove, da ni ravno dirkalnik.
bi pa probal osnovnega bencinca...
[SIGPIC][/SIGPIC]  

gule

Saj to ni tako napačen avto. A kaj, ko bi jaz rajši Dusterja, ali Vitaro. Mogoče celo Kono. So to za mene bolj resna vozila, ker imajo 4x4. Iskreno mislim, da takšna škatla brez 4wd nima smisla. Veliki krič, mali tič...

Xandrej

Ko Dusterja naložiš kot se reče 4x4 avtomat dizl pa vsa oprema poleg tega ni možnost xenona oz. Led luči pa stane 20 jurjev... Pa roko na srce noter je žalost drugače pa dober avto...

gule

Duster ni šminka, ampak ugoden soft terenec. Res, pa je, da so z zadnjim redizajnom tudi pošminkali notranjost/zunanjost in zelo popravili izolacijo avta. Èe, že glih rabiš LED luči, greš, pa kupiš žarnice, homologiraš zadevo in mirna Bosna. Èeprav, je ravno prednost Dacie v tem, da nima led luči, ker so navadne boljše za vzdrževanje.

Xandrej

Navadne so boljše za vzdrževanje... Ja ker xenon crkne na 100k kilometrov LED pa bogvekdaj. Ina kaj je meni najbolj pomembno na avtu so LUÈI!!!! In žalostno je da ljudje namečejo na avto svašta in pol pol pa haleogenke noter v lučeh... Ko da bi petrolejke noter zmontiral... Sicer pa to je enako nekomu dopovedat dokler tega nima enako je z avt. menjalnikom...

garac

duster ni primerljiv s C5 aircross... C5 je zame šminka, duster pa novodobna lada niva. Tak za v drek, ki ga ni škoda, ker je sorazmerno poceni, večji od vitare...

Gule še dobro, da si napisal, kaj bi ti imel, ker kot prodajalec bi moral svoje hvalit ;)
za 38.000, kot je testni dobiš skoraj dva dusterja. po pravici povedano ne rabim 20 sistemov za varnost in polavtonomno vožnjo, osebno hočem vozit avto in ne on mene
[SIGPIC][/SIGPIC]  

gule

Kaj jaz vem, verjetno Xenon sveti boljše kot navadne halogene. Sicer sem imel avto z Xenoni, zdaj pa imam navadne H4 žarnice in ne opažam preveliko razliko. Zakaj? Zato, ker  X-Trail ima odlično pozicionirane luči in so zadosti velike, ter res svetijo odlično. Pa fajn se mi zdi, da ena žarnica stane 5 eur. Ker sem pač skopuh in siromak in mi je žal dati 50 ali 100 eur za xenon žarnco. O kakšnih tisočih za led, ne bom niti komentiral...sicer sem vozil Kadjara z led lučmi, pa nisem ocenil, da je to prav nekaj brez česa ne gre...

gule

Citat od: garac;252290duster ni primerljiv s C5 aircross... C5 je zame šminka, duster pa novodobna lada niva. Tak za v drek, ki ga ni škoda, ker je sorazmerno poceni, večji od vitare...

Gule še dobro, da si napisal, kaj bi ti imel, ker kot prodajalec bi moral svoje hvalit ;)
za 38.000, kot je testni dobiš skoraj dva dusterja. po pravici povedano ne rabim 20 sistemov za varnost in polavtonomno vožnjo, osebno hočem vozit avto in ne on mene

Gule ni prodajalec, Gule napiše svoje mnenje, ki je zasnovano na mnogih izkušnjah, ki ih povprečen kupec, bralec foruma in kaj jaz vem ne bo v svojih petih življenjih doživel...