White C5 2.0 Hdi Aut. Exlusive

Začel/a Xandrej, Januar 24, 2019, 09:31:45 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

gs nautica

Citat od: Xandrej;267057Zloglasni citroenov kljuc je nadomestila novejša različica:

A je potrebna kakšna fora ali gre kot ata na mamo?

Xandrej

Èuj ne vem meni je dejan 2 ohišja prinesel pa sem iz dveh skupaj skompletiral. Je pa vrhunsko izpadlo pa je to dober ključ napram onemu original. Edino vrezat moraš potem pri ključavničarju ključ.

Xandrej

Pri menjavi gum za zimske je bil deležen še servisa. Olje filtri pa te zadeve. Spomladi gre k Vladotu na menjavo jermenov. 10 let je okoli. Ima malo več kot 100k kilometrov. :BigThumbs:

gs nautica

Citat od: Xandrej;271216Èuj ne vem meni je dejan 2 ohišja prinesel pa sem iz dveh skupaj skompletiral. Je pa vrhunsko izpadlo pa je to dober ključ napram onemu original. Edino vrezat moraš potem pri ključavničarju ključ.

No, hvala za informacijo.

Xandrej

Iščem original strešne nosilce za limuzino. Se komu valjajo?

gs nautica

Jaz mislim da imam, moram pogledat. Bi pa rabil za karavana, ce se komu valjajo.

Xandrej

Ola si mogoče pogledal? Maš? :BigThumbs:

gs nautica

Imam. Tako za III kot za II limuzino.

Xandrej

Imas zasebno. Rabim za III limuzino...

Xandrej

Evo družina se bo povečala in smo zadevo rešli: hvala gsnavtika za nosilce.

Čojko

Za povečano družino je Berlingo v katerega gre lepo cel voziček in še marsikaj zraven.

Drugače pa lep C5. Kdo ti ga pere sedaj ko so pralnice zaprte?

MSrougeZX

C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

garac

Bravo Andrej, če boš menjal vem za odličen C4 grp 2018 letnik 33tkm
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Zeko124

"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

Xandrej

Letos zacnem graditi hišo če bo vse po sreci. Junija pride se ena pupa ja. Avta nebom menjaval zaradi teh parkrat ko bomo kam sli za vec dni je c5 preko  glave. Vzel sem zaradi vozička katerega rabis leto dni dokler ne gre v marelo pa potem le za kaki dopust. V Mariboru je avromatska pralnica 24 ur. Vržeš noter pa opere. Piše za pravne osebe sem zadnjic se mimo peljal ni bolo nikogar pa voila. Ce bi kdo prisel bi rekel da ne vem od koga je avto... he he he...