White C5 2.0 Hdi Aut. Exlusive

Začel/a Xandrej, Januar 24, 2019, 09:31:45 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

DejanO

Citat od: Xandrej;272772Evo družina se bo povečala in smo zadevo rešli: hvala gsnavtika za nosilce.

bravo in čestitke, dekline te bodo vničile:Hammer3:
Joie de vivre. Citroën! 2CV 6 Charleston, C5 III Tourer 2.0 HDi 163 aut. exclusive, Xsara II 1.6i 16V exclusive

Xandrej

Citat od: DejanO;272843bravo in čestitke, dekline te bodo vničile:Hammer3:

:bombs::bombs::BigThumbs:

Jaz se bolj bojim pol teh poženčenih  maminih sinčkov ko so nekateri da mi bojo okoli bajte skakali...

gs nautica

Samo da služijo namenu!

Èestitam!

Prosurfer

Citat od: Xandrej;272781V Mariboru je avromatska pralnica 24 ur. Vržeš noter pa opere. Piše za pravne osebe sem zadnjic se mimo peljal ni bolo nikogar pa voila. Ce bi kdo prisel bi rekel da ne vem od koga je avto... he he he...

Kje v MB je ta pralnica?

Xandrej

gs nautica

Si bom kar sposodil temo, ali ve kdo za feltne 19 col original? :) vem da so pobožne želje.

zlikovski

gs nautica

Ja, so mi najlepse. Imas? Ves za kaksne?

zlikovski

Tu v ZLO bolj težko kaj takega najdeš, boš moral malo po tujini pobrskat,....

Lorencing

Naj le zdrži čim več km, predlagam pa, da se da gor raje 18 col feltne, ker že dobro izgledajo in pred vsem so to zadnja velikost, da je avto še udoben ... 19 col je po mojem zgolj šminka, ki pa se na vsakdanjih cestah ali makadamih hitro razmaže ;) ... res pa je, da ne vem kateri letnik je šofer, mlajši kot je, večje morajo biti feltne ... se govori po kuloarjih. Da o finančnem aspektu ne govorimo.

Jaz imam 17 col, frend pa 18, in moram reči, da je 18 ravno pravi kompromis med uporabnostjo in izgledom. 17 pa so zelo primerne za šparat hrbet in končnike, ne izgleda pa tako seksi.

In avtomatik je za to kravico najboljša izbira. Ne vem pa kako dobri so od Citroena, ker imam jaz ročnega.

Xandrej

Zimske so 17 letne 19 ni neke razlike... So priši z 19 iz fabrike. Dugo leto dobi še 19 v zimakih tako, da bo poleti in pozimi v 19 colski opravi. Felne so doma jih obnavljam. :BigThumbs:

Oboje original 19 ene so srebrne druge so črne... Èrne bojo za poleti srebrne za pozimi... Marca bojo slike z novimi.

Xandrej

Avto je naprodaj. 8000€ niti centa manj. Zraven pripada vse. 19 col 17 col avto kot nov... nekaj je padlo pa bomo zamenjali če se citroen proda drugače ostane pri hiši. Ima 106k kilometrov, ekluziv pa slovenski je. :BigThumbs:

:BigThumbs:

Xandrej

Avtek je sel v prave citroenarske roke naprej. Sem zelo vesel. Naj vam služi še naprej!!!

Čojko

Èestitam za ekspresno prodajo. Je šel h komu poznanemu?
In kaj boš sedaj nabavil?

Xandrej

Saj če nebi spet me premamilo bi ta C5 še en čas bil pri hiši... Avto je ja kot nov dobesedno...

Kaj bom nabavil? Od družinske prijateljice ML-a. Prva lastnica, črn, 320 cdi, 130k kilometrov to je to... Bomo vidli. Tak služit ko C5 itak ne more ampak se pustimo presenetit... Da vidimo še kako se z avtom na zračnem vzmetenju vozi... :BigThumbs: