Naš Peugeot 807

Začel/a Čojko, December 10, 2018, 12:32:58 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Čojko

Velik servis narejen - dodelan, poleg olja in filtrov še garnitura zobatega jermena od skf, mikrojermen, pa vse tri metlice brisalcev in žica ročne zavore (padel na tehničnem).

Skupaj z delom in računom = 480 EUR
Zadovoljen.

Naredil še tehnični in za vse skupaj (TP, Cest.taksa, zavar) odštel 432 EUR

Še optiko imam za naredit, to bo 40 EUR

Čojko

Narejena optika, volan naravnost, bil odprt kolotek, sedaj je v mejah, vendar avto še vedno vleče malo v desno.
Sem reklamiral, so prestavili gume naprej nazaj, naredili politiko še enkrat, je tako kot mora,.... avto še vedno vleče v desno. Ima kdo kakšno idejo?

Gox

Gume ste verjetno preverili tlak?

Čojko

Ja, jih je dopumpal oz. spravil vse na normiran tlak.

gs nautica

Čojko

Kaj pa če je mašina izven toleranc?

ZX16V

Preveri nosilce menjalnika in motorja.
Puse vilic tud, se vcasih na oko ne vidi.
A ti pri pospesevanju ali zaviranju tudi vlece v eno stran?

Čojko

Konstantno vleče ne glede ali pospešuješ, zaviraš, voziš konstantno. Je pa to zelo malo. Na AMZS je rekel, da je v redu.
Imam pa tudi za malenkost volan v desno. Èe ga poravnam točno na sredino gre ravno. Ali se lahko samo volan nastavi, pa bo v redu? Ne spoznam se na optiko prav dosti.

Zeko124

Citat od: Èojko;273469Konstantno vleče ne glede ali pospešuješ, zaviraš, voziš konstantno. Je pa to zelo malo. Na AMZS je rekel, da je v redu.
Imam pa tudi za malenkost volan v desno. Èe ga poravnam točno na sredino gre ravno. Ali se lahko samo volan nastavi, pa bo v redu? Ne spoznam se na optiko prav dosti.

Moja izkušnja z AMZS v KP: počasni, dragi in æoravi na eno oko. Na optiko že nekaj let v našem koncu vozim k Kaduncu v Grosuplje, nikoli niti enega problema, po njihovih nastavitvah so mi avtomobili vedno šli popolnoma naravnost, če so odkrili kakršnekoli zračnosti v podvozju ali kaj podobnega so me o tem obvestili in niso delali naprej dokler se problem ni odpravil, niti so mi takšen "pregled" zaračunali. :BigThumbs:
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

Čojko

Občasno je zajamral da je zamašen filter in tako z lučko motorja vozim par dni, morda kakšna daljša vožnja, sicer vozim relacije do 10 km in se nato ugasne. Potem pa vidim da mi pod pumpico za fap tekočino kaplja. Smo jo zamenjali pa da vidim ali je rešen problem.

sušo

Dodajam palec gor za Zekotov post. Tudi sam zelo zadovoljen s tem vulkanizerjem.
Da ne govorim, da imajo nastavek za naše "čudne" feltne brez sredinske luknje in da scentrirajo tako, da ceste sploh ne čutiš... Seveda za zmerno, normalno ceno.

sušo

@Èojko, pridi na osvežilni napitek k nam, vmes ti nastavijo iztekanje pri vulkanizerju. Enkrat, ko boš v naših koncih.

Čojko

Nič ne bo. Zdaj bomo zopet rdeči.

Hvala za povabilo :BigThumbs:

Čojko

Je šklopotalo ko sem šel po luknjah in policajih. Krivec palčka stabilizatorja. Menjali obe.
Klima ne dela. Ni več plina. Krivec navoj na niti dve leti starem hladilniku. Sedaj je zacinjen.

andraž

Prodaj. Težave se začenjajo.