Naš Peugeot 807

Začel/a Čojko, December 10, 2018, 12:32:58 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Čojko

Po dolgem iskanju pravega C8, ki naj bi imel avt.menjalnik in 163KM motor, kot uvoz iz tujine (pri nas ga ni bilo) sem obupal in šel pogledat enega Peugeota 807 ki to ima.

Odločitev je padla takoj:
Peugeot 807 Premium
2.0 HDI 163KM
avtomatski menjalnik
letnik 7/2012
221.000km
brez navigacije
svetli sedeži brez električnega pomika
original bež tepihi z original gumijstimi tepihi (so neuničljivi)
skoraj brez prask
skoraj brez napak - ne dela osvetlenje ventilacije. Pozna kdo rešitev?
vožen na dolge proge (v prvih dveh letih je prevozil 115tkm)
velik servis narejen na 180 tkm
dobre letne gume
nekaramboliran
cena skoraj še enkrat nižja kot hočejo nekateri za C8 z okoli 100tkm

:take_picture:

Xandrej

Ja tak je če nekaj želiš pa da ima avto pol manj prevoženih kot ta pa še ta je olupan nima nič ne xenona ne nič pač doplačaš kaj češ...

Drugače pa srečno vožno pa upam, da bo služil... :BigThumbs:

bizi

Žarnico displeja ventilacije menjaval na c8 pa ne vem če imaš isto postavitev.Slikaj konzolo pa da vidimo.

Čojko

jumper1

Odstraniš letvico nad konzolo potem pa komplet konzolo dvigneš in pod displejem klime najdeš žarnico v pkastičnem ohišju jo zavrtiš za 90 stopinj in vstaviš novo.

dbostjan

Čojko

Hvala za lepe želje in navodila.

fifk

Še tukaj. Veliko varnih in zadovoljnih kilometrov. Naj vam dobro služi.
Motor je pa bomba, me zanima kakšna je razlika med njim in mojim. 20kw se mora že poznat..

Gox

HidroThorax

Srečno vožnjo in naj vam služi :).
Imel: C5 II 1.6 HDi, C6 2.7 HDi V6, Activa 2.0 TCT, C4 1.6i 16v VTR By Loeb, C5 I 3.0 V6 Break, C5 II 3.0 V6, H XG30 3.0 V6, C6 2.7 HDi V6, Kia XCeed 1.4 T-GDI '20, Escalade 6.2 V8 '07, Linc. Town Car 5.0 V8 '84, Chrysler 300M 3.5 V6 '99, MB S500 L 4Matic '05
Imam: Lincoln Town Car 4.6 V8 '98, C5 X

andraž

Čojko

Citat od: fifk;250018Motor je pa bomba, me zanima kakšna je razlika med njim in mojim. 20kw se mora že poznat..

Šel po Vrhniškem klancu s tempomatom na 130km/h, ter pred Štampetovim mostom pohodil plin. Tam preden se začne klanec poravnavat je bil že na 165 km/h.
Motor je zelo lepo odziven, pa tudi izredno dobro prestavlja glede na cesto oz. klance. Oboje je boljše kot pri C5 V6.

Čojko

Citat od: andraž;250022Premium je kot exclusive?

Ne bi rekel, saj nima navigacije, električnih sedežev v velurju ali usnju, nima treh strešnih šibedahov,...

Xandrej

Moram jaz mojega C5 peljat na servis saj bi moral letet ko V6 bencinar baje... Pa je daleč od tega... nekaj je narobe z njim... Saj ta 165 konjski dizel bi ga moral preskočit...

Ali pa je avtomatik hin pa ne dela prav...

c5 exclusive

Srečno vožnjo pa velik varnih kilometrov. Lep avtek
Srečno!
Citroen C5 2.0 BlueHDi 180 Exclusive Avt. 2016 (privat)
Opel Insignia 2.0 CDTI edition start/stop 2014 (privat)
Audi A6 Avant 3.0 TDI clean diesel quattro S tronic 2015 (služben)