Berlingo novi model 2018 ?

Začel/a xtimex, November 30, 2018, 11:01:27 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

antasi

Èe se bodo oglasili forumski strokovnjaki, kot je Alesz itd drugače pa vprašajna citroen servisu.
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

gule

Z avtom si dobil navodila za uporabo. Imaš tam vse. Drugače pa v programu Citroen service piše tudi to v karakteristikah vozila, seveda po vin številki.

FuriousG

Živjo. Sicer gre pri meni za Rifterja, ampak saj sta skoraj ista avta. ;)

Imam slab mesec starega L2 in me noro jezi na kakšen način je PSA začel šparat. Starejšim modelom v ovinku zasveti meglenka (cornering lights), pri 2020 modelu pa so to ukinili. A kdo ve, če se slučajno to da na kakšen način vklopiti? Mogoče z Diagboxom? Na odgovor Peugeota že kar nekaj časa čakam. :/

Pa da na to ogromno sredinsko konzolo niso mogli nekam dat tipk za start/stop in ESP.

Da ne bom samo kritiziral, avto je drugače super. :) EAT8 se obnaša lepše kot EAT6. Prtljažnik pa tak, da gre nezložen otroški voziček notri tudi po dolgem. :D

lp

antasi

Zanimivo. 2019 ima v meniju na zaslonu možnost vklopa-izklopa teh luci.  2020 res tega nima?
Start stop je pa res tečn-ampak to imajo skoraj vsi novi avti. Èeprav novi Berlingo 100konjev pa nima ss sistema..
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

FuriousG

Ne, ta opcija je izginila iz menija. Zato me pa zanima, če se da to softwersko rešiti.

Start/stop in avtomatik ne gresta najbolje skupaj, ker avto prehitro ugasne. Pri kakšnih preciznih manevrih je nadležno. Sem se pa navadil, da se pred parkiranjem v garažo (majhno) odpnem in tako izključim start/stop. Da ni treba v meniju izklapljat. ;)

xtimex

Dobra ta z varnostnim pasom:emot112:
Drugače berem na angleškem forumu, da so tudi  usb iz predala odstranili:argue1:

xtimex

Citat od: gule;272393Z avtom si dobil navodila za uporabo. Imaš tam vse. Drugače pa v programu Citroen service piše tudi to v karakteristikah vozila, seveda po vin številki.

V SB nič ne piše o karakteristikah radija, ali pa to ne najdem?

FuriousG

Citat od: xtimex;272531Dobra ta z varnostnim pasom:emot112:
Drugače berem na angleškem forumu, da so tudi  usb iz predala odstranili:argue1:

Ja tam ga ni več. Pa predalov pod sedeži ni več. Težke miljone bodo prišparali. :)

Pa me to niti ne moti. Moti me pa res, da so ukinili cornering lights.

Xandrej

Zračunaj... 1€ na avtu krat 1.6 miljona proizvedenih...

touster

A nima več tipke za izklop start&stop?

FuriousG

Ne, samo še v meniju se lahko izklopi. Tipka je le še za lane assist.

xtimex

Predvidevam, da je po defoultu  to sranje od S/S še vedno po vsakem vžigu vklopljeno.

tomko030

Po moje je vse odvisno, kakšen paket si si izbral - Rifter Alure ali GT  Line, paket Alure pomoje ne zajema tako imenovanih cornering lights, prav tako nimajo radlca pod sedežem. Se motim?

garac

Modeli z letnico 021 so spet spremenjeni, pohitite z nakupi vozil iz zaloge
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

FuriousG

Imam GT line. Tko da nivo opreme tukaj ne igra vloge.

Ja, s/s je pa po defaultu vklopljen. ��