Berlingo novi model 2018 ?

Začel/a xtimex, November 30, 2018, 11:01:27 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

minek

Sem od blizu pogledal to zaščito žic. Saj sploh ni tako neumna. Edino težko bo s priznavanjem garancije ob lomu.

gule

Audija ni lahko pa si omisliš MB, ki je v resnici Renault. Za vse ostalo tu je Doker.

antasi

Bolj ko greš na vas, bolj je važno, da je auto velik in po možnosti nemški. Mož mora namreč v življenju posadit drevo, napisat knjigo al pa vsaj velik nemški avto kupit, pa magari ma 500.000km.
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

minek

Zašli ste. Berlingo, Rifter ali Combo so tukaj tema.

antasi

Nič nismo zašli. Tema je duvanje, kdo ima večjega in je manj primeren za ubogega berlingota. Kdo normalen bi pa dal 18 jurjev za novega berlingota polnega trde plastike, čudnih materijalov po tleh in zicih, plastičnega volana, plastika na vtatih, stropu, v bistvu vsepovsod še na felgnah plastika.. Za 18 jurjev pa dobiš takega audija, da te še sosed začne onikat. Prva barva spodaj, original prevrteni kilometri, gume ko nove 200e/kos. In motor. Milina, kako je lepo spucan, ko haubo odprejo amortizeri. Vsepovsod se vidi, da je audi kvalitetno narejen in da zdrži četrt milijona kilometrov, medtem, ko nov berlingo z svojimi vijaki zdrži samo 250.000km.

minek

Èe je berlingo predrag, kaj je alternativa? Kdaj pride novi doblo, če sploh?

gule

Citat od: minek;253550Èe je berlingo predrag, kaj je alternativa? Kdaj pride novi doblo, če sploh?

Dacia Doker Stepvey.:BigThumbs:

antasi

celinko

Z novim Berlingo sem naredil 10000 km! Brez kakršnih koli težav. Preživel je tudi potovanje v Ukrajino in to en del po pravih luknjaricah! Ne govorijo zastonj brezcestje v Ukrajini! Skratka sem zelo zadovoljen. Poraba približno 6,5 litrov.  Spredaj se sedi zelo udobno kar ne moremo trditi za zadnje sedeže. Avtomatik deluje brezhibno, 130 konjev pa ravno dovolj.

hladilnik

Obstajajo se alternative tem balkanskim vozom. Ker pri nas ni nobene pametne izbire oz, ce nisi kmet in se prilagodis stiroporastim berlingotom, doblotom in kangoojem. Plus derativom v obliki C4 picasso, ki so zgolj sminka, pod pokrovom pa nic videnega. Si lahko omislis samo se nenormalno predrag naciwagen.

V tem duhu sem si nekaj nazaj uvozil Hondo Odyssey, letnik 2010 in se mi samo smeji. Ideja za ostale, ki razmisljamo drugace.

minek

Balkanski voz, naciwagen, ... riceboy? :-)

minek

Citat od: celinko;253582Z novim Berlingo sem naredil 10000 km! Brez kakršnih koli težav. Preživel je tudi potovanje v Ukrajino in to en del po pravih luknjaricah! Ne govorijo zastonj brezcestje v Ukrajini! Skratka sem zelo zadovoljen. Poraba približno 6,5 litrov.  Spredaj se sedi zelo udobno kar ne moremo trditi za zadnje sedeže. Avtomatik deluje brezhibno, 130 konjev pa ravno dovolj.

M ali XL?

kstoner

Citat od: hladilnik;253587Obstajajo se alternative tem balkanskim vozom. Ker pri nas ni nobene pametne izbire oz, ce nisi kmet in se prilagodis stiroporastim berlingotom, doblotom in kangoojem. Plus derativom v obliki C4 picasso, ki so zgolj sminka, pod pokrovom pa nic videnega. Si lahko omislis samo se nenormalno predrag naciwagen.

V tem duhu sem si nekaj nazaj uvozil Hondo Odyssey, letnik 2010 in se mi samo smeji. Ideja za ostale, ki razmisljamo drugace.

ojoj, in tole nepremičnino daješ v isti rang kot berlingo and co. ?:Hammer3:

xtimex

celinko

Citat od: minek;253591M ali XL?
Berlingo M!