Zaščita pragov C4 grand picasso

Začel/a bramar, Avgust 13, 2007, 12:16:28 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

garac

Ne ne bramar, obstaja tudi prozorna. Ti bo spacek razložil. Ne kar kupovat, da ne boš denar skozi okno metal. Bo treba kakšno sliko dobit, zaradi bol?e predstave.
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

bramar

Sem moral it svetit pri sinovi kontrolni vožnji. Zato sem to prebral šele sedaj. Ampak naročil sem samo 1 kom, da si ogledam kakšna je. Stane pa 22?. Na njihovi strani sem videl tudi prozorno, a verjetno jo nimajo v traku. ?e ta, ki jo imajo je dolga le 140cm.

bramar

Zdaj mi nekaj obljublja bli?nji sosed, ki je avtoli?ar. Bomo videli, kdo bo prej? Veliko SLO podjetij ima e-mail le za reklamo. Ker ?e nimam dobre zaščite, se manj vozim. Pa bo ?e ... :emot80:

spacek

ojla, sem ?e na eni drugi temi opazil problem z Fazerjem, oz. zaščitno folijo.Sam sem bil do danes na dopustu, zato nisem sodeloval v debati.
Pod prvo, ti lahko garantiram za 3M-ovo prozorno zaščitno folijo - se super obnese (nekateri avtomobili jo imajo v prvi opremi za zaščito izpostavljenih delov blatnikov). Včasih sem jo tudi sam montiral na avte, je pa malo problema z dobavo. Folija je draga, vzeti jo pa moraš celo rolo - pa ?e to zanje ni kakšno naročilo.
?e mi pošlje? naslov ti jo bom poslal en kos za probo.

bramar

@spacek
Hvala, dobil sem! Mislim. da bi bila za silo tista ?rma. Rad bi pa ?e prej zvedel za  mere (dolžina,širina) in kako se prodaja (v roli, itd). ?e se bom za katero odločil, ti sporočim po naslednjem tednu, ker bom cel teden odsoten.

lp

spacek

Glej za črno je tako kot sem ti rekel - ni problema dimenzija, itak jo imam v roli ?irine 123cm in poljubne dol?ine.
Lahko ti jo odre?em tako kot jo potrebuje?, jaz tako večino kosov lahko ?e porabim.

bramar

@Gox in drugi

Me dolgo ni bilo. Ko sem se vrnil, pa me je čakalo dosti opravkov: homologacija, prvi servis Picassoja, servis pri zdravniku :emot98:, itd, o čemer bom kaj napisal v drugi temi.

Glede pragov pa ni kaj bistveno novega. Spacek mi je poslal primer folije, ki sem jo sicer našel v neki trgovini in vse skupaj ponovno prelepil (sin). Tudi bli?nji avtoli?ar mi ?e vedno obljubla samolepilne letvice. Torej ?e čakam. V Baumaxu pa sem našel folijo, ki bi bila morda primerna (slika). Je 45 cm ?iroka in 1,5 m dolga. Torej bi jo moral odrezati in podalj?ati. Bom videl kaj bodo rekli citroenarji.

deyo

Moje mnenje o tej foliji je tako da se nikakor ne bo vklopila s tvojim lepotcem.

Za kakšen kamion morda , za tvoj avto pa ne.

Je pa to samo moje videnje.

Jerry

Meni se zastavlja drugo vprašanje:

Bo ostala prilepljena tudi dalj časa? Tiste hadei-jeve letvice bi to skoraj 100% moraje zdržati, bodo tudi tile?
Danes lahko vsakdo poène kar hoèe. Kako pa naredi je pa vprašanje?

bramar

@deyo
Morda res ne bi bilo najlepše, toda veliko izbire pa? nimam. Ko bom izrezal, bom pred leplenjem ocenil, da ali ne. Seveda, ?e ne dobim drugega. Tudi jaz mislim, da bi bile letvice najbol?e, a kaj, ko jih moram toliko kupiti, so preozke.

deyo

@Bramar

Verjamem, da imaš za zaščito pragov malo izbire tako da boš na koncu moral narediti en kompromis med kvaliteto zaščite, lepote in funkcionalnosti.

michoBX

Tista srebrna folija ne bo dolgo tako lepa - barva se bo olučila, znucala. Podlaga pa je ?rna, žal....
Hja, dougcajt mi je ja...

bramar

hadei

Pri teh folijah od zgornjega linka...ne vem no, ?e bi bilo kaj primerno. Moram pogledat od blizu kako izgleda prag C4 Picasso pa ti povem kako in bi jaz naredil, ?e bi se odložal za zaščito te vrste.
[SIGPIC][/SIGPIC]

bramar

Povej, prosim. Sedaj imam ?e vedno zaščito, ki sem jo s?aral iz baumaksovih prodajnih polic. Zaenrat mi kar ?e drži. Ampak, na notranji strani vrat pa sem ?e naredil nekaj prask. Izgleda, da je to moja usoda!