Zaščita pragov C4 grand picasso

Začel/a bramar, Avgust 13, 2007, 12:16:28 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

hadei

Jah, vsega pa tudi ne boš mogel "preoble?t" v folije ali letvice, da ne bo kje kakšna praska. Daj naredi kakšno fotografijo praga, da vidim kako si sedaj uredil in eno tako, da vidim kakšen je naklon oz. izbošenost praga.
[SIGPIC][/SIGPIC]

bramar

Se strinjam. Tista prva praska je pa? najte?ja. Se bojim, ko jih bo ve?, mi bo postalo vseeno?! Ob priliki bom "pofotkal" in objavil. Samo ne ve, ko mi je indikator za priloge na forumu ?e pokazal do konca. Upam, da bom ?e lahko kaj slik pripenjal.

bramar

@Hadei
Evo, prilagam 2 sliki pragov, ki sem jih za??itil sam s pomočjo sina. Zaenkrat ?e kar sluči svojemu namenu, le obnavlati bom moral pogosto. ?e vedno pa imam v mislih močnej?o, ?ir?o in debelej?o zaščito, ki ne bi pokivarila izgleda Picassoja. :emot124:

hadei

Jaz sem ?e vedno za to, da bi prage za??itil z letvicami. So definitivno bolj trpe?ne. In tudi obnavljanja ne bi bilo.
[SIGPIC][/SIGPIC]

bramar

Tudi jaz, toda rad bi dobil dovolj ?iroke. Vse tiste samolepilne so ozke in bi jih moral kar nekaj nalepiti.

hadei

Tiste so res ozke, vendar vem, da imajo nekatera vozila ?ir?a, ki so jih naknadno lepili na vozila. Verjetno so tista malenkost dražja, ker so tipska vendar, ko enkrat kupiš boš imel takorekoč ve?no mir. Avto pa ne bo poškodovan. Potrebno se je samo pozanimat pri katerih avtohišah jih prodajajo. Naprimer za lanosa jih takrat niso imeli in sem kupil tiste, ki sem jih prikazal na fotografijah. Kasneje pa je bilo močno kupit prav za lanosa, ki pa so bile ?ir?e in so se tudi samo nalepile isto kot te, ki jih imam trenutno nalepljene.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Gox

?e dolgo ni bilo debate v tej temi ...

@Bramar, a si našel kakšno novo rešitev? Ali sedanjo obnavlja??

LP
Goran

bramar

Tisto kar sem naredil imam ?e gor in ?e deluje. Imam pa neke razne folije in čakam na pomlad. Je premrzlo zame, da bi se sukal okoli Pablota. Sem pa ugotovil, da bom moral pragove za??ititi s trakom ?irine kar 10 cm.

bramar

Je minilo skoraj eno leto, da mi je uspelo malo boljše zaščititi zunanje pragove mojega Pablota. Zadevo sem rešil, kot mi je predlagal hadei, s samolepilnimi letvicami. Šele zdaj sem jih namreč dobil pri GMT avto deli v Celju. Prilepil mi jih je kar vaški  ljubiteljski avtoličar, ki je pa veliko bol natančen kot profesionalni. Kako izgleda kažejo spodnje slike ... :emot112: Hvala vsem, ki ste mi ponujali pomoč in svetovali ...

Gox

Dobro zgleda, skoraj se ne opazi da je naknadno gor lepljeno.

:BigThumbs:

Lp
Goran

bramar

Tudi jaz tako mislim, @goran,  tudi izgled Pablota niti ni pokvarjen ...

bramar

Aja, sem pozabil povedati, koliko me je vse skupaj stalo. Kupiti sem moral dvojne letvice po 5 m, nekaj manj kot 100€. Ličarju sem dal 20€, se je zelo "matral", da je prejšnjo mojo pacarijo dol spravil, a je služila svojemu namenu. Torej vse skupaj cca 120€ ... kaj se hoče ... :AngelPray: Vi pokončni citroenarji bi prišparali 20€, ker bi letvice sami nalimali ...