Èojko je dobil hidravličarja

Začel/a Čojko, Februar 20, 2017, 10:26:33 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Lovro

U, si še eno citro-gajbo kupil. Èestitam! Pa da bo dobro služila!
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

Čojko

Citat od: antasi;230801čojko je eden redkih danes, ki si kupi avto, katerega si želi.
pa saj bo tudi on videl, ko bo imel družino:Hammer3:

Po novem si kupim tisto, kar si res želim in hkrati tudi potrebujem, saj je ta C5 idealen avto za potrebe naše družine.

Samo še namesto Vivarota bi potrebovali Peugeot Partnerja rdeče barve od ta pravega človeka.

Xandrej

Citat od: xpuser;230799Ja samo nemoreš rečt dobro sem kupil potem pa gor zmetat pol vrednosti avta.

Tak bi še še 90% ljudi vozilo veselo okoli... Nekoga pa to moti pa bo dal vse poštimat pa gas... Meni pravi mehanik pa zakaj bi to menjala ha? Pa pravim ker me moti da del klok klok pa baje samo jaz čujem pa mi reče pa to bi še blo za 30k kilometrov... Ne pa nebo ker stane nič kaj dosti, se zamenja pa fertik... Kot pa poznamo čojkot ga moti in bo dal porihtat in srečno. :BigThumbs:

Čojko

HidroThorax

Citat od: xpuser;230799Ja samo nemoreš rečt dobro sem kupil potem pa gor zmetat pol vrednosti avta.

Za tapravega citroenarja je ta avto veliko več vreden kot je njegova vrednost na tržišču. Tak je to pri rabljenih avtih al v štartu daš na njega pa je potem mir al pa vsak mesec malo po malo pa skačeš po servisih skoz pol...

Citat od: Xandrej;230813Tak bi še še 90% ljudi vozilo veselo okoli... Nekoga pa to moti pa bo dal vse poštimat pa gas... Meni pravi mehanik pa zakaj bi to menjala ha? Pa pravim ker me moti da del klok klok pa baje samo jaz čujem pa mi reče pa to bi še blo za 30k kilometrov... Ne pa nebo ker stane nič kaj dosti, se zamenja pa fertik... Kot pa poznamo čojkot ga moti in bo dal porihtat in srečno. :BigThumbs:

:BigThumbs: Tak je...js sem tudi tak, da me vsaka malenkost moti. Pa, ko se že kaj razdira rajši zamenjam spotoma še druge stvari čeprav ni nič narobe z njimi. Me tudi mehanik skozi sprašuje zakaj pa to menjaš pa tisto...očitno so navajeni od večine strank, da samo za silo pokrpajo avto pa gasa naprej.
Imel: C5 II 1.6 HDi, C6 2.7 HDi V6, Activa 2.0 TCT, C4 1.6i 16v VTR By Loeb, C5 I 3.0 V6 Break, C5 II 3.0 V6, H XG30 3.0 V6, C6 2.7 HDi V6, Kia XCeed 1.4 T-GDI '20, Escalade 6.2 V8 '07, Linc. Town Car 5.0 V8 '84, Chrysler 300M 3.5 V6 '99, MB S500 L 4Matic '05
Imam: Lincoln Town Car 4.6 V8 '98, C5 X

Čojko

Avto sem kupil, ne da bi se peljal v njem, kaj šele ga vozil. HidroThorax je bil presenečen in ni hotel are, še z neta ga ni dal dokler ga nisem klical kdaj imam servis ob nakupu pri Jerovšku.

Dobil sem super tablice, začetek sestrinega priimka, katera me je pripeljala ob prevzemu in prepisu avta, ter letnica rojstva.

Ko sem avto imel že doma (gre ful dobro, vendar nimas želje po hitri vožnji) sem ga temeljito sčistil in pregledal. Namazal sem vsa vrata, vodila, razstavil plastike pri motorju, vse opral, s crownom posprejal kritične točke, kjer je bilo kaj površinske rje, ipd.

Čojko

Čojko

Nato sem ga peljaj še na most in še pod "kiklo" pogledal, zakaj je tako masten.

Čojko

še malo podvozja. Za 11 let star avto s 274tkm in slabim servisnim vzdrževanjem je to zelo odličen avto:BigThumbs:

Gox

Ga je pa kar dobro podmazalo spodaj.

Srečno vožnjo, naj dobro dela še naprej.

ModelJT

Ma mi je zanimivo to temo brati. Prejsnji lastnik govori kako on to vse menja ker ga moti da ni v nulo, novi pa kaze kako je komplet motor masten povosd. haha
[SIGPIC][/SIGPIC]

xantos

Citat od: ModelJT;231013Ma mi je zanimivo to temo brati. Prejsnji lastnik govori kako on to vse menja ker ga moti da ni v nulo, novi pa kaze kako je komplet motor masten povosd. haha

Je bilo rečeno, da pušča olje na pokrovu ventilov...

Drugače pa zgleda solidno vse skupaj. Èimveč brezskrbnih kilometrov! :BigThumbs:
Xantia 1.9 TD Break (\'99) (pr***** zaribana!)
Xantia 2.0 TCT Activa (\'98) + LPG (pr***** vscana!) RIP
Xantia 2.0 TCT Activa (\'98) (pr***** zgorena!)
Xantia 3.0 V6 Activa (\'98) (zaenkrat še ni pr*****!)

CEPETKO

Citroen - kreative tehnoloži.

HidroThorax

Citat od: ModelJT;231013Ma mi je zanimivo to temo brati. Prejsnji lastnik govori kako on to vse menja ker ga moti da ni v nulo, novi pa kaze kako je komplet motor masten povosd. haha

Vse ostalo sem popravil. En mesec po nakupu c5 sem zacel gledati eno c6. Zato sem pac to puscanje pustil za na konec ce ne bi bila c6 za kupit. Itak pa se nisem pretirano vozil s črno c5 ker sem do januarja mel se breaka...pa tudi ce bi popravil to puscanje ne bi na koncu nic vec dobil za njega. Zato sem mi tudi ni zdelo smoterno imeti strosek še s tem ker sem ga imel v planu prodati...sem pa v teh 4 mesecih lastnistva porabil 1k eur za popravila...in sem tudi posteno rekel da pusca olje ter tudi pristal na komplet pregled vozila pri Jerovsku za katerega se pa Cojko potem ni odlocil.
Imel: C5 II 1.6 HDi, C6 2.7 HDi V6, Activa 2.0 TCT, C4 1.6i 16v VTR By Loeb, C5 I 3.0 V6 Break, C5 II 3.0 V6, H XG30 3.0 V6, C6 2.7 HDi V6, Kia XCeed 1.4 T-GDI '20, Escalade 6.2 V8 '07, Linc. Town Car 5.0 V8 '84, Chrysler 300M 3.5 V6 '99, MB S500 L 4Matic '05
Imam: Lincoln Town Car 4.6 V8 '98, C5 X

Xandrej

Èojko dol poberi plastike pa kompresor pripravi pa kupi zadevo za pranje motorja pa lepo vseskup speri bo ko novo....