Èojko je dobil hidravličarja

Začel/a Čojko, Februar 20, 2017, 10:26:33 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Xandrej

Daj gor zimmerman ali pa kaj drugega ki ima luknjice ker so pač inžinerji smatrali da ima C5 identične bremze kot 100 konjev manjši 2.2 hdi... Jaz sem zadevo zaniral z naluknjanimi diski ker so se mi res dosti pregrevali in to sem se naučil že na enki tam je blo enkrat skoraj kaotična situacija sem rekel ne to pa ne... Kupil te zimmerman in je blo 100x boljše te luknjice vseeno prispevajo da se plin ne kopiči med diskom in ploščico...Na karliju sem pol takoj menjal ko sem ga dobil... :BigThumbs:

gule

Ni to Rally zadeva, je limuzina z performantnim motorjem. Večkratno zaviranje z 200 km/h do nula in tako to ni predvideno.

Xandrej

Ej mojster nihče ni govoril o rely limuzini ampak o tem da ti nekdo za tovornjakom skoči na vozni pas ker ne pogleda v ogledalo pri 170 km/h... In začneš bremzat in se zgodi to da se nič ne zgodi pedal pa ti začne ven nazaj tiščat... Aja v Nemčiji je blo da se neboš spotaknil... Sicer pa lastniki bodo vedeli kaj govorim...

gule

Èe so originalni diski, ali kakovostni "aftermarket", ter obloge, bodo zdržale tudi takšne torture. Sicer, pa to ni 911 za poditi se po avto banih, čeprav delno brez omejitve, hitrost nad 160 km/h, zagotovo ni prijetna.

Xandrej

Ko boš imel enkrat v lasti takšne avte pa boš lahko potem iz prve roke povedal... Jaz sem iz mojih izkušenj in opažanj. Imel sem 2x C5 3.0 V6 seveda ne vem. In ja z lahkoto se pelješ normalno 200 ali pa tudi 240 leti zverina... Tak pa pri 160 je za njega kruzanje... :BigThumbs:

garac

še v življenju me ni c5 prehitel s tako hitrostjo... bog ne daj na AC v Nemčiji edino kak porsche, pa enkrat res en Mustang tako hrupno, da sem se skoraj posral

Še dobro, da ste taki divjaki tam preko Trojan in se ne vozite dosti naokrog
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Xandrej

Ja ker v nemčiji že moraš bit preklemano pazljiv da c5 sploh pelje po avtocesti...

Ostalo pa Buahahahha

:Hammer3::Hammer3::Hammer3:

Xandrej

Kakorkoli Èojko kot ti je lastnik takega avta povedal vzami kakega zimmermana pa kot bivši lastnik 2 enakakih avtov kot ga imaš ti sedaj ti svetujem naredi upgrejd zavor...

Seveda odločitev je tvoja. :BigThumbs:

fifk

Jaz sem na 2kkm poti srečal le enega, pa še ta je bil Poljak..:)))

Xandrej

Ja saj... :BigThumbs::BigThumbs::BigThumbs:

Dr. MadMan

Marička ste se razpisali pa sami teoretiki z izjemo Andreja.
@Èojko tako kot sem napisal lahko ti ugodno zrihtam tako naluknjane zimmerman (malce dražji) kot ne naluknjane zimmerman. Trenutno se vozim z nenaluknjanimi zimmerman in brembo ploščice. Lahko ti iz porve roke povem, da JE razlika še posebej pri večji hitrosti. Tudi pri nas, če ti kdo skoči ven na AC JE razlika. Ne naluknjane sem dal gor ker sem jih dobil takoj naluknjane pa bi moral čakat 14 dni avto pa je bil na dvigalu z zvitimi diski in je bilo potrebno menjat takoj.
Skratka naslednja menjava diskov bo spet zimmermann naluknjani in brembo ploščice.
Dr. Navigator

Kreativne IT rešitve
https://www.greit.si

Svetujemo in pomagamo v arhitekturi
https://www.archistudio.si

gule

Citat od: Xandrej;234514Ko boš imel enkrat v lasti takšne avte pa boš lahko potem iz prve roke povedal... Jaz sem iz mojih izkušenj in opažanj. Imel sem 2x C5 3.0 V6 seveda ne vem. In ja z lahkoto se pelješ normalno 200 ali pa tudi 240 leti zverina... Tak pa pri 160 je za njega kruzanje... :BigThumbs:

Oprostite gospod Vas nisem spoznal. Spet si začel. Vedno je pri tebi vse naj in ti si vse imel, mi ostali, pa peš hodimo. Hvala.

Xandrej

Ha ha ha :emot74::emot74::emot74:

gule

andraž