Èojko je dobil hidravličarja

Začel/a Čojko, Februar 20, 2017, 10:26:33 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Čojko

Hvala Dr.MadMan in Xandrej za kvalitetne info. Na AC pri nekoliko višji hitrosti tudi jaz opažam neodzivnost zavor.
Torej potrebujem naluknjanje diske Zimmermann in Brembo ploščice. Lahko javno ali na PM.

xpuser

Rajši kaj drugega kot zimmerman, textar recimo.

Zeko124

Citat od: xpuser;234535Rajši kaj drugega kot zimmerman, textar recimo.

Kaj takšnega pa še nisem slišal, pa sem kar nekaj časa prodajal avtodele :Hammer3:.
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

datanitilu

dejmo biti iskreni zimmerman so ok niso pa da bi se glih ob tla metal zarad njih

datanitilu

podvojeno

xpuser

Citat od: Zeko124;234539Kaj takšnega pa še nisem slišal, pa sem kar nekaj časa prodajal avtodele :Hammer3:.

Ma dobro tapoceni diske na takšen avto nebi dajal, da nebo spet treslo.

Godfather

Zimmermann Sport je dobra izbira, sem jih imel v kombinaciji z njihovimi ploščicami in sem bil zadovoljen. Še bolj sem navdušen nad ATE power, ki jih imam sedaj.

Dr. MadMan

Problem je pri C5 V6 dobit sploh dobre diske. EBC jih ne dela, brembo jih ne dela Zimmerman sport so edini kolkor tolko. ATE power? Hmm bi moral probat.
Dr. Navigator

Kreativne IT rešitve
https://www.greit.si

Svetujemo in pomagamo v arhitekturi
https://www.archistudio.si

HidroThorax

Citat od: Èojko;234495Evo, prevozil ene 5 tkm in C5 lepo deluje. Le pri povratku sredinske zadnje kugle je gumijasta cevka puščala in smo jo za prvo silo skrajšali, ter dolili liter LDS. Bo zgleda potrebno ob priliki take zadeve malo preventivno premenjat.
Prednje diske imam postružene in nove ploščice. Predvsem na AC imam slab občutek na bremzi občasno mi celo zatrese. Kaj bi to lahko bilo? Zgolj diski, ali še kaj drugega? Poraba mešane vožnje in le malo mesta je slabih 11 litrov (10,8), kar je za tak avto za moj pogled kar sprejemljivo.

Super. Me veseli, da ti služi :BigThumbs: .
Imel: C5 II 1.6 HDi, C6 2.7 HDi V6, Activa 2.0 TCT, C4 1.6i 16v VTR By Loeb, C5 I 3.0 V6 Break, C5 II 3.0 V6, H XG30 3.0 V6, C6 2.7 HDi V6, Kia XCeed 1.4 T-GDI '20, Escalade 6.2 V8 '07, Linc. Town Car 5.0 V8 '84, Chrysler 300M 3.5 V6 '99, MB S500 L 4Matic '05
Imam: Lincoln Town Car 4.6 V8 '98, C5 X

Čojko

Ja zaenkrat lepo služi. Ni pa to dirkalnik, pri pospeševanjih na AC so turbodizli poskočnejši, menjalnik gre hitro v visoke prestave, tako da se po mestu ali počasnih regionalkah voziš malo nad 1000 vrtljajev, menjalnik ni ravno hiter pri predstavljanju vsaj pri AUT prestavljanju,pri rocnem nacinu boljše. Se mi zdi da je zaradi tega menjalnika in toliko konjev nasplošno kar precej zalenjen.
Avto za udobno vožnjo z ogromno moči.:funny34d:

Čojko

HidroThorax

Lep je. To si ga že kaj poliral?
Imel: C5 II 1.6 HDi, C6 2.7 HDi V6, Activa 2.0 TCT, C4 1.6i 16v VTR By Loeb, C5 I 3.0 V6 Break, C5 II 3.0 V6, H XG30 3.0 V6, C6 2.7 HDi V6, Kia XCeed 1.4 T-GDI '20, Escalade 6.2 V8 '07, Linc. Town Car 5.0 V8 '84, Chrysler 300M 3.5 V6 '99, MB S500 L 4Matic '05
Imam: Lincoln Town Car 4.6 V8 '98, C5 X

Čojko

andraž

gule

Èojko je volan že dobil psorijazo? Pa letne tepihe bo treba dati v avto. Ostalo je odlično.