Ali kdo pozna tale C5 2.7 hdi

Začel/a Ci7, Januar 18, 2017, 10:06:21 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Ci7

Živjo, že par dni gledam tale oglas, a mogoče kdo kaj ve o tem avtu? km ima malo, pozitivno se mi zdi, da prodajalec objavi vin št. že v oglasu pri tem avtu. Carfax štima, prvi lastnik je imel avto pol leta in verjetno je to bila avtohiša, potem je bil odjavljen in čez štiri mesece registriran nov lastnik vse do sedaj, ko se prodaja. Se pravi nekdo je živel z avtom. Lani je na tehničnem vpisano stanje km dobrih 123 tisoč, sedaj jih ima dobrih 136 tisoč. Nobenih prijavljenih poročil o kraji ali uničenju vozila. Prosim za kakšno informacijo, če kdo kaj ve o vozilu, hvala!

//http://www.avto.net/Ads/details.asp?ID=11700874

Ci7

Prilagm še sliko printskrina.

[/IMG]

sušo

Ci7

Citat od: sušo;229259odstrani prva dva slasha iz linka.

Evo sem, dela zdaj:BigThumbs:

gramikom

Kak vidim CE prodajalca imam občutek da me že kje nateguje oz. bom potegnil kratko. Moje mnenje po izkušnjah, ne leti na ta oglas

antasi

mogoče je tale še vseeno v redu za celjske razmere.
Je pa res, da je ravno na teharjih nekaj hudih prodajalcev.
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

Čojko

Ne kolebaj preveč. če je vse ok z njim jih takih praktično ni na trgu. Pot pod noge in pogledat.

antasi

Tudi jaz mislim tako. Tudi če je preprodajalec,
je avto lahko dober

Ci7

Se bom zapeljal pogledat avto ja. A se kdo spozna, so imeli Exclusive slovenski paketi že v ceni sprednje in zadnje parkirne senzorje ali samo zadnje, pa so bili sprednji doplačljivi kot opcija?

TiTaN

Obvezno s seboj pripelji kleparja ali ličarja. Moje mnenje je tako, da kar je naprej od Trojan moraš biti še posebno previden, govorim iz lastnih izkušenj. Avto pa izgleda OK, samo še čipirat pri Ercu v Novem mestu pa si zmagal. Lp

gule

Èe toliko ne verjamete slo vozilom, pa lepo pare v žep in pravac Nemčija, Francija, Belgija.
Kupiš avto in si ga pripelješ. Zdaj, ko je Eu to vsaj ni problem.

antasi

Je še vseeno lažje pridet do Celja, iz Lj do Celja ni več kot 45 minut, če nisi že prepozen, ker že dva dni pišemo eno in isto.

Ci7

Vas obveščam... :)

HidroThorax

Citat od: Ci7;229340Fantje, izgleda, da sem v moji bližnji okolici našel še boljši C5 s 3.0hdi motorjem, če bo po sreči je avto v enem tednu ali dveh moj. Vas obveščam... :)

Upam, da se zavedaš da bo 3.0 težje vzdrževat, ko pa 2.7 ko jih je malo morje na cesti. Pa se dele je lažje za 2.7 dobit, ko je dosti C5 pa Peugeotov okrog...
Imel: C5 II 1.6 HDi, C6 2.7 HDi V6, Activa 2.0 TCT, C4 1.6i 16v VTR By Loeb, C5 I 3.0 V6 Break, C5 II 3.0 V6, H XG30 3.0 V6, C6 2.7 HDi V6, Kia XCeed 1.4 T-GDI '20, Escalade 6.2 V8 '07, Linc. Town Car 5.0 V8 '84, Chrysler 300M 3.5 V6 '99, MB S500 L 4Matic '05
Imam: Lincoln Town Car 4.6 V8 '98, C5 X

Ci7

Citat od: HidroThorax;229343Upam, da se zavedaš da bo 3.0 težje vzdrževat, ko pa 2.7 ko jih je malo morje na cesti. Pa se dele je lažje za 2.7 dobit, ko je dosti C5 pa Peugeotov okrog...

A da je taka razlika v vzdrževanju mašine? Sej ostalo je enako kar se avta tiče. Bože sačuvaj.. Sem se pred tem pripravljal na nakup bmw 5.., tako da se mi zdi vzdrževanje takšnega C5 vseeno veliko boljša izbira. Je pa omenjeni avto res top, prvi lastnik, malo km, mogoče ga predstavim tle gor.