Novi Berlingo 2018

Začel/a corvette, Januar 09, 2017, 12:52:52 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Čojko

Haha, pa res. Rosil :Hammer3:

MSrougeZX

C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

sušo

Svašta.
XL dizli k se "šajnajo" so cenejši kot manjši M.
Imajo plan naredit več XL-ov?

touster

Saj cene so cca take kot sedaj (iz uradnega cenika). Itak bodo pa potem popusti. Je pa modutop v shine opremi serijsko.

Snakes

Kolikor sem gledal spisek opreme je XL Shine cenejsi ker izgleda da zal nima modutop opcije, ki je serijska pri M.

sušo

Zgleda da je un kos zvite plastike ocenjen - po tem ceniku - na cca sto ojrov.

Khm pejd na servis pa posebi naroč modutop...

Snakes

Mislim da pride v kompletu z modutopom se steklena streha in ona prosojna policka cez celo dolzino avta.

corvette

U, lepo so skočile cene. Sem čakal na cenik, preden odgovorim glede debate za "kaj ima Berlingo za 15k in ne za 25k".

Skratka najcenejši model se začne pri slabih 17k, če zanemarimo popuste. Najcenejši avtomatik se začne pri 23k, medtem ko je podaljšan avtomatik z nekaj malega opreme zlahka tudi čez 25k. Pa ja ne boste trdili, da sem prezahteven uporabnik, če v avtu s tako MPC pričakujem vsaj opcijo naročiti bi-xenon, če že ne full LED paket? Glede na cenovni razpon in bi avto to lahko omogočal, če že ima noter veliko nove tehnologije in npr. nudi tudi Webasto na daljinca... Avto kot tak pa je po mojem mnenju boljša, cenejša in predvsem udobnejša izbira od npr. VW Caddyja, ki se s togo zadnjo premo in manj prostora na zadnjih klopi pelje nekoliko slabše od primerljivih konkurentov.

kstoner

kakorkol pametujete... za 20 jurjev boš dobil dobro opremljenega dizla (upoštevajoč popust).
Èe je to drago, naj pa presodi vsak sam.

minek

Bi samo vprašal od kod jemljete ta popust.

kstoner

si že kupil nov avto (citroena)? A si ga plačal po ceniku?

Ne poznam nikogar, ki bi ga...

minek

Da. Po oglaševani ceni. Za par stotakov se je prodajalec skoraj jokal, da dela minus pri prodaji. Ne pa po ceni, ki jo upoštevajo za kasko, če to misliš. Èe sem prav razumel pa si ta popust pač malo sanjate - bo, ko bo, če bo.

touster

To, da ni full LED žarometov tudi mene moti... pri naslednjem avtu bi jih res imel.

minek, če greš gledati za prejšnjega berlinga cenik ali pa po konfiguratorju in potem primerjaš s ceno, ki je za novi berlingo, boš videl da ni neke razlike. To je uradni cenik.. in potem fašeš popust. Kasko je pa na ceno brez popustov.

minek

Iz tvojih ust v božja ušesa. :-)