Novi Berlingo 2018

Začel/a corvette, Januar 09, 2017, 12:52:52 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

garac

tako je, sedeži se podrejo, in tudi sovoznikov, končno!
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

antasi

No,  vsi tisti minusi v linku zgoraj, so nekomu plusi...
Zici se sedaj podrejo v tla, včasih smo pač dali zice ven.
In tisto zaklepanje posebej prtljažnika, je vsaj meni bedarija. Verjamem, da je nekomu pomembno. Za tistega pač ni citroen. Kot tudi ostale že komentirane pripombe, minek in ne me citirat s s svojim postom, ker midva nisva enakih mnenj o berlingotu, kot tudi hladilnika ne razumem zakaj vozi citroena, če ni zadovoljen z njim.
Meni to niso napake. Važno mi je, da je avto praktičen, ugoden za nakup in vzdrževanje in brez ali čimmanj okvarami.
Po sedmih berlingotih bom pa to že vedel..
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

gule

Citroen trenutno ima vse avte iste, "kosooke". Meni je bilo všeč, ko je pred leti vsak model imel svoj izgled, si ga takoj prepoznal v vzvratnem ogledalu...

Tole zdaj je posnemanje Audija...

Snakes

Citat od: garac;247672tako je, sedeži se podrejo, in tudi sovoznikov, končno!

Ce prav razumem bo to dodatna oprema, ki se ne bo na voljo takoj:
Citatspomladi 2019 pa bo na voljo tudi opcija Magic Flat, ki prinaša vzvod za preklop naslonov v prtljažniku in preklopljiv sovoznikov sedež za prevoz daljših predmetov

hladilnik

Citat od: antasi;247674No,  vsi tisti minusi v linku zgoraj, so nekomu plusi...
In tisto zaklepanje posebej prtljažnika, je vsaj meni bedarija. Verjamem, da je nekomu pomembno. Za tistega pač ni citroen. Kot tudi ostale že komentirane pripombe, minek in ne me citirat s s svojim postom, ker midva nisva enakih mnenj o berlingotu, kot tudi hladilnika ne razumem zakaj vozi citroena, če ni zadovoljen z njim.
Meni to niso napake. Važno mi je, da je avto praktičen, ugoden za nakup in vzdrževanje in brez ali čimmanj okvarami.

madona ste citroenarji prav posebna kasta, najhitreje uzaljeni, celo bolj kot pripadniki plemena honda in bmw. ne vozim citroena, mi je pa zanimiv model in iscem nekaj taksnega za drugi avto. privat za vsak dan in imam coupeja visjega sloja s +300KM, ki pritice mojemu stasu. valda ne bom s citroenom viktorijine angelcke vozil.

:emot11:

tomaz555

Eni pač rabijo kompenzacijo...

antasi

Citat od: antasi;247674No,  vsi tisti minusi v linku zgoraj, so nekomu plusi...

Jaz nisem užaljen, ker nimam zakaj bit.
To je forum, izmenjava mnenj, pisanje nebuloz itd.
Podobno, kot vsa druga socialna omrežja.
Ko bom užaljen na forum, potem bom res že deloval kot programiran stroj, priklopljen na socialna omrežja, kateri bom imel programirano, da je hladilnik in minek 0, garač in Tomaž pa 1 in se tako tudi odzival. Do takrat mi bo pa kmečka pamet povedala, da je minek nezadovoljen uporabnik Berlingota, potem ko je prej imel Opla. Ups, pa saj je to zdaj tudi Citroen. Hladilnik pa je nekdo ki ima avto s 300 konji. On je pa res ðekson. Vsaj na forumu. V živo je pa sigurno čist fajn ded.
Antasi pa uživa, tako, kot zadovoljen siromak najbolj zna.
Na mizi ima sobotno delo, kjer je članek o novem berlingotu in njegovemu zarustanemu starejšemu bratu C15, kateri ponosno stoji med 300 in več konji Bmwjev in Porschejev.
Oba zreta proti mandraču in marini Portorož, kjer sta v četrtek snemala film o novem Berlingotu.
Oba sta zadovoljna s tem, ker pač nimata nekih velikih ciljev.
Kot sta nekoč v živo slišala od Dalmatinskega ribiča, ki je zrl v morje in delal nič :// ja sam svoje več odradija//:

antasi

Citat od: hladilnik;247685madona ste citroenarji prav posebna kasta, najhitreje uzaljeni, celo bolj kot pripadniki plemena honda in bmw. ne vozim citroena, mi je pa zanimiv model in iscem nekaj taksnega za drugi avto. privat za vsak dan in imam coupeja visjega sloja s +300KM, ki pritice mojemu stasu. valda ne bom s citroenom viktorijine angelcke vozil.

:emot11:

aja, zgornji odgovor je na takle post..

Slika je pa tule
http://oldschool-slo.com/viewtopic.php?f=13&t=2663&p=42303#p42303

fifk

Citat od: antasi;247688Jaz nisem užaljen, ker nimam zakaj bit.
To je forum, izmenjava mnenj, pisanje nebuloz itd.
Podobno, kot vsa druga socialna omrežja.
Ko bom užaljen na forum, potem bom res že deloval kot programiran stroj, priklopljen na socialna omrežja, kateri bom imel programirano, da je hladilnik in minek 0, garač in Tomaž pa 1 in se tako tudi odzival. Do takrat mi bo pa kmečka pamet povedala, da je minek nezadovoljen uporabnik Berlingota, potem ko je prej imel Opla. Ups, pa saj je to zdaj tudi Citroen. Hladilnik pa je nekdo ki ima avto s 300 konji. On je pa res ðekson. Vsaj na forumu. V živo je pa sigurno čist fajn ded.
Antasi pa uživa, tako, kot zadovoljen siromak najbolj zna.
Na mizi ima sobotno delo, kjer je članek o novem berlingotu in njegovemu zarustanemu starejšemu bratu C15, kateri ponosno stoji med 300 in več konji Bmwjev in Porschejev.
Oba zreta proti mandraču in marini Portorož, kjer sta v četrtek snemala film o novem Berlingotu.
Oba sta zadovoljna s tem, ker pač nimata nekih velikih ciljev.
Kot sta nekoč v živo slišala od Dalmatinskega ribiča, ki je zrl v morje in delal nič :// ja sam svoje več odradija//:

Super sestavljeno.. Smisel življenja spoznaš z leti, če ti je dano. Nekateri žal prepozno ali nikoli. Uživaj v takšnih trenutkih, temu se reče sreča.

minek

antasi ti si to nekaj zamešal. Nisem nezadovoljen uporabnik berlingota, le hinavec nisem in povem kaj se mi zdi narobe. Avto je zame prevozno stredstvo in nič več. Potem pa pač imaš one druge, ki bodo še povrh vse kritike njihovega ponosa neargumentirano demantirali. Èe komu pride moj seznam pomankljivosti prav, super. Èe ugotovi, da je zanj vse to ok, še boljše. Vsak pač ne vidi, dokler mu ne pokažeš. V avto testih pa ne piše nikoli nič o tem, ker tega proizvajalec ne bi honoriral.

Back on topic.
Novi berlingo bo potreboval ono dražjo slovensko vinjeto?

hladilnik

Citat od: tomaz555;247686Eni pač rabijo kompenzacijo...

rabite/rabis in ne rabijo bi moral napisati vendar ne upas direkt. Pasivna agresivnost

:emot92:

antasi

Citat od: minek;247710antasi ti si to nekaj zamešal. Nisem nezadovoljen uporabnik berlingota, le hinavec nisem in povem kaj se mi zdi narobe. Avto je zame prevozno stredstvo in nič več. Potem pa pač imaš one druge, ki bodo še povrh vse kritike njihovega ponosa neargumentirano demantirali. Èe komu pride moj seznam pomankljivosti prav, super. Èe ugotovi, da je zanj vse to ok, še boljše. Vsak pač ne vidi, dokler mu ne pokažeš. V avto testih pa ne piše nikoli nič o tem, ker tega proizvajalec ne bi honoriral.

Back on topic.
Novi berlingo bo potreboval ono dražjo slovensko vinjeto?

Ne, ne rabi.
Minek, sem pa vesel, da se tako trudiš z objavami napak, ampak resnično mene večina tvojih napak na starem berlingotu ne moti. Saj smo lahko različni, ane.
Glede plačevanja novinarskih člankov s strani proizvajalcev: koliko sem lahko v živo opazil, ni ravno tako, je pa problem, ker uvoznik, oz. prodajalec nameni za predstavitev vedno manj denarja in pač povabi slo avto novinarje, da poslušajo tiskovno konferenco in se zapeljejo z avtom in to je to. Novinar ne more na tistih par km ocenit vse dobre in slabe strani, ampak napiše svojo subjektivno oceno in podatke ki jih je dobil iz tiskovne konference. Vse je odvisno od znanja in izkušenj novinarjev.
Zgodi se celo da pred tiskovko antasi pove šalo na račun zbranih furgonov o številu posameznih delov- spačka, dyana, C15 in vsi berlingoti, pa to objavi novinar??
Jaz nisem nič kriv, ker sem se šalil, sploh pa nisem nič plačal, da so objavili mojo bedarijo:Hammer3:
https://siol.net/avtomoto/novice/je-to-najbolj-simpaticen-druzinski-avto-foto-477461

Glede hladilnika, škoda pisat, ker nonstop provocira s svojimi posti in sem ga dal na ignore.

gule

Pa Vam povem, da je jesen res lepa in, da paše kakšno pivo popiti. Sem ravnokar z svojimi dečki na šihtu odprl že drugo dvolitrco mrzle Karlovačke...

minek

Mogoče sem narobe napisal ali pa si ti narobe razumel, ne vem. S "honoriral" nisem imel v mislih oz. nisem podtikal, da bi novinarje direkt podkupili. Ni pa fajn, če te več ne povabijo in se potem ne moreš vsak vikend vozit npr. smučat v testnem avtomobilu... Pa res je tudi, da že dolgo ne berem več teh člankov. Se pa ne spomnim, da bi kdaj videl kako bi kdo testiral recimo brisalce. Ali pa karkoli napisal o malenkostih, ki sem si jih zabeležil v seznam.

garac

seveda je, naš Èojko naprimer
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/