Kateri servis priporocate

Začel/a Scorp84, Januar 02, 2017, 03:55:30 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

garac

če prineseš svoje olje in material se pač naredi zabeležka, da si v primeru okvare verjetno sam odgovoren
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

ribcek

Citat od: garac;233992če prineseš svoje olje in material se pač naredi zabeležka, da si v primeru okvare verjetno sam odgovoren

OK. Olje original zaprto in z enako priporočljivo specifikacijo. Filtri kot filtri. Kaj bi pa tu lahko šlo narobe!??

xpuser

Èe je bil do sedaj servisiran pri njih in misliš avto še imet se ne spača nosit svojih fitrov. Za tista dva fitra pa olje boš že mel.

Pozabil si na podložko.:Hammer3:

ribcek

Citat od: xpuser;233997Èe je bil do sedaj servisiran pri njih in misliš avto še imet se ne spača nosit svojih fitrov. Za tista dva fitra pa olje boš že mel.

Pozabil si na podložko.:Hammer3:

Ma ja, lej, jst imam tako navado še od prej in nisem še naletel na servis, ki ne želi da material prineseš. V knjižici pač zabeležka: stranka prinesla svoj material.

Saj, kolikšne pa so razlike v ceni? Npr. Mann filtri so kar dragi, ne vem pa kaj dajejo za neke originale na servisih oz kdo je proizvajalec.

xpuser

Ja mapak potem je problem z garancijo če recimo gredo ojnični.

Čojko

Nov avto ti na leto zgubi od 2-3 jurje ti pa na servis nosiš neko svoje olje, da prišparaš morda 10 eurov.:Hammer3:

antasi

Citat od: ribcek;233991Pri 40.000 imam servis in grem k Jerovšku.
Zanima pa me, ali kdo od vas prinese svoj material (olje, filtri), kakšna je praksa, kako na to gledajo pooblaščenci?

Zakaj greš k jerovsku s svojim materijalom?
Oni ti itak ne bodo priznali garancije ker niso dali svoje robe v servisni ti bo pisalo da si sam dal materijal
Potem je že pa boljše k g. Ninða Jožetu it in ti on olje zamenja in da štempl. Pa še ceneje bo. Še ceneje je da najdeš na bolhi tist kljuc za olje in sam zamenjaš štempiljko pa tudi dobiš na bolhi za 50e. Je za večkratno uporabo. V bistvu rabiš samo štampiljko ker tvoj citroen bo itak crknil pri 200.000 km al boš delal servis al pa ne.
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

ribcek

Citat od: Èojko;234059Nov avto ti na leto zgubi od 2-3 jurje ti pa na servis nosiš neko svoje olje, da prišparaš morda 10 eurov.:Hammer3:

Model, to olje, ni neko moje olje, olje ki ga bom dal notri je Total ineo ecs, kot se spodobi, guess what, 3x ceneje bo, zdej pa, eat your message.

ribcek

Citat od: antasi;234061Zakaj greš k jerovsku s svojim materijalom?
Oni ti itak ne bodo priznali garancije ker niso dali svoje robe v servisni ti bo pisalo da si sam dal materijal
Potem je že pa boljše k g. Ninða Jožetu it in ti on olje zamenja in da štempl. Pa še ceneje bo. Še ceneje je da najdeš na bolhi tist kljuc za olje in sam zamenjaš štempiljko pa tudi dobiš na bolhi za 50e. Je za večkratno uporabo. V bistvu rabiš samo štampiljko ker tvoj citroen bo itak crknil pri 200.000 km al boš delal servis al pa ne.

A to ti počneš? Kakšno pa bo kaj vreme 21.8.?

antasi

Citat od: ribcek;234063A to ti počneš? Kakšno pa bo kaj vreme 21.8.?

ha, sem ti stopil na žulj.
Malo še potrpi s temi dragimi servisi in si boš lahko kupil el.avto, tam pa ne boš  rabil na forumu čepet in prebirat kje bi kak euro prišparal.
Edino škoda je g. Jerovška ki bo izgubil veliko prometa, mi pa posledično znanje, ki ga imajo tam. Jaz sem sicer predaleč od njega in hodim k Žgajner servis v Rogaško, kjer so tudi dobri, je pa razlika med ceno olja in filtrov zanemarljiva in se mi je kr hudo, da nebi vsaj par eurov zaslužil servis, saj konec koncev imajo oni ljudi tam zaposlene, mi pa tukaj za dolgčas zbijamo cene.
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

ribcek

Citat od: antasi;234064ha, sem ti stopil na žulj.
Malo še potrpi s temi dragimi servisi in si boš lahko kupil el.avto, tam pa ne boš  rabil na forumu čepet in prebirat kje bi kak euro prišparal.
Edino škoda je g. Jerovška ki bo izgubil veliko prometa, mi pa posledično znanje, ki ga imajo tam. Jaz sem sicer predaleč od njega in hodim k Žgajner servis v Rogaško, kjer so tudi dobri, je pa razlika med ceno olja in filtrov zanemarljiva in se mi je kr hudo, da nebi vsaj par eurov zaslužil servis, saj konec koncev imajo oni ljudi tam zaposlene, mi pa tukaj za dolgčas zbijamo cene.

No, potem bom pa kar k tvojmu Žgajnerju peljal, a bo OK?:emot112:

tomaz555

Cene olja na servisih so definitivno pretirane. Sam sicer olja ne prinesem, me pa včasi ima, da bi ga. Se bojim, da od olja ne služijo serviserji, ampak mreža Citroen.

zlikovski

Vse servisne storitve so več kot enkrat previsoke, če gledamo realne cene komponent, in še tu imajo servisi dodatne popuste, tak da nas ožemajo kot osle.

garac

Zlikovski, kolikokrat pa si peljal na pooblascen servis? Komaj cakam da te srecam, da vidim kaksn je ozet vosu
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

andraž

Se mi ne zdi da so tako pretirane cene. Tudi ožetega se ne počutim.