Kateri servis priporocate

Začel/a Scorp84, Januar 02, 2017, 03:55:30 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Xandrej

Svaku je zadnjič (živi v nemčiji) crknil senzor pozicije gredi pa so mu rekli da se menjata v paru in da je naboljše vse 4 menjat ker je V6 motor... Pa pravijo 4 senzorji so 120€ pa delo 500 pa grem jaz gledat kje so tile senzorji pa so spredaj na motorju gor samo pri enem je malo bolj zapleteno ker moraš eno zadevo odšraufat in umaknit... Vseskup dela 2 uri z 6 ppiri da se spije... Pravim jaz njemu stari za 500 pridem jaz k temi pijemo pa jemo celi vikend pa še fajn se mamo. Pridema s kolegom gor v 1 uri zamenjamo in gremo dalje... Kak pa je blo fajn... Vglavnem ura dela preko 100€ gor... Mi pa po balkansko... Nažrti pa napiti smo šli v nedeljo domu... Nepozabno... Del pa je stal v nemčiji in v sloveniji enako...

fifk

Citat od: Xandrej;234134Svaku je zadnjič (živi v nemčiji) crknil senzor pozicije gredi pa so mu rekli da se menjata v paru in da je naboljše vse 4 menjat ker je V6 motor... Pa pravijo 4 senzorji so 120€ pa delo 500 pa grem jaz gledat kje so tile senzorji pa so spredaj na motorju gor samo pri enem je malo bolj zapleteno ker moraš eno zadevo odšraufat in umaknit... Vseskup dela 2 uri z 6 ppiri da se spije... Pravim jaz njemu stari za 500 pridem jaz k temi pijemo pa jemo celi vikend pa še fajn se mamo. Pridema s kolegom gor v 1 uri zamenjamo in gremo dalje... Kak pa je blo fajn... Vglavnem ura dela preko 100€ gor... Mi pa po balkansko... Nažrti pa napiti smo šli v nedeljo domu... Nepozabno... Del pa je stal v nemčiji in v sloveniji enako...

Pol maš pa blizu Nemčijo, če si bil v eni uri gor...:)

Xandrej

Pridema gor, v eni uri zamenjava dele pa smo ga ze pili...:BigThumbs:

ribcek

Kje šraufa ninða?

Čojko

Pod kozolecem.

Tam gre tudi tvoje izrabljeno olje v podtalnico.

garac

ja saj tudi od uradnih serviserjev je zdaj šlo tam pri Lovrotu v potok, žalostno, a mi ne moremo nič pri tem, ali pač, prosim predlagajte

še vedno zagovarjam menjavo olja na uradnem servisu, ker se tam ekološko odstrani. Zadnjič sem menjaval olje v prijateljevi Diani, kam naj zdaj dam izrabljenega? Nesem na Petrol, na prevzemno mesto, kjer zbirajo nevarne odpadke, vlijem v potok, k sosedu na vrt? Ali ga zakurim v peči, kot se to dela pri ninðah, še posebej na oni strani...
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

alesz

Najprej je potrebno definirat kaj je "uradni servis".................

garac

ales saj se razumemo uradni so tudi razni BHS, Motrio, sp ji in podobni, ki imajo urejeno ravnanje z odpadki

Eno je pooblaščenec, drugo so uradni serviserji in spet tretji tisti ko delajo po službi, četrti mojstri za vse, peti tisti ki predvsem pripravijo avto za to, da se bo potem predragi  pooblaščenec jebal z njim ...
[SIGPIC][/SIGPIC]  

alesz

To besedico si ti napisal,torej si jo bom tudi jaz provoščil.Mogoče se pa pooblaščencu z določenimi deli sploh ne splače jebati,če v tem času naredi nekaj servisov.Verjetno nekateri vidite to drugače,jaz sem pa pol življenja preživel s tem ,da sem bil anonimni podizvajalec.Je to je**** ko gre nekaj narobe si kriv za vse ,ko je pa vredu pa drugi požanjejo.....

tomaz555

Pri nas olje brez problema oddaš v zbirnem centru.

garac

tomaz saj ga pri nas najbrž tudi, ampak se mi niti ne da ubadat s tem, peljem tako, kot ti na servis, zamenjaj in je. Da se vozim v nek lidl po olje rabim nafto in čas, da zamenjam olje potrebujem čas in orodje, pa kot sem neroden se bom še umazal, torej rabim še milo, prašek in vodo. Potem moram to olje odstraniti, rabim čas, voljo in gorivo ter avto, da ga odpeljem (no tudi s kolesom bi ga najbrž lahko)

Očitno imajo fantje ogromno časa in denarja, sam grem medtem, ko se ustrezno kvalificirana oseba ukvarja z avtom, raje na eno osvežilo pijačo, ali ležim v senci in se brcam v rit
[SIGPIC][/SIGPIC]  

andraž

:BigThumbs::BigThumbs::BigThumbs::BigThumbs:

xpuser

Citat od: alesz;234190To besedico si ti napisal,torej si jo bom tudi jaz provoščil.Mogoče se pa pooblaščencu z določenimi deli sploh ne splače jebati,če v tem času naredi nekaj servisov.Verjetno nekateri vidite to drugače,jaz sem pa pol življenja preživel s tem ,da sem bil anonimni podizvajalec.Je to je**** ko gre nekaj narobe si kriv za vse ,ko je pa vredu pa drugi požanjejo.....

Si prišel k pameti in si šel na svoje.

gemini

Ali ima kdo izkušnje s servisom Trobec na Viču? Ker sem iz Vrhnike, mi pride v upoštev poleg Merlaka in Seliškarja, o katerih ste že kar nekaj komentirali.

atapata

Do sedaj-kupil rabljeni avto pri njih,opravil 2 redna servisa,imel 2 vpoklica vse ok.Natančni in točni,tudi v bodoče bom z Koroške vozil k njim!