SpaceTourer Business M BlueHDi 150

Začel/a Čojko, December 28, 2016, 10:22:11 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Čojko

No, pa je le prišel v salone.

Na Avtoplusu v KP sem se s prijaznim prodajalcem dogovoril za nekajurni test. Namreč, naš Opel Vivaro je že v 11 letu z 172 tkm in razmišljamo o njegovi zamenjavi v bližnji prihodnosti.

Za začetek par fotk, kaj več vtisov pa v naslednjih dneh.

Čojko

gule

In kakšen je...Japanac...še antena je Japonska...

garac

Kar.mu stejem v plus,najbrz bo manj napak in okvar. C1 je menda zelo soliden malcek
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

gule

Seveda...edino deli so dražji in včasih je izdobavni rok daljši. Pišem na osnovi izkušenj z C-Crosserja...

antasi

Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

fifk

Oblikovno mi je všeč, motijo me edino te palčke za števce.. Nekako preveč plastično mi deluje, tako kot pri novem C3. Mogoče je v živo boljše..

Čojko

Kombi mi je zelo všečen, veliko bolj kot novi Trafic/Vivaro recimo. Sploh ta barva je zelo posrečena. Je nekoliko nižji, ter nad prednjim kolesom pod 130 cm, kar pomeni, da ga lahko voziš z navadno vinjeto, tudi dolžina je 495 cm, in višina 190 cm, kar pomeni, da je enakovreden osebnim vozilom tudi za ostale cestnine in trajekte. Zelo dobro oceno je dobil tudi za varnost - 5 zvezdic.

Ker imam izkušnje z Vivarotom in ker dobro vem kakšne so razlike med avtomobili in kombiji ga bom na kombijevski način tudi ocenil oz. primerjal s tem kar imamo sedaj.

mirchi

Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

kstoner

Čojko

:breaking_pc::breaking_pc::breaking_pc:
pisal skoraj eno uro in je šlo vse v PM,...

Zelo lepo se pelje, super motor (idealna moč), super podvozje, tih, super 6 stopenjeski menjalnik, ful opreme,... prenizka stranska vrat - butaš z glavo, prenizek strop, slabi materiali,... ene 4-5 jurjev predrag.

Bomo še kar naprej vozili predkriznega in trpežnega 11 let starega funkcionalnega Vivarota, ki mu nič ne fali.

Čojko

Čojko

Čojko

zupi13

Kaj je pa na sliki 11? Zračnik na tleh?