Zanimivi Oglasi za Citroene in Avtomobile

Začel/a antasi, November 20, 2016, 10:58:13 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

antasi

V pomanjkanju zanimivih tem/smo vsi preveč zaposleni pred božičem/
Sem našel zanimiv avto za ljubitelja Citroenov.
https://www.bolha.com/avto-oglasi/citro-n-dyane-6lc-oglas-7633693
Po slikah izgleda zelo korekten avto.
Mogoče pozna kdo tole dyanco?
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

antasi

garac

za te solde bi lahko imel original masko pa letvico na havbi, oziroma original stanje
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

antasi

MSrougeZX

C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

Citroenovc

Sam je res hud-  stari tip z armaturko, ki je še taka extravagandna ipd.
OK

LP
Primož

ModelJT

Citat od: Citroenovc;282916Sam je res hud-  stari tip z armaturko, ki je še taka extravagandna ipd.

Ta stara armaturka je res top proti novejsi kar se izgleda tice. Drugace je pa ta plastika tako sranje da si clovek predstavljat ne more. Tukaj je ze armaturka vredna kar velik del cene sama po sebi ce je brez razpok. Jaz za mojega iscem ze odkar ga imam pa sem eno ne cisto tapravo za moj model nasel v solidnem stanju pa je vseeno vsaj na ene 10ih vidnih in ne vidnih mestih pocena ali pa odlomljena plastika.
[SIGPIC][/SIGPIC]

antasi

Kdo je to?
Pa tako grozen zadnji odbijač...
Kakšno pa je stanje avta, ker po teh par slikah ni videt takl slab za 3800..

Čojko

Samo KP tablica na spačku je vredna jurja,...

krtija

Tale je bil od moje Alenke, kupil pol Gero, tale pa že dolgo prodaja... Kolikor vem je bolj za en dr.k
p.s. odbijač je od Austina

antasi

Èe je pa za en drek, pol ga pa kurc gleda:Hammer3:

Gremo naprej, za podoben denar na voljo rumen citroen  Amy 8 cabrio, verjetno ni original..
https://www.njuskalo.hr/oldtimer-auti/citroen-amy-8-oglas-39582353

gero

Sploh ni za en drek..Le cena je previsoka. Ko sem ga nabavil je bil res "žalosten", tik pred "smrtjo". Mehaniko sem nekak porihtal, karoserijo poflikal (pleh-neti , poliester s steklenimi vlakni..). Pet let sem se vozil brez težav. Šasijo bi moral zamenjati ampak je bila karoserija tako mehka da si je nisem upal dol vzeti.. kar pomeni tudi menjava ali popolna obnova karoserije. Zato sem ga takrat prodal..žal. Kupec pa ga je prebarval z "mačkom".  Danes bi se verjetno drugače odločil. ..Sem pa s tem spačkom doživel veliko lepega. Ta vrag mi je zlezel pod kožo...

A.T.K

potisljivo super viso sem že ponudo, pa je vsevedi celan  odstrano z ponudbe..rubriko novo hotel odpret za AkaDy pikap projekt, pa nekak ne gre..V primeru, da ,koga, doseže, me lahko kontaktira.pa lep vikend.

antasi

Citat od: A.T.K;283001potisljivo super viso sem že ponudo, pa je vsevedi celan  odstrano z ponudbe..rubriko novo hotel odpret za AkaDy pikap projekt, pa nekak ne gre..V primeru, da ,koga, doseže, me lahko kontaktira.pa lep vikend.

če sem uspel pravilno prevedit, ponujaš Viso za dele?