Zanimivi Oglasi za Citroene in Avtomobile

Začel/a antasi, November 20, 2016, 10:58:13 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

andraž

Lovro

Lep je, lep. Upam, da čim prej dobiš kupca.
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

garac

[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

andraž

garac

[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

antasi

Mehari ni za naše konce preko trojan.
Mi bomo imeli v soboto samo 10 stopinj. Kak se naj pol z meharijem voziš.
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

andraž

ZX16V

https://www.avto.net/Ads/media.asp?ID=17683900

Za ta denar bi lahko se imel volan in sprednji podaljsek (vem da niso imeli to serijsko ampak ni tezko nabavit).
Letvice v odbijacih bi lahko tudi enake bile v tej ceni.

A se lahko pri BX-u dokaze ce je original GTi?
So zapisi v stevilki sasije razen modela z motorjem?

Plesko123

Predvidevam, da tale automatik ubije vse tri črke (GTI) ?

mirchi

Kolko je meni poznano ni tole niti G od GTIja. Kje je ABS? Kje so rdece črte v sedezih in armaturki. Kje je volan,sprednji spojler,širši pokrov nad zadnjm kolesom?
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

ZX16V

Je GTi ampak spar verzija z avtomatikom isto kot ce bi imel TZi.
Saj so CX tudi bili GTi pa niso imeli nobene zveze s sportnostjo.
Sem dva tedna ravno pripeljal BXa, Pallas ki ima trikrat vec opreme od tega Gti-ja, od podaljska, volana, ABS, klima pa se vse ostalo. Najlepse je pa, da ima nad letvico blatnika (letvice so gor ta siroke v barvi vozila) majhen napis turbo.

antasi

Citat od: mirchi;281596Kolko je meni poznano ni tole niti G od GTIja. Kje je ABS? Kje so rdece črte v sedezih in armaturki. Kje je volan,sprednji spojler,širši pokrov nad zadnjm kolesom?

Je pa GTI cena:Hammer3:

Citroenovc

@Mirchi - dodatne plastike nad zadnjimi kolesi, da je zgledal bolj zabuhel - je 16V. GTi je vseeno zgledal na zunaj dokaj tako kot ta (manjka pa mu spredaj spojlerček na dnu odbijača, res je). Pa črn štrajfen med zadnjima lučema na vratih prtljažnika je tudi zaščitni znak za GTi bil.
ABS je bil doplačilo.
Volan je komot bil običen "monoprečka". trokraki je bil prvič pri Sport (še mk1 karoserija) pri GTi pa ne nujno zraven.
Prestavna bunka je še bila malo drugačna (bolj oglata in sicer plastična, ampak s fake kao šivi).
Sedeži spet ne nujno s kakimi rdečimi črtami. Odvisno od letnika - ampak prej tak "cik cak" vzorec pri prvih GTI, kasneje so tile z linka čisto OK. Pa črno obrobljeni privzdignjeni robovi (pa ne govorim o 16V sedežih, ko so bili ornk školjke) - ti GTi sedeži (samo drugačno blago) so potem od 91 dalje serijski v TZ.
Je pa mislim da serijsko imel voznikovo steklo "auto" opcijo odpiranja/zapiranja in pa sopotnikovo ogledalo električno.
Pa taka, za moje pojme najlepša alu platišča za BX sploh, kakršne ima tale na linku - so tudi bile hitro v GTi kot standard.  

Ipd ...

Pač vse manj jih je. 125KM 1.9 pa tista slaba tona - avtomatik gor al dol - zagotovo se pelje čisto suvereno. Z njim postavljat kake hitrostne rekorde - pa glede na starost in redkost niti ni pomembno.
OK

LP
Primož

antasi

Kera se zdej prodaja? Ali obe za 16jurjev, to bi pa blo za kupit t:emot112: