Zanimivi Oglasi za Citroene in Avtomobile

Začel/a antasi, November 20, 2016, 10:58:13 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Plesko123

Par let sem ga videval v Kopru kjer so predelovali žabe - oziroma izdelovali žaba kabriolete -Bata. Predvidevam da je njihov inventar, kaj vec pa ne vem.

Čojko

Nalepko in okvir tablice ima od CKS
Ta bi še mene zamikal, ko ne bi imel že preveč teh projektov. Luksuz v vožnji.

sušo

Jest bi tud kak eksotičen kos, če bodo koline.

sušo

Tole se navezuje na Antasi ATK iz prejšnje strani... VisaVisa

andraž

Ne ve nihče nič o tem? Me je začel zelo zanimat. Garažo sem že našel...

Veloce

Èe je vozen in v en tolk solidnem stanju, nimaš kaj razmišljat. Pojdi ponj, dokler ne bo prepozno.
ARHITEKT......................

Citroen Space Tourer
Citroen XM 2.0 TCT

Zeko124

Citat od: Veloce;283104Èe je vozen in v en tolk solidnem stanju, nimaš kaj razmišljat. Pojdi ponj, dokler ne bo prepozno.

Veloce, Alfe 75 še imaš?
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

antasi

zdaj, ko se je zgodba srečno končana, lahko povem, da sem pomagal prodajalcu in kupcu slovenskega james bond-007 spačka, na katerega sem bil kar malo navezan.
Pred dolgimi 25 ali še malo več leti sem ga kupil z 70.000 original kilometri in ga uredil za edino srečanje, ki sem ga z njim obiskal, svetovc v Mariboru. Potem je ta lepotec pristal v garaži in ker po letu 2000 ni bilo denarja, je moral od hiše. Kupil ga je zdaj že pokojni Celjan in se potem udeleževal srečanj naslednjih 20 let.
Po njegovi tragični smrti je spaka vozil njegov sin, ki pa je žal zaradi neizkušenosti letel s ceste in se po travniku kotalil v dolino. Žal je od lepotca ostalo tole, kar je na sliki, ampak spak je še enkrat pokazal, da je čudežen avto, saj sta iz njega prišla voznik in sopotnica skoraj nepoškodovana.
Seveda nisem mogel pustiti, da avto propade, sam trenutno nimam možnosti še en avto in sem po priporočilu Gašija poklical g.Potokarja, ki se je dogovoril za nakup.
Upam, da bo v njegovih rokah ta spak še kdaj doživel cesto, ali vsaj del njega.
 Na forumu nisem hotel objavljati, ker sem od zadnjič, ko sem hotel pomagati kolegu z prodajo odbijačev, kar malo žalosten zaradi nevoščljivosti.
Pozabljamo, da smo tukaj zato, da ohranimo čim več starih avtov in ne zato, da bi z njimi služili. Še 1x hvala za pošten odziv, da smo ohranili tega spaka Alešu Garaču in g.Potokarju.
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

Čojko

Za odbijače se po mojem mnenju ni moglo boljše končat kot se je. So končali v najbolj pravih rokah. In vsi tisti, ki ne živijo od socjale dobro vedo, da ne hodijo v službo donatorsko, ampak zaradi denarja. Žal pa je med Citroenarji al kako naj jih imenujem veliko ljudi s socialnimi možgani in pol je tako kot je.

Bravo Andrej za prej in za to. :BigThumbs:

antasi

Gremo nazaj na bolj čvek teme.
Tale dyana se je pojavila na novo in piše 1.lastnik ?
mislim, da še ni bila na netu ali pa je drugi prodajalec:breaking_pc:
https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=18131688&display=Citroen%20Dyane

Zeko124

g. Potokar ima res železno voljo za sestavljanje tovrstnih projektov, vsa čast mu! :BigThumbs:
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

garac

vsaka podrtija je ze 3 jurje. Zadnjic sem pisal škoflca majstru za en avtomobilcek plasticen. Tip prbije 45€
Jao Zbogar analno si ga...
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

antasi

andraž