Xsara pri nas doma ...

Začel/a Gox, Avgust 01, 2007, 10:23:55 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Gox

Lonci so zamenjani. Srednji + zadnji cca 150€.

Zdej pa avto deluje tiho, kot nov. (prejšnja verzija zadnjega lonca, je že pri novem loncu naredila avtu čisto drug glas)

Ker me ni bilo zraven, ne vem kakšnih znamk so lonci.

Ob priliki ko je bila Xsara na dvigalu so se še gume Goodyear UG7 obrnile. (naprej/nazaj)

Èe se ne motim ima zdaj nekje 188.000km.

Gox

Xsari je začelo laufat 13-to leto ... danes ima 189.100km ...

Tehnični opravljen brez težav ... avto deluje ok ... pred tehničnim sem sicer spet moral povezat žičko tretje stop luči, ker se je spet precvikala. (že drugič ...)

Drugo pa vse deluje ... razen gumb na daljincu za zaklepanje je odpovedal in ena lučka v armaturki, ki ne sveti že od nakupa Xsare ... (tista zelena za luči ne gori)

Gox

Danes pa naša Xsara čudno laufa ...

Je oče priropotal domov ... zgleda po treh cilindrih ... ne vleče prav, ropota in ima "dizelski zvok", motor pa se kar trese, tako da vibriranje prenaša tudi v kabino.

Jutri bo treba do mehanika ... jaz ne vidim nič čudnega pod haubo :)

Ji pa  manjka še nekaj tisočakov do 200.000km.

Čojko

Citat od: Gox;137501razen gumb na daljincu za zaklepanje je odpovedal in ena lučka v armaturki, ki ne sveti že od nakupa Xsare ... (tista zelena za luči ne gori)
Zapelji se do Slobota v Paderno, pa ti bo zrihtral.

Gox

A se ukvarja z avtoleketriko?

Drugače k mehaniku grem v Prade ...

garac

zamenjava, kot pravite primorci bobine, bo problem najbrž rešila
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Gox

Citat od: garac;158105zamenjava, kot pravite primorci bobine, bo problem najbrž rešila

To mislim tudi jaz :)

Čojko

Citat od: Gox;158104A se ukvarja z avtoleketriko?

Drugače k mehaniku grem v Prade ...

Pongrac nima veliko pojma o avtoelektriki in tudi on pokliče Slobodana ko je sila - je uraden in se mi zdi, da edini električist na Citroenu v KP. Imaš ZS s številko pa ga pokliči.

Gox

Xsara je poštimana in dela kot mora ... tester ni pokazal nobene napake.

Bobina je OK ... četrta svečka brez iskre ... zamenjane svečke in dela ok.

gigo

Sm hotu reč že tuljava al svečke. Sm pred časom napisal da se mi je ravno v Kopru začela tako klenkat. Najprej sm mislu, da je šla tuljava pa sem raje prej poskusu s svečkami. Po menjavi dela Plasirka kot mora.
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

zlikovski

Evo glih pravšnje, bi rabil podatek, katere svečke ste dali not.

gigo

Jst sm ftaknu Bocheve. Prej sem mel pa zmagovalce ;)
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

Gox

Citat od: zlikovski;158166Evo glih pravšnje, bi rabil podatek, katere svečke ste dali not.

Hmm, ne vem, ker je oče šel sam po službi mimo mehanika ... on pa tudi ne ve kaj je dobil noter :)

zlikovski

Gox

Danes je naša Xsara naredila tehnični ... mal prej, da se izogne podražitvi cestnine za 11€ ... vse skupaj z vsemi popusti je stala 327€ ...

Kilometri 196 tisoč ...

Nujna menjava prednjega desnega zgloba, je reku majster na tehničnem da je že zunaj in ima luft ... treba it menjat. Ostalo BP.

Klima pa letos sam greje :)