Regeneracija filtra

Začel/a gramikom, September 06, 2016, 10:16:49 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

xtimex

Ja pajade zdaj ga bom pa jaz čakal, da se odloči ko njemu paše in ko imaš najmanj časa.:emot112:

north

Nima to sam Citroen Vag grupa enako vklaplja ventilatorje.Enostavno samo hladi okolico motorja po regeneraciji dpf, ki je takoj za turibno.
Citroën - Creative Technology

CEPETKO

Največkrat se mu izvršuje ko njemu paše meni največkrat ko pridem domov pred garažo odprem vrata stopim ven evo ventilator na polno kot pri boeingu royce royce motorna turbina pa nazaj v avto pa v tretjo pa gas. Ampak to se dogaja ko motor sploh ni včasih še ogret takrat se njemu zapaše regeneracija. Ne takrat ko ti hočeš in misliš da ga boš na avtocesti prelisičil. Èe ni kilometraža med 600-650 od zadnje regenaracije ga lahko tiščiš 240 km/h pa ne bo vklopil če niso kilometri da pljune aditiv in ni filter dovolj poln. Jaz ga čutim ko on to muti potiho ker do 70 km/h čutim ko cukne in slišim ko klikne rele pod volanom. Na višji hitrosti ko ima več moči to težje ugotovim med samo vožnjo. Na avtocesti dvigne kazalec za vodo in čisto rahlo kazalec za olje takrat postane malo len ker mu vzame moč.
Citroen - kreative tehnoloži.

altair123

Fantje tisti ki počnete podobno kot cepetko, gas namesto, da bi avto pustil pred hišo dve vprašanji: Doma južna na mizi,vi pa v tretjo pa gas zaradi regeneracije?
Dobro to se nekako sliši možno, ampak kdor ima boljšo polovico naj to pojasni:
Ona pride s polnim prtljažnikom špecerije dam, pa kako jo navaditi, da ko sliši ventilatorje pred bajto pelje vso to špecerijo še en krog po avtocesti?

Xandrej

Kaj boš te z dizlom hodil v trgovino po špecarijo???? Dizel je za MB-LJ vsak dan pa še tukaj je treba preračunat... :BigThumbs:

zlomjo

Na tej relaciji ni kaj za računat.

alesz

CitatDoma južna na mizi,vi pa v tretjo pa gas zaradi regeneracije?
......če ti vozilo v takem primeru zaustaviš se ti regeneracija kontrolirano zaustavi in se ponovi ko so razmere primerne.Ventilator ti pa dela zaradi varnosti  še nekaj minut.........................

Xandrej

Citat od: zlomjo;253795Na tej relaciji ni kaj za računat.

Je je novi bencinski turbaki so vse prej kot prožeruhi... :BigThumbs:

mirchi

Citat od: Xandrej;253798Je je novi bencinski turbaki so vse prej kot prožeruhi... :BigThumbs:

Ja. Pa Baltazar je tud mel leteci pralni stroj.
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

dvorjan

Ima Xandrej kar prav. Ce nove turbo bencinarje vozis kot dizle, potem so zelo varcni. No, pa tudi hitro zacno zajebavati, zato jih je treba obcasno vendarle posteno pritisniti.
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

Xandrej

No če je tebi dosti na nissanu kaškaju z 1.3 mlinočkom avtomatikom in 280 nm navora z 160 konjički poraba manj kot 7 litrov... Pri prvih malo maj kot 1000 kilometrih od novega...  Ok... Èe pa priganjaš enega pa drugega pa itak vsi vse popijejo...

mirchi

No jaz sem probal nekaj teh novih varcnih bencinskih mlinckov. Za po mestu je o.k. nedaj boze z njim na Roglo,al pa da si kje v hribih doma. Al pa kaka avtocesta pa da peljes vec kot 130. Adijo poraba pod 7. Ce hocem tankat 10 si bom kupil avyo z 200 konji in kubatoro. Ne pa nekega turbo srotarja.
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

Matej89

Zdravo,
Mene pa zanima kako lahko najlazje pogledam kako stanje je z mojim filtrom?
Mam pa c4 picasso 2014, 1,6 blueHDI..
Hvala za
Odgovor!

andraž

altair123

Citat od: Xandrej;253792Kaj boš te z dizlom hodil v trgovino po špecarijo???? Dizel je za MB-LJ vsak dan pa še tukaj je treba preračunat... :BigThumbs:

Sej se strinjava glede tega. Nisem pa nič rekel od kje je pripeljala špecerijo....Niti ne kam... po sebi si verjetno sklepal da izza prvega vogala.