Citroen C4 GRAND PICASSO 2.0 16v

Začel/a Danijel S, Julij 02, 2016, 02:31:16 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

wragec

Prvič to slišim. Meni je obrisal samo ko sem dal v rikverc, pa sem tudi to izklopo zaradi zime.

Danijel S

Nam pa obrise ko se avto odklenem?
Evo danes zamenjali komplet sklopko in vse kar sodi zraven na 185 tisoč km.
Avto je top sedaj. Vozi se izjemno,avtomat prestavlja vrhunsko!
Še sedež popravim in je to to.

Odisej

a pri 185k se kar menja sklopka ? Koliko je bila pa cena vsega?

Danijel S

Sklopka se je menjala že na 30 tisoč km!!!
Sedaj se je pa spet menjala v kompletu vse.
700€ mislim da je bilo,menjano v garanciji!
Prodalajrc Avto Rajh iz Murske Sobote je da ga iščeš.
Prijazni,ustrežljivi,prodali so nam dober avto.

valterp

Malce pozno pa vendar. Sem lastnik 12 let starega C8, ki ima tudi preklopna ogledala. S temi ogledali pa ni bilo nikoli težav. Preklapljajo poleti in pozimi večkrat dnevno brez kakršnihkoli težav.

tomaz555

Kolikor vem, Danijel sedaj bije bitko z bavarci. Mogoče pa še vedno bere forun.

Odisej

Citat od: valterp;233218Malce pozno pa vendar. Sem lastnik 12 let starega C8, ki ima tudi preklopna ogledala. S temi ogledali pa ni bilo nikoli težav. Preklapljajo poleti in pozimi večkrat dnevno brez kakršnihkoli težav.

na mojem C3 isto....10 let BP

Godfather

Citat od: tomaz555;233239Kolikor vem, Danijel sedaj bije bitko z bavarci. Mogoče pa še vedno bere forun.

Kolikor mi je znano je BMW "rešen".

vlukac

Citat od: Danijel S;223253Sklopka se je menjala že na 30 tisoč km!!!
Sedaj se je pa spet menjala v kompletu vse.
700€ mislim da je bilo,menjano v garanciji!
Prodalajrc Avto Rajh iz Murske Sobote je da ga iščeš.
Prijazni,ustrežljivi,prodali so nam dober avto.

Mi smo odličen avto noter dali :BigThumbs:
Moram pa povedati, da naš novi C4 GP II EAT6 BlueHDI 150 S&S funkcionira vrhunsko. Lansko leto smo šli z čisto novim v Rusijo in Belorusijo (10000 km), letos nas pa pelje v Maroko. Poraba do 6l/100km.

Danijel S

Zdravo vsem. Za Picasooja ni kaj napisati.
Avto deluje normalno.
Edini problem, ki s eje pojavil že 2x in to danes drugič je ta, da žena pravi da se ji je na armaturki izpisala napaka gearbox faulty. torej nekaj z menjalnikom.
Avto je ugasnila in ponovno prižgala in napake ni. Prestavlja pa tudi vredu menjalnik.

Prebral sem cel forum pred nakupom tega avtomobila pa sem nekje zasledil da se prvi naj preveri olje v šalčki. Ali mi lahko kdo pove kje se že to nahaja?

Kar se BMWja tiče E61 je napram Citroenu glede pokvariljivosti poden. Sicer je avto tehnološko dovršen in ima ogromno opreme ampak je bil več na servisu kot Citroen.
Drugače pa deluje noramlno, je rešen.

Bishop

Citat od: Danijel S;233725Zdravo vsem. Za Picasooja ni kaj napisati.
Avto deluje normalno.
Edini problem, ki se je pojavil že 2x in to danes drugič je ta, da žena pravi da se ji je na armaturki izpisala napaka gearbox faulty. torej nekaj z menjalnikom.
Avto je ugasnila in ponovno prižgala in napake ni. Prestavlja pa tudi vredu menjalnik.

Prebral sem cel forum pred nakupom tega avtomobila pa sem nekje zasledil da se prvi naj preveri olje v šalčki. Ali mi lahko kdo pove kje se že to nahaja
Tekočino, če še ni bila, naj na servisu zamenjajo. Posodica za tekočino robotka je pa desno spredaj pod filtrom za zrak, na menjalniku. Težko jo boš videl brez da bi dal plastiko od filtra dol, pa še takrat boš težko videl če je tekočine dosti. Pomoje je najbolše da pelješ na servis in prvo pogledajo s testerjem katero napako si je zabeležil. Ko je meni 1.napisalo gearbox foulty je šel robotek u maloro. Skratka, na tester pol pa naprej.
I didn\'t do it! Lawyer fucked me!

Danijel S

Citat od: Bishop;233729Tekočino, če še ni bila, naj na servisu zamenjajo. Posodica za tekočino robotka je pa desno spredaj pod filtrom za zrak, na menjalniku. Težko jo boš videl brez da bi dal plastiko od filtra dol, pa še takrat boš težko videl če je tekočine dosti. Pomoje je najbolše da pelješ na servis in prvo pogledajo s testerjem katero napako si je zabeležil. Ko je meni 1.napisalo gearbox foulty je šel robotek u maloro. Skratka, na tester pol pa naprej.

Kakšno tekočino?
Èe misliš na menjalnik, je bil menjalnik obnovljen v garanciji ko smo avto kupili cca 4 mesece po nakupu, ker je cukal ko je bil hladen.

Ga bomo peljali na servis na tester ni druge.

Bishop

Citat od: Danijel S;233750Kakšno tekočino?
Èe misliš na menjalnik, je bil menjalnik obnovljen v garanciji ko smo avto kupili cca 4 mesece po nakupu, ker je cukal ko je bil hladen.
Ga bomo peljali na servis na tester ni druge.
Tekočina/olje v rezervoarčku robotka. Menjalnik obnovljen: najbrž misliš menjava sklopke.... edino če ste tudi robotka menjal. Èe so rihtal kaj okoli skolpke, so najbrž tudi olje v robotku menjal.
I didn\'t do it! Lawyer fucked me!

Danijel S

Moti me to, da so nam obnovili menjalnik pri prodajalcu ampak nam niso dali nobenega papirja v roke. Nič. Kaj so delali tako uradno ne vem.
jim bom napisal email, če mi lahko pošljejo nek račun oziroma karkoli so menjali pod garancijo.

Menjalnik je tresel ko je bil avto hladen torej pri speljevanju je močno tresel.
Po menjavi,popravilu tega ni več. tako da predpostavljam da so menjali sklopko. Ampak kot pravim nisem dobil noben papir.

andraž

Dokaj hecno, da ti kot kaže niso niti povedali kaj je bilo narobe.