Citroen C4 GRAND PICASSO 2.0 16v

Začel/a Danijel S, Julij 02, 2016, 02:31:16 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Danijel S

Klima tipke bom probal dobiti v Sloveniji skupaj s tipko za zaklep vrat od znotraj.Namreč ta tipka se je napihnila,torej barva je odstopila in če se jo samo dotaknem bo slo vse dol.
Rocaje na vratih pa bom resil sam s plastidipom ali pa s folijo. To je najmanjši problem.
Sedež bom pa jaz poiskal sovoznikovega sedalni del pa zamenjal pene. Zeno to ne moti ceprav je njen avto mene pa zelo ko to gledam. Sicer sem tudi tapetnik vendar ne delam sedezev ampak volane. Mogoče se lotim še sam popravila.

MSrougeZX

Sem gledal obnovo notranjosti tvoje petke na netu...enkrat sem te gnjavil z obnovo twingo volana na fb...v kratkem dobim rezervni obroc in enkrat jeseni ti ga posljem na obnovo. Glede ogledal in zapiranj pa mislim da citroenova delujejo dlje kot od bmw...na c2 ki je star 8 let deluje brezhibno...tudi takrat ko je bil pred leti tisti hud mraz ni bilo problemov.
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

Danijel S

Ni ptoblema,ocitno poznas moje izdelke.

MSrougeZX

Poznam...sem par kolegov napotil k tebi...pa spremljam novosti na fb. :)
R5 e-tech 2025

Danijel S

No fajn eden ki dejansko ve kaj delam.
Ali kdo ve kaj pomeni ko avto prizgem,pa pise na armaturki na stevcu economy mode active.
Kaj pomeni ta economy mode?

fifk

Citat od: Danijel S;221151No fajn eden ki dejansko ve kaj delam.
Ali kdo ve kaj pomeni ko avto prizgem,pa pise na armaturki na stevcu economy mode active.
Kaj pomeni ta economy mode?

Verjetno se akumulator poslavlja. To pomeni izklop manj pomembnih funkcij, da ohrani ele. za zagon. Sem menjal aku. ta mesec in ni več opozorila.

Danijel S

Akumulator? Ce vse dela vredu pa tudi vziga vredu.

wragec

Economy mode je tudi pri meni in to je čisto normalna stvar. Èe pustim odprta vrata na avtu cca 3 minute (medtem gori luč v avti) in jih potem zaprem in ko hočem vžgat avto ali čez pol ure ali drugi dan mi napiše economy mode. Ko sem kupil avto je bilo enako in ko sem menjal akomulator je enako. Je nadležno če hočeš poslušat radio brez kontakta pa ti ga vgasne.

Danijel S

Jaz sem mislil da je kaj narobe ker je nek klicaj spredaj isto kot pri avtomatski zavori. Dober je potem to ni nic posebnega.
Eno vprašanje.Ali kdo ve kako se aktivira da ko avto odprem na kljucu da se odprejo vsa okna?
Namrec to ne dela,dela pa da ko avto zaprem da se zaprejo vsa odprta okna.
A je kaksna fora?

MSrougeZX

To je normalno...se aktivira po nekaj minutah...odvisno od akumulatorja...da ga kao ne mores spraznit...recimo odmisli da bos poslusal muziko in pucal avto...ne gre...se aktivira ta drek in pol dokler ne kresnes motorja ni stroma. Vsi citroeni in peugeoti imajo to tak narejeno.

Mislim da deluje samo zapranje oken z kjucem...dol ne grejo sipe s kljucem.
R5 e-tech 2025

Bishop

Citat od: Danijel S;221168Jaz sem mislil da je kaj narobe ker je nek klicaj spredaj isto kot pri avtomatski zavori. Dober je potem to ni nic posebnega.
Eno vprašanje.Ali kdo ve kako se aktivira da ko avto odprem na kljucu da se odprejo vsa okna?
Namrec to ne dela,dela pa da ko avto zaprem da se zaprejo vsa odprta okna.
A je kaksna fora?
A si probal tko kot pri nekaterih avtih, da držiš gumb za odpiranje stekel do konca in ga potem še par sekund, ko so šipe odprte držiš par sekund? Potem pa ponoviš še za zapiranje enako. Meni je pri prejšnji Lanci Lybri to pomagalo.
I didn\'t do it! Lawyer fucked me!

Danijel S

Ne gre sem probal. Èe hocem avto zaklenit in imam odprta okna drzim tipko za zaklep in zaklenem avto ter se zaprejo vsa okna.
Èe pa zelim odklenit avto in ob enem odpret vsa okna kljub temu da držim tipko se ne odprejo.
Sem probal vec kombinacij s tipkami na.ključu pa ne gre.
Verjetno kot je forumas pred menoj napisal da to pac ne gre tako.
Sem mislil da ima to opcijo mogočo ker je dobra uporabna zadeva saj sedaj na dopustu na ozkih parkiriščih ko avto stoji dlje na soncu pa nimaš moznost odpret vrata na siroko da se avto prezraci.

Danijel S

Kaj pa leva tipka ob volanu,torej tam ko je vklop za dolgo luc.Na vrhu rocice je okrogla tipka,ki nima funkcije mozno pa jo je pritisniti. Na desni strani ročice je to potovalni računalnik na levi strani pa imamo mi prazno tipko.
Ali je tu kaksna funkcija pa jo ne znam aktivirati ali pa prazna tipka?
Pa kaj pomeni paket zaznavanja? Namrec na orginal racunu od nakupa tega avta leta 2008pise da ima paket zaznavanja.Kaj to pomeni?
Ker ne vem pac sprašujem.

MSrougeZX

Tisto je prazna tipka...paket zaznavanja so po moje park senzorji in podobno.
R5 e-tech 2025

Danijel S

Aha prazna tipka,nima funkcije ok.
Pdc senzorji so samo zadaj.